Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιούνιος 2022

Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Κριός

Αν και ο μήνας ξεκινά με ανάδρομο Ερμή, στις 4/6 επανέρχεται σε ορθή πορεία και το κλίμα γύρω σου αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά και μειώνει την ένταση των προβλημάτων ως ένα βαθμό. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στις 5/6 στον 11ο οίκο σου, αυτόν των χρημάτων σου, υποδηλώνει την κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ωστόσο σου ζητά να αποφύγεις την υπερβολική αυτοπεποίθηση και να διατηρήσεις σωστά την οικονομική σου εξίσωση. Στις 14/6 ο Ερμής επιστρέφει στους Διδύμους ανεβάζοντας την ενέργειά σου στα ύψη. Σε συνδυασμό με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 27/6 μέχρι τις 10/8 νιώθεις πως έχεις την υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειας αλλά και των ανωτέρων σου. Ετοιμάσου για να απολαύσεις τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα με τον αγαπημένο σου. Το πάθος απογειώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και κοινές ευχάριστες δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου κι έτσι μπορεί αυτόν τον μήνα να συμβούν τα πάντα.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα του Ιουνίου ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και κάνει τις μέρες σου πιο φωτεινές διευκολύνοντας τις υποθέσεις σου. Ίσως να φέρει ενθαρρυντικά νέα κι από μακρινά μέρη. Η υπόθεση ανάδρομου Κρόνου από τις 5/6 θα σε παροτρύνει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα επαγγελματικά σου. Στις 15/6 η διέλευση του Ήλιου στον 2ο οίκο σου ενώνεται με την Αφροδίτη και σε βοηθά να δεις αλλαγές στον τομέα της οικογένειας. Η διέλευση επίσης της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 18 ενώνεται με τον Ερμή και δημιουργεί οικονομική ευδαιμονία βοηθώντας σε να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου -και όχι μόνο. Προσπάθησε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα για να στηρίξετε ο ένας τον άλλον την ώρα πραγματικά που έχετε ανάγκη. Αυτό ισχύει και για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ξεπερνάς ή θεραπεύεις πληγές του παρελθόντος και συνειδητοποιείς πως πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκετές για να περάσεις όμορφα και να ανοίξεις νέα κεφάλαια στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η φυσική σου περιέργεια αναζητά μεγαλύτερη τόνωση αυτόν τον μήνα και ίσως είναι καιρός να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάποιου είδος σοβαρής μελέτης. Δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής συνδέεται με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου τις πρώτες μέρες του μήνα και ίσως υποδεχθείς τον μήνα με προβληματισμούς που αφορούν στα οικονομικά. Στη συνέχεια ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να εξετάσεις τρόπους που θα ενισχύσουν το πορτοφόλι σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου αυξάνει την επιρροή και τη λάμψη σου, ενισχύει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση του μυαλού σου. Στις 14/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε φέρνει σε θέση πρωταγωνιστή. Μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους σου στα εργασιακά, να εφαρμόσεις αλλαγές και βελτιώσεις που θα ενισχύσουν θέματα καριέρας. Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο μήνας για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα και νέες γνωριμίες να ενισχύσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οργανώστε τις διακοπές σας, μοιραστείτε ιδέες και επιθυμίες και ενισχύστε το πάθος.

Καρκίνος

Ο άρχοντας της καριέρας σου, ο Άρης, μέχρι τις 27/6 ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών σου και υποστηρίζει τις κινήσεις και αποφάσεις σου. Έχεις τη δυνατότητα να επιδείξεις τα ταλέντα σου και να σημειώσεις σημαντική άνοδο στον τομέα της εργασίας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να πετύχεις προσοδοφόρες συμφωνίες. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από τις 5/6 θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις δυσμενείς καταστάσεις σε εύνοια και επιτυχία. Τα οικονομικά βελτιώνονται μέχρι τα μέσα του μήνα, ωστόσο το δεύτερο δεκαήμερο ίσως σημειωθούν πάλι έξοδα για έναν όμως συγκεκριμένο λόγο. Φρόντισε τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα μετά τις 27/6 όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Κριού και ίσως να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα. Νέες γνωριμίες, ανάπτυξη και βελτίωση στην κοινωνική σου ζωή αλλά και επιστροφές του παρελθόντος που πρέπει να σκεφτείς καλά προτού μπλέξεις ξανά στα ίδια. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προς τα τέλη του μήνα απόφυγε παρελθοντικές καταστάσεις και συζητήσεις που θα επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ σας.

Λέων

Αυτόν τον μήνα άσε τη διασκέδαση να ξεκινήσει, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στις 5/6 αρχίζει να επιβραδύνει τους ρυθμούς και τις συναισθηματικές προκλήσεις. Ο Ήλιος περνά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας ευκαιρίες για διασκέδαση και εποικοδομητικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέχρι τις 15/6 φρόντισε ζωτικά θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα γιατί μετά η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού και είναι απαραίτητο να βάλεις σε αναμονή τις ατελείωτες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Θα είναι πιο εύκολο να απολαύσεις αυθόρμητες, ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τον ερωτικό σύντροφό σου. Γύρω στις 28/6 η νέα Σελήνη φέρνει προσήλωση σε ονειροπολήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να εντοπίσεις ποια έργα αξίζουν την προσπάθειά σου και ποια πρέπει να πραγματοποιήσεις ή να ασχοληθείς πραγματικά. Τύχη, φλερτ και νέες γνωριμίες έχουν την τιμητική τους ιδιαίτερα το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σου δίνει υπερβολική αυτοπεποίθηση και σε κάνει ακαταμάχητη.

Παρθένος

Η εποχή των Διδύμων έχει να κάνει γενικά με τον τομέα της καριέρας σου. Ωστόσο είναι πιθανό να χρειαστεί να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή να μάθεις κάτι νέο, προκειμένου να καταφέρεις τους μεγάλους στόχους σου. Στις 3/6 η επαναφορά του Ερμή φέρνει μια υπέροχη νέα ατμόσφαιρα γύρω σου και διευκολύνει τα σχέδιά σου να προχωρήσουν προς τα εμπρός. Η Πανσέληνος γύρω στις 14/6 φωτίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας απαιτώντας από εσένα να κάνεις κάποια συναισθηματική προσωπική εργασία προκειμένου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια και τη σιγουριά στη ζωή σου. Έντονα ερωτικός προβλέπεται ο νέος μήνας γεμάτος εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και καρμικές συναντήσεις που ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Παρόλα αυτά κράτησε τα πόδια σου στη γη και μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία τα πάντα.

Ζυγός

Ενώ ο Ήλος διασχίζει τον τομέα της περιπέτειάς σου είναι πιο πιθανό να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να εξερευνήσεις αχαρτογράφητα εδάφη κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Στις 3/6 ο πλανήτης της επικοινωνίας προχωρά στους συναισθηματικούς δεσμούς σου και στον τομέα της σεξουαλικής οικειότητας, κάνοντας πιο εύκολο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και επίσης να ξεπεράσεις κατά κάποιον τρόπο τους οικονομικούς προβληματισμούς σου, κυρίως αν αυτοί σχετίζονται με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτός ο μήνας θα είναι επίσης γεμάτος εκπλήξεις και έντονες συναισθηματικές εμπειρίες με τις ενδιαφέρουσες όψεις της Αφροδίτης. Η Πανσέληνος στον τομέα της επικοινωνίας σου στα μέσα του μήνα, θα είναι μια ακόμη υπενθύμιση για αυτόν τον τομέα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι πρέπει να θέσεις όρια προς όφελός σου για να προστατεύσεις οτιδήποτε αφορά στην ερωτική σου ζωή. Μείνε σταθερή στις επαγγελματικές σου απόψεις και μην επηρεάζεσαι είτε από τρίτους, είτε από μικρές απρόσμενες αλλαγές.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα, ξεκινώντας από τις 3/6 που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και αρχίζεις να σημειώνεις πρόοδο στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των χρημάτων σου και επιδίωξη σου γίνεται να φέρεις τις δεξιότητές σου στο τραπέζι στα εργασιακά. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν εκτιμούν αυτά που προσφέρεις θα μπορούσες να πάρεις θέση, ζητώντας περισσότερες ευκαιρίες ή να ανανεώσεις το βιογραφικό σου για να κινηθείς σε διαφορετική κατεύθυνση. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στις 5/6 σου ζητά να αντιμετωπίσεις θέματα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία διπλωματικά ώστε να παρακάμψεις μια δυσάρεστη κατάσταση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα βελτιώνονται σημαντικά, καθώς και η σχέση με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο κάποιες στιγμές η ζήλια και η κτητικότητά σου μπορεί να ανάψει λίγο τα αίματα. Εάν είσαι μόνη, ο μήνας σου παρέχει ερωτική εύνοια και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ταξίδια και μετακινήσεις σου ανεβάζουν περισσότερο τη διάθεση.

Τοξότης

Ο λίγο βαρύς Μάιος με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή σε κούρασε αρκετά όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις ανάσα. Στις 3/6 ο Ερμής περνά στον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας και αργά αλλά σταθερά ανακτάς τον έλεγχο των υποθέσεων και υποχρεώσεων σου. Η πρόοδος και η προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Στις 14/6 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ίσως νιώσεις την ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου με έναν νέο τρόπο ειδικά όσον αφορά στο πως διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου και πως φαίνεσαι απέναντι στους άλλους. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο όλο το υπόλοιπο του μήνα, όμως καταφέρνεις να τις φρεσκάρεις και να τις ανανεώσεις. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει μαζί με τις θερμοκρασίες όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, τα παιχνίδια του έρωτα δεν σε χορταίνουν για αυτό και απολαμβάνεις το φλερτ όσο ποτέ άλλοτε. Μια βαθιά ίσως και θαμμένη επιθυμία σου μπορεί να εκπληρωθεί.

Αιγόκερος

Ο Κρόνος στις 5/6 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον οίκο των χρημάτων σου για να δημιουργήσει απρόβλεπτες ευκαιρίες ώστε να βγάλεις χρήματα. Μόλις ο Ερμής επανέλθει σε ορθή πορεία αρχίζεις να σημειώνεις πρόοδο σε καλλιτεχνικά και δημιουργικά έργα που μπορεί να πάλευες από τα μέσα Μάιου. Η Πανσέληνος στις 14/6 πραγματοποιείται στον τομέα της πνευματικότητάς σου και απαιτεί περισσότερο στοχασμό. Ωστόσο σε βοηθά να ενισχύσεις τις αισθήσεις σου και να αποκτήσεις σαφήνεια γύρω από το τι θέλεις να πετύχεις προχωρώντας. Από τις 21/6 ο Ήλιος διασχίζει των τομέα των συνεργασιών σου και συνάδελφοι ή ομοϊδεάτες θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για το επίπεδο ευτυχίας που ονειρεύεσαι. Ευνοϊκός είναι ο μήνας για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. Μπορείς να φρεσκάρεις το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί αλλά να πάρετε και αποφάσεις που αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν σε αφήνουν στιγμή να μελαγχολήσεις. Οι επιστροφές από το παρελθόν αν και θα συμβούν, δεν είναι κακό να το ξανασκεφτείς πριν αφεθείς σε αυτές.

Υδροχόος

Η εποχή των Διδύμων γενικά φέρνει ευχάριστες, χαρούμενες και ανάλαφρες δονήσεις στην κοινωνική σου ζωή, καθώς ο Ήλιος με αυτοπεποίθηση κινείται μέσα στον τομέα της αυτοέκφρασης και του ρομαντισμού σου. Μετά τις 3/6 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στον τομέα του σπιτιού και τις οικογένειας δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές με τους οικείους σου. Γύρω στις 14/6 η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της φιλίας σου υπενθυμίζοντάς σου ότι λαχταράς μια αίσθηση σύνδεσης με ομοϊδεάτες που όλοι θα εργάζεστε για τον ίδιο σκοπό. Τα ταλέντα σου αναδεικνύονται στα εργασιακά όμως πιθανά να υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις με διπλωματία. Το γεγονός ότι η επικοινωνία βελτιώνεται με τον αγαπημένο σου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα μαζί που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται σημαντικά και ίσως ανακαλύψεις πως τα στάνταρ και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Όμως κάποιες νέες γνωριμίες φαίνεται να πληρούν τις προϋποθέσεις σου.

Ιχθείς

Η εποχή των Διδύμων φέρνει την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με τον Ήλιο με αυτοπεποίθηση να διασχίζει τον τομέα του σπιτιού σου. Στις 3/6 που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία μπορείς να αρχίσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις αυτά που πραγματικά αποδίδουν και μπορούν να σε οδηγήσουν μπροστά. Η Πανσέληνος στις 14 στον τομέα της καριέρας σου, σου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσεις τα όνειρά σου με σκληρή βέβαια δουλειά που διατίθεσαι να κάνεις. Η Αφροδίτη γίνεται σύμμαχός σου στα ερωτικά και οικονομικά σου αρκεί κι εσύ να καταβάλλεις έστω και μια μικρή προσπάθεια. Ακολούθησε τα θέλω του αγαπημένου σου προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα της σχέσης σας και δεν θα χάσεις. Εάν είσαι μόνη, το καλοκαίρι και η θάλασσα σου πάει πολύ για αυτό και η γοητεία σου ενισχύεται φέρνοντας στον δρόμο σου περιπέτειες και έρωτες. Είναι στο δικό σου χέρι να επιλέξεις τι θέλεις να ζήσεις.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega