Σάββατο 3 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χριστόδουλος Γεωργίου: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών

  03/10/2022 06:18
Χριστόδουλος Γεωργίου: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών

Χριστόδουλος Γεωργίου: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών

  03/10/2022 06:18

Ριζικά έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, με τις κάρτες να τείνουν να μετατρέψουν τα μετρητά σε ανάμνηση.

Τις ευκαιρίες και τα οφέλη που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών, εξηγεί στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς “Easy Economics”, ο Associate Manager, Product Owners - Technology & Operations της Ελληνικής Τράπεζας, Χριστόδουλος Γεωργίου. Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό οι διαδικασίες απλοποιούνται, οι δυνατότητες αυξάνονται και η εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρεται εξατομικευμένα.

Ήδη στο τεχνολογικό εργαστήριο της Ελληνικής Τράπεζας, η τεχνολογία «παντρεύεται» με το Business για την παραγωγή νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, αναπτύσσοντας εφαρμογές όπως η Contact Pay του Hellenic Bank Mobile App” και η “Book A Meeting”. Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η ένταξη όλων των βασικών τραπεζικών υπηρεσιών στα ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοδοτήσεων ιδιωτών.

Δείτε πιο κάτω το πέμπτο επεισόδιο της σειράς Easy Economics:

H σειρά Easy Economics

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ και η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζουν τη διαδικτυακή σειρά “Easy Economics”, επίκεντρο της οποίας είναι ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς, επαγγελματίες, που σχετίζονται με τον χώρο των χρηματοοικονομικών, μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς να διαχειριστούμε τα δικά μας χρήματα, δίνοντάς μας τις κατάλληλες συμβουλές.

Σε μια περίοδο, που οι διεθνείς εξελίξεις είναι ραγδαίες, απρόβλεπτες και εύκολα μεταβαλλόμενες, η γνώση αυτή είναι απαραίτητη για τον καθένα από μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας