Ergo Energy: Πρωτοπορία και επέκταση δραστηριοτήτων στις ΑΠΕ

Η Ergo Energy, μέλος του Ομίλου Ergo Home και CNS Group, από το 2010, δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και έχει καταστεί η κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού, προμήθειας, κατασκευής, και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Kυπριακή αγορά.

Διαθέτοντας μια ομάδα πέραν των 30 εξειδικευμένων μηχανικών, και την εμπειρία συνολικής εγκατεστημένης ισχύος περισσότερο από 55MWp, σε μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα, εγκαταστάσεις Νet-Billing για επιχειρήσεις, καθώς και οικιστικά Νet-Metering συστήματα, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ΦΒ συστήματα κάθε μεγέθους. Από τη μελέτη μέχρι και την έναρξη της παραγωγής, και στην συνέχεια με την παρακολούθηση και συντήρηση των  συστημάτων, εξασφαλίζει τη σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων.

Κύρια αποστολή της Ergo Energy είναι η εκπλήρωση των επενδυτικών προσδοκιών των πελατών της και η επίτευξη εξοικονόμησης ενεργειακού κόστους, βασιζόμενη στην εμπειρία, τις ικανότητες και την τεχνογνωσία του προσωπικού και των συνεργατών της.

Διαθέτει εξειδικευμένα 3D πακέτα λογισμικού σχεδιασμού φωτοβολταϊκών συστημάτων, ανάλυσης των μετεωρολογικών δεδομένων και προσομοίωσης της λειτουργίας ενός ΦΒ συστήματος (PVCASE, AUTOCAD & PVSYST 3D simulation), τα οποία δίνουν τη δυνατότητα πρόβλεψης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έργου.

Εκπονεί τις αντίστοιχες τεχνικές και τεχνικό-οικονομικές μελέτες, παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα επενδυτικά προγράμματα που αφορούν στην επιδότηση φωτοβολταϊκών μονάδων παραγωγής ενέργειας.

Αναλαμβάνει τη συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας του συστήματος και την άμεση παρέμβαση σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης ή δυσλειτουργίας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση του συστήματος σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Στόχος της Ergo Energy είναι να παραμείνει πρωτοπόρος και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), µε λύσεις τόσο σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, όσο και έξυπνων ενεργειακών συστημάτων/αυτοματισμών, όπως και συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

www.ergoenergy.com.cy

Θεσσαλονίκης 14, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, 2643

Tηλ.: 77777019, 22 505404

Ηλ. Ταχυδρομείο: energy.sales@ergohomegroup.com

Ακολουθήστε μας: Facebook & YOUTUBΕ

https://www.facebook.com/ErgoEnergy