Τραγωδία στην Κρήτη... Πέθανε ο νεαρός που τον μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 30χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας στην Κρήτη.

Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο 30χρονος, διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς είχε δεχθεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα με αποτέλεσμα τελικά να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα ανήμερα τα Χριστούγεννα στη Θέρισο στην Κρήτη, όταν ξεκίνησε άγριος καυγάς στην Θέρισο ανάμεσα σε μία παρέα ανδρών. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από τον έλεγχο και ένας από την παρέα δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει έναν 30χρονο. 

Οι τρεις τους καυγάδισαν άγρια για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και, πάνω στον τσακωμό, ο 55χρονος τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του, που δέχθηκε χτυπήματα και από τον μικρότερο αδελφό του.  Έτσι εξηγείται γιατί το θύμα αρνήθηκε να κατονομάσει αυτόν που τον μαχαίρωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσπάθησαν να του πάρουν κατάθεση. Πάντως, η υπόθεση διαλευκάνθηκε από τις περιγραφές μαρτύρων και πλάνα από κάμερες της περιοχής, που αποκάλυψαν ότι δράστες της αιματηρής επίθεσης ήταν ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος αδελφός του θύματος, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τραυμάτισαν τον 26χρονο.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία κατά περίπτωση.

Αυτό που εκπλήσσει όμως, είναι ότι τον 30χρονο φέρεται ότι μαχαίρωσε ο πατέρας του με τη βοήθεια του άλλου γιου της οικογένειας. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου πατέρα και του 26χρονου αδελφού, φερόμενων ως δραστών της επίθεσης και του τραυματισμού του 30χρονου, όλοι τους Αλβανικής υπηκοότητας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο».
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»