Παρασκευή 27 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι Κύπριοι βοηθούν τους Σύρους πρόσφυγες

  20/10/2015 18:20
Οι Κύπριοι βοηθούν τους Σύρους πρόσφυγες

Οι Κύπριοι βοηθούν τους Σύρους πρόσφυγες

  20/10/2015 18:20

  H ομάδα με την ονομασία "Οι Κύπριοι βοηθούν τους Σύρους Πρόσφυγες” με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της προς τους Κύπριους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Συρίας που φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα προκειμένου να γλυτώσουν από τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, πολίτες εργάστηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πυρετωδώς στα διάφορα σημεία συλλογής της βοήθειας παγκύπρια για την ταξινόμηση και τη συσκευασία των ειδών πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν από τους τους πολίτες.

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε ήταν τόσο μεγάλη που η ομάδα η οποία συστάθηκε μόλις πριν από ένα μήνα χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την Ειρηνευτική Δύναμή του ΟΗΕ στην Κύπρο (UNFICYP).

Η εταιρεία Salamis Shipping Services Ltd ανέλαβε να μεταφέρει τη βοήθεια στην Ελλάδα αφιλοκερδώς, ενώ την προσπάθεια στήριξαν και πολλές άλλες εταιρείας: Orbit International Relocations, Microsoft Cyprus, CK Logistics, Lordos Contracta/City Plaza, Opium Works Digital, Gap Akis Express, Voici La Mode (Marks and Spencer).

 H όλη πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα της πρώην Ευρωπαίας Επιτρόπου Ανδρούλλας Βασιλείου ενώ την προσπάθεια στήριξε και ο Δήμος Λευκωσίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας