Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Την ώρα που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη κατάθεση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του   Κόσμου συνεχίζεται το «ξήλωμα» των πρώην στελεχών που ανήκαν στο στενό κύκλο του πατέρα Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου»

Χθες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εισαγγελική εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, ο οποίος φέρεται να έκανε μεγάλη ζωή, στον 35χρονο θεολόγο, Πασχάλη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγο του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, και στους δύο ακόμη απολυμένους.

Η απαγόρευση, ωστόσο, καλύπτει και τον ιδρυτή της Κιβωτού με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στο τελευταίο όροφο της οποίας, είχε μια από τις κατοικίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες αποκαλύψεις από ανήλικο-«Με χτυπούσαν και με κλείδωναν στο κλουβί»

«Χτυπούσαν την κόρη μου και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη»

Σοκαριστικά είναι όσα καταγγέλλει η μητέρα κοριτσιού, η διέμενε στην Κιβωτό του Κόσμου, τόσο για τον γιο της όσο και για την κόρη της, σχετικά με τα όσα βίωναν τα παιδιά  στην δομή.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» συνομίλησε με την κ. Γιώτα, τη μητέρα ανήλικων τέκνων που ζούσαν σε δομή της Κιβωτού και αποκάλυψε, ιδιαιτέρως συγκινημένη, όσα φρικιαστικά συνέβαιναν, ενώ κατήγγειλε πως «χτυπούσαν την κόρη μου συνέχεια και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη».

«Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη. Ήταν μία συγκεκριμένη παιδαγωγός που τον ξυλοκοπούσε» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις τιμωρίες και το περιβόητο κλουβί, η μητέρα είπε πως τα παιδιά «τα χώριζαν σε συνεπειούχους και μη συνεπειούχους».

«Από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια»

Μιλώντας για τις εργασίες-βασανιστήρια, αποκάλυψε ότι «οι γιοι μου σηκώνονταν από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια. Ο μεγάλος μου γιος δούλευε στα χωράφια 8 ώρες για 5 ευρώ».

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι γιοι της της ανέφεραν ότι το διαμέρισμα του Πάτερ ήταν κλειδωμένο και το επισκεπτόταν μόνο για διακοπές.

Τέλος, η μητέρα, βουρκωμένη, αποκάλυψε τα λόγια του μεγάλου γιου της για τις υπηρεσίες χαλάρωσης στον Πατέρα Αντώνιο. «Ο μεγάλος μου γιος μου είπε ότι έκαναν μασάζ και έπλεναν τα πόδια του Πατέρα Αντώνιου για να μην τα τιμωρήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / In

Δειτε Επισης

Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα-Πλημμύρησαν δρόμοι και υποστατικά, έπεσε χιόνι στο Πήλιο
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα