Εξαφανισμένος ο πάτερ Αντώνιος-Τα σενάρια μετά την απομάκρυνσή του

Άφαντος παραμένει ο πατέρας Αντώνιος μετά την εισαγγελική διάταξη με την οποία του απαγορεύεται να προσεγγίζει τις δομές της «Κιβωτού», την ώρα που η Οικονομική Αστυνομία ερευνά αν ο ίδιος και δέκα πρώην στελέχη της οργάνωσης έχουν τελέσει οικονομικά εγκλήματα.

Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί επέδωσαν στο σπίτι που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της Κιβωτού στην Ραφήνα το φάκελο με την εισαγγελική εντολή, χωρίς ωστόσο να τον παραλάβει, καθώς φέρεται να απουσιάζει.

Ο πατέρας Αντώνιος μετά την απομάκρυνσή του από τη δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας βρίσκεται μια από τις κατοικίες του, είναι εξαφανισμένος χωρίς κανείς να ξέρει που βρίσκεται.

Στελέχη της απερχόμενης διοίκησης διαρρέουν πως το πρωί της Πέμπτης αποχώρησε από την Κιβωτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Ένα σενάριο τον θέλει να βρίσκεται σε σπίτι στενού του συνεργάτη ή να φιλοξενείται στο σπίτι του οδηγού της πρεσβυτέρας στην Βραυρώνα.

Δεν αποκλείεται, όμως, να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο διαμέρισμα της Κιβωτού στην Αττική παρά την εντολή του Εισαγγελέα να μην έχει καμία σχέση με την Κιβωτό.

Την ίδια ώρα, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να ελέγξουν τόσο τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σταματία Γεωργαντή, όσο και εννέα πρώην στελέχη της Κιβωτού για το ενδεχόμενο τέλεσης των κακουργημάτων της απιστίας, της υπεξαίρεσης, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Σέβη, ο οποίος χρεώθηκε τη δικογραφία για τα οικονομικά της δομής από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, η Οικονομική Αστυνομία θα διερευνήσει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της Κιβωτού, καθώς και των έντεκα, φυσικών προσώπων.

Ο φορολογικός έλεγχος θα αφορά την τελευταία πενταετία ενώ θα γίνει και άνοιγμα των εταιρικών λογαριασμών καθώς και όλων των λογαριασμών των 11 φυσικών προσώπων.

Παράλληλα, οι Αρχές θα πραγματοποίησουν και διαχειριστικό έλεγχο ενώ στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν οι πάσης φύσεως επιχορηγήσεις και χρηματοδοτήσεις από κρατικούς φορείς ή από ευρωπαϊκούς πόρους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επανήλθε ο πάτερ Αντώνιος-«Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες, δεν κρύβομαι από κανέναν»

 

Δειτε Επισης

Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου για την επίθεση με πυροβολισμούς
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας