Τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Αντίπαρο-«Βούτηξα στο νερό να τους σώσω αλλά ήταν αργά»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στο λιμάνι της Αντιπάρου όπου τρεις άνθρωποι - ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η οικιακή τους βοηθός, σύμφωνα με πληροφορίες του cyklades24.gr - έπεσαν με το αυτοκίνητο στο νερό και παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός τους με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τα τρία άτομα μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Βούτηξα αλλά δεν κατάφερα να βγάλω κάποιον έξω. Ήταν αρκετά βαθειά. Το αυτοκίνητο βυθίστηκε πολύ γρήγορα. Από όσα είδα και άκουσα έγιναν τα εξής. Το αυτοκίνητο έφυγε σαν βολίδα. Σπινιάρισε και χτύπησε πάνω σε ένα στύλο που έχουμε μία σημαία. Την έσπασε και έπεσε στη θάλασσα», ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr ο Δαμιανός Παλιολόγος, ο ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να απεγκλωβίσει τα τρία άτομα. «Κόλλαγε το γκάζι τους σύμφωνα με τα όσα λένε. Μάλλον έβαλε μπροστά το αμάξι και έφυγε βολίδα», συνέχισε στις δηλώσεις του ο κ. Παλαιολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί το ζευγάρι δεν είχε καταγωγή από την Αντίπαρο αλλά διατηρούσε σπίτι τα τελευταία χρόνια. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και δύτες που έχουν βουτήξει για να ανασύρουν τους τρεις επιβάτες. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα και ο οδηγός του δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποφύγει την πτώση στο νερό.

«Δεν πρόλαβε να αντιδράσει ο οδηγός δυστυχώς. Αυτό είδα και αυτό κατάλαβα. Το ζευγάρι δεν ήταν από την Αντίπαρο. Είχαν ένα δικό τους σπίτι και το μισό χρόνο ήταν στην Αντίπαρο», συνέχισε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας.

Πληροφορίες από το Λιμενικό αναφέρουν πως διενεργείται ήδη προανάκριση για το συμβάν προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
 

Δειτε Επισης

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας