Τρίτη 22 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Προβληματισμός στην Ελλάδα μετά τον τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

  01/08/2020 22:38
Προβληματισμός στην Ελλάδα μετά τον τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Προβληματισμός στην Ελλάδα μετά τον τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

  01/08/2020 22:38
Ανησυχία εγείρει σε κυβέρνηση και επιστήμονες στην Ελλάδα η απότομη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, γεγονός που επαναφέρει επί τάπητος την ανάγκη για επιστροφή σε πιο αυστηρά μέτρα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η περαιτέρω διασπορά του Covid 19 στη χώρα μας.
 
Ήδη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει την «ολική επαναφορά» των τακτικών καθημερινών ενημερώσεων από τον ΕΟΔΥ υπό τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη κρουσμάτων στην Ελλάδα-Ξεπέρασαν τα εκατό
 
Ο λόγος προφανής: Να υπάρξει εκ νέου εγρήγορση και αυξημένη επαγρύπνηση των πολιτών έναντι της πανδημίας και να καταργηθεί η όποια ψευδαίσθηση έχει δημιουργηθεί πως ο κορωνοϊός έχει φύγει.
 
Κατά πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» της επιστημονικής επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ βρίσκονται και άλλα μέτρα, όπως η επιβολή τοπικών lockdowns, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.
 
Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο, είναι αμείλικτοι: Ιχνηλατήθηκαν συνολικά 110 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα εκ των οποίων τα 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
 
Πηγή: CNN Greece
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας