Πέμπτη 3 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ερήμωσαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα

  25/10/2020 09:43
Ερήμωσαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Ερήμωσαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα

  25/10/2020 09:43
Σε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκαν από τις 00.30 το βράδυ του Σαββάτου 5.5 εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι ζουν στις «κόκκινες» και «πορτοκαλί» περιοχές της Ελλάδας.
 
Οι δρόμοι και οι πλατείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μετά τις 00.30 όταν και τέθηκε σε ισχύ η νυχτερινή καραντίνα.
 
Στους δρόμους έως και λίγη ώρα πριν από τις 00.30 επικρατούσε κίνηση με τους τελευταίους να επιστρέφουν σπίτι τους για να αποφύγουν την επιβολή προστίμου σε τυχόν έλεγχο.
 
Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στην συμπρωτεύουσα με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να πειθαρχούν και αυτοί στα μέτρα. Και εκεί οι δρόμοι της πόλης λίγο μετά τις 12 ήταν γεμάτοι με αυτοκίνητα με αυτούς που επέστρεφαν τελευταία στιγμή στο σπίτι τους.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την εφαρμογή του ωραρίου της νυχτερινής καραντίνας, βγήκαν στους δρόμους και αστυνομικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε όσους συνεχίζουν να κυκλοφορούν κατά τις ώρες της απαγόρευσης και να διαπιστώσουν ότι δεν κινούνται παράνομα.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα νέα μέτρα εφαρμόζονται στις «κόκκινες» και τις «πορτοκαλί» περιοχές.
 
Στις «κόκκινες» ανήκουν η Κοζάνη και από την Παρασκευή, η Καστοριά, ενώ στις «πορτοκαλί» βρίσκονται η Ανατολική και Δυτική Αττική, κεντρικός, βόρειος, νότιος και δυτικός τομέας Αθηνών, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, οι Σέρρες, Τρίκαλα, Βοιωτία και Θήρα.
 

Πηγή: cnn.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας