Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αντρέας Γεωργίου: Aπλές συμβουλές για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας

  07/11/2022 06:41
Αντρέας Γεωργίου: Aπλές συμβουλές για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας

Αντρέας Γεωργίου: Aπλές συμβουλές για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας

  07/11/2022 06:41

Σημαντική θεωρείται για τον καθένα μας η σωστή διαχείριση των οικονομικών μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μελλοντικά σχέδια, που αφορούν τη ζωή μας, την οικογένεια και τα παιδιά μας. 

Απλές συμβουλές για να πάρουμε τον έλεγχο των οικονομικών μας στα χέρια μας, δίνει στο δέκατο επεισόδιο της σειράς “Easy Economics”, ο επικεφαλής του Τμήματος Επιχειρηματικότητας του CARDET, Αντρέας Γεωργίου. Αναλύει, ουσιαστικά, τρία βήματα, που πρέπει κανείς ν΄ακολουθήσει. 

Σύμφωνα με τον Αντρέα Γεωργίου πρέπει αρχικά να γίνει καταγραφή όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων μας. Έπειτα, να υπάρξει κατηγοριοποίηση των εξόδων μας και τέλος να φτιαχτεί μια εικόνα του συνολικού ποσού που θα εισπράξουμε και του συνολικού ποσού που θα ξοδέψουμε. Η θετική αναλογία των ποσών θα κρίνει πόσο καλή διαχείριση κάνουμε.   

Δείτε πιο κάτω το δέκατο επεισόδιο της σειράς Easy Economics:

H σειρά Easy Economics

Ο REPORTER και η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζουν τη διαδικτυακή σειρά “Easy Economics”, επίκεντρο της οποίας είναι ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς, επαγγελματίες, που σχετίζονται με τον χώρο των χρηματοοικονομικών, μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς να διαχειριστούμε τα δικά μας χρήματα, δίνοντάς μας τις κατάλληλες συμβουλές.

Σε μια περίοδο, που οι διεθνείς εξελίξεις είναι ραγδαίες, απρόβλεπτες και εύκολα μεταβαλλόμενες, η γνώση αυτή είναι απαραίτητη για τον καθένα από μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας