Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 54χρονης-«Μου έλεγε ότι θα τη σκοτώσει!»

Σοκάρει η μαρτυρία του πρώην συζύγου της 54χρονης που δολοφονήθηκε στην Κρητη. Ο Μιχάλης Παπιδάκης μιλησε αποκλειστικά στο protothema.gr και είπε πως «μου είχε πει πως φοβόταν ότι θα την σκοτώσει. Μου είχε πει αρκετες φορές ότι αυτός έπινε και γινόταν επιθετικός».

«Είχαν μεγάλη ένταση μεταξύ τους συνεχόμενους καυγάδες. Αρκετές φορές την είχε χτυπήσει. Αυτός πήρε τηλέφωνο στο σπίτι. Δεν ήμουν εκεί το βράδυ. Πήρε τηλέφωνο την κόρη μου και της είπε πως την σκότωσε. Μετά ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Πήραμε κατευθείαν. Δεν ξέρουμε που μπορεί να είναι αυτός. Τον ψάχνει αστυνομία. Είναι απίθανο να τον κρύβει κάποιος δεν ξέρω. Υπάρχουν σπίτια που έχουν νοικιάσει ξένοι και μπορεί να κρύβεται», είπε και συνέχισε: «Είχαν τρακάρει κατά το παρελθόν μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Μου έλεγε ότι θέλω να φύγω γιατί θα με σκοτώσει. Μου έλεγε ότι θα του βάλει κανόνες. Την είχα φιλοξενήσει σπίτι μου για λίγο γιατί φοβόταν μετά ξανά γυρισε σε αυτόν».

Σοκαριστικές είναι και οι υπολοιπες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αγρια δολοφονία τως 54χρονης γυναίκας στα Χανιά, από τον Νορβηγό σύντροφό της. Ο Μανώλης Παπιδάκης, αδερφος του πρώην συζύγου της άτυχης γυναίκας είπε στο protothema.gr τι ακριβώς συνέβη: «Τηλεφώνησε στην ανιψια μου την κόρη της και της είπε πως σκότωσε τη μητερα της. Η αστυνομια τον ψάχνει παντού και θα τον βρει!». Όπως προκύπτει από την αναφορά του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη από τη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής, το θύμα είχε οκτώ τραύματα τομής και έξι εκδορές από το μαχαίρι του δράστη, με πιο θανατηφόρα μία μαχαιριά στην πλάγια τραχηλική χώρα, που είχε σαν αποτέλεσμα τη ρήξη δεξιάς καρωτίδας, απώλεια αίματος και εν τέλει το θάνατο.

Οι περισσότερες από τις μαχαιριές ήταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με τηνχαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της άτυχης γυναίκας, η οποία κατέληξε από καταπληξία, ως αποτέλεσμα της απώλειας αίματος που υπέστη.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη