Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία-Αναπνέει χωρίς υποστήριξη

  27/05/2019 20:08
Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία-Αναπνέει χωρίς υποστήριξη

Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία-Αναπνέει χωρίς υποστήριξη

  27/05/2019 20:08
Έπειτα από περίπου ένα μήνα νοσηλείας, η 8χρονη Αλεξία που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα, βγήκε από την εντατική, επαναφέροντας τις ελπίδες στους γιατρούς και τους γονείς της. 
 
Σήμερα το μεσημέρι, η 8χρονη Αλεξία μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στην Α’ χειρουργική κλινική, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους τους δικούς της ανθρώπους. Ακριβώς έναν μήνα μετά. Η μικρή πάλεψε και βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη. Μάλιστα κατάφερε να αναπνεύσει μόνη της, χωρίς την υποστήριξη μηχανήματος, κι αυτό ήταν που έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν να βγει από την Εντατική.
 
«Έγινε το θαύμα» λένε οι
γονείς της μικρής Αλεξίας
 
«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», δήλωσαν συγκινημένοι οι γονείς της.
 
Ο τραυματισμός της 8χρονης
από την αδέσποτη σφαίρα

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Αλεξία τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς ενός 54χρονου, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Εις βάρος του άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα και είχε αφεθεί ελεύθερος.
 
Το περίστροφο βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντος στην Αθήνα.

Πηγή: iefimerida.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας