Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Απρίλιος 2021!

 

Απρίλιος...  Για να δούμε… Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον καινούριο μήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στις 4/4 θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και ουσιαστικά σηματοδοτεί ένα διάστημα γεμάτο με ποικίλες ίσως και καινούριες δραστηριότητες. Είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου. Στις 13/4 η νέα Σελήνη επίσης στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές που προέρχονται μέσα από πιέσεις σχετικά με τα επαγγελματικά για αυτό και θα πρέπει να οπλιστείς με δύναμη και υπομονή. Στις 14/4 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και απόφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου, όμως στα τέλη του μήνα απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος και προχώρησε μπροστά. Η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει ξανά το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους και τα σχέδιά σου αυτόν το μήνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τα καταφέρνεις. Η Αφροδίτη και ο Ερμής το πρώτο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ή παρασκηνιακές καταστάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τους απολογισμούς και τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να προωθήσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 14/4 και σου δημιουργεί μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου, κάτι όμως που θα διαρκέσει έως τις 17/4, καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θετικές αλλαγές σημειώνονται στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή κυρίως το πρώτο μισό του μήνα. Τις τελευταίες μέρες πιθανά να υπάρξουν εντάσεις που θα προκληθούν κυρίως από σένα. Αν είσαι μόνη, απωθημένα και παρελθοντικές καταστάσεις έχουν την τιμητική τους. Σου δίνεται όμως και η δυνατότητα να κλείσεις παλιές πληγές. Η πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει των τομέα των σχέσεών σου, οι οποίες χρειάζονται προσοχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε αυτόν το μήνα να ανακτήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην ανάπτυξη και εξέλιξη της καριέρας σου. Τις πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου είσαι ιδιαίτερα ευάλωτη και είναι εύκολο να σε εξαπατήσουν, για αυτό απόφυγε τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις. Μέχρι τις 12/4 θα πρέπει επίσης να είσαι εξαιρετικά προσεκτική στην επιλογή των απαντήσεών σου, καθώς είσαι ιδιαίτερα ειλικρινής κι αυτό δεν είναι πάντα καλό. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 λειτουργεί ευνοϊκά, καθώς βελτιώνει τον τρόπο επικοινωνίας σου. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, αν και μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από τη δική σου κουλτούρα, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δεις και να κρίνεις από μια άλλη σκοπιά τα πράγματα, ίσως μια πιο εξυπηρετική και εύκολη για τα σχέδιά σου. Στις 23/4 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό κι αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αρκετά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προσπάθησε να αποφύγεις μπερδέματα, ζήλιες, κτητικότητα, αλλά και ζαβολιές που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τη χαρά όμως μην παρασύρεσαι από απαγορευμένες καταστάσεις. Υπάρχει έντονα η τάση εξιδανικεύσεων και αυτές φέρνουν απογοητεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθησή σου αυτόν το μήνα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα πρέπει να την ακολουθήσεις πιστά στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις και τις κινήσεις σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα εργασιακά. Μην διστάσεις να αναλάβεις έξτρα ή δύσκολα καθήκοντα προστατεύοντας τον εαυτό σου από τις ίντριγκες, τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο. Ο Ερμής στις 4/4 περνά στο ζώδιο του Κριού και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου αυξάνονται όμως κουβαλούν και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά. Η Πανσέληνος επίσης στις 27/4 επηρεάζει τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Η νέα Σελήνη στις 12/4 σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να πάρεις πρωτοβουλίες. Μπορεί να υποδεχτείτε το νέο μήνα με μια σχετική παγωμάρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, όμως καθώς οι μέρες κυλούν το κλίμα αποκαθίσταται και προστίθενται στην καθημερινότητά σας εκπλήξεις, χαρά και έντονο πάθος. Στα τέλη του μήνα μην ξεπερνάς τα όρια και μην γίνεσαι τόσο απαιτητική και κτητική απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, είναι η στιγμή να απομυθοποιήσεις κάποια πρόσωπα και να δεις την πραγματικότητα σε καταστάσεις που σε είχαν ταλαιπωρήσει. Καιρός να προχωρήσεις μπροστά και να αφεθείς σε νέες γνωριμίες που δεν λείπουν.

 

ΛΕΩΝ

Υποδέχεσαι δυναμικά τον δεύτερο μήνα της άνοιξης, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου. Ο Απρίλιος θα σου επιτρέψει να απολαύσεις την επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους σου. Ο Ήλιος επίσης το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις τους στόχους σου. Ευέλικτη θα πρέπει να είσαι σε θέματα και σχέσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου κι αυτό θα επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 27/4 επίσης, μπορεί να σε κάνει λίγο πιο νευρική και ευάλωτη για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Συμβουλή μου θα ήταν να αποφύγεις τις συγκρούσεις καθώς θα χρειαστείς τη βοήθειά τους για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων.

Εύνοια φέρνει ο νέος μήνας στην ερωτική ζωή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, δεν θα λείψουν βέβαια οι εντάσεις τις οποίες δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σε οδηγήσουν σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η άνοιξη σε αναζωογονεί και το φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου κυρίως το δεκαπενθήμερο. Κατόπιν το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στους επαγγελματικούς στόχους σου και τα ερωτικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ο μήνας θα είναι σταθερός σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να οδηγηθείς σε όχι απαραίτητες αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα φαίνεται πως έχεις την τάση να επιδεικνύεις τις ηγετικές ικανότητές σου και να ενεργείς τολμηρά, όμως μην ξεχνάς την ειλικρίνεια και την ευπρέπεια στις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Είναι προτιμότερο να αφιερώσεις την αρχή του μήνα στη σκληρή δουλειά και τα τρέχοντα καθήκοντα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι προτιμότερο να το αφιερώσεις και να επιδιώξεις περισσότερη διασκέδαση και ρομαντικές επαφές. Το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα σου φέρει ευνοϊκές ευκαιρίες για την εφαρμογή των προηγούμενων ιδεών σου στα εργασιακά. Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά, πιθανά χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το ίδιο διάστημα μέχρις τις 27/4 η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και το πάθος σας αναζωπυρώνεται. Κατά διαστήματα δεν θα λείψουν οι ζήλιες και οι πιθανές γεμάτες ανωριμότητα συμπεριφορές σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε λάθος πρόσωπα, όμως απόλαυσε το φλερτ, τις ξέγνοιαστες στιγμές και τις ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις. Με την Πανσέληνος στις 27/4 απόφυγε τις παράλογες ενέργειες και κάνε ένα διάλειμμα επιστρατεύοντας τη λογική σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας αρκετά θετικός μήνας για την επίτευξη των στόχων σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη σωστή κατεύθυνση και απόφυγε κάποιες αιχμηρές στιγμές σε σχέση με συναδέλφους και αφεντικά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είναι η αφετηρία για την αναζήτηση νέων οριζόντων στα εργασιακά. Είσαι γεμάτη ενέργεια και δύναμη για αυτό θα ήταν καλό να ασχοληθείς με μια ποικιλία δραστηριοτήτων που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και νέους ορίζοντες. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και κάνε νέες πολύτιμες για τους στόχους σου γνωριμίες. Μην ξεπερνάς τα όριά σου στα οικονομικά που ναι μεν δείχνουν μια ανοδική πορεία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει ή μπορείς να βγεις από τον προϋπολογισμό σου. Ο νέος μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου και να απολαύσεις τα οφέλη της μόνιμης συντροφικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται άπειρες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ευχάριστες επαφές, αρκεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και έχεις ανάγκη. Ο μήνας επίσης σου επισημαίνει την προσοχή που πρέπει να δώσεις σε θέματα υγείας, κυρίως αν αντιμετωπίζεις κάποια χρόνια νοσήματα. Σε γενικές γραμμές έχεις μπροστά σου έναν δημιουργικό μήνα που ούτε η Πανσέληνος στις τελευταίες μέρες του δεν μπορεί να σου διαταράξει τις ισορροπίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο νέος μήνας δεν φαίνεται να είναι καθόλου βαρετός για σένα, μιας και θα αισθανθείς μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών συναισθημάτων -από την εισροή αυξημένης αποτελεσματικότητας έως την πλήρη απάθεια. Είσαι έτοιμη από την αρχή του μήνα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού να αντιμετωπίσεις κάθε είδους δυσκολία ή πρόκληση στα εργασιακά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο και αποδοτικό περιβάλλον καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη στις 12/4 επίσης στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Φρόντισε για αυτό την υγεία σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμα των εργασιακών σου. Φρόντισε τα προσωπικά άγχη σου να μην τα ξεσπάς στο οικογενειακό σου περιβάλλον και διατήρησε αυτόν τον τομέα ασφαλή, μιας και από τους αγαπημένους παίρνεις ενέργεια, είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι. Το πρώτο μισό του μήνα μπορείς να απολαύσεις τη συντροφικότητα με τον αγαπημένο σου, τις όμορφες και τρυφερές στιγμές. Το δεύτερο όμως και κυρίως τις τελευταίες μέρες του μήνα θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις που θα προκληθούν από τη ζήλια και τον εγωκεντρισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται καθόλου αυτόν τον μήνα. Συγκράτησε απλά τον ενθουσιασμό σου και απόλαυσέ τους. Στις 27/4 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου εξασφαλίζοντάς σου τη σταθεροποίησή τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας σου μοιάζει σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, καθώς ο Ερμής και ο Δίας αλλάζει τη συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Οι θετικές τάσεις όμως είναι αρκετά δυνατές για αυτό υποδέξου τον με αισιοδοξία. Ο στόχος σου είναι να κερδίσεις τη μάχη και όχι τον πόλεμο. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού δημιουργεί εύνοια στα εργασιακά και συναισθηματικά σου. Η νέα Σελήνη στις 12/4 επίσης στο ζώδιο του Κριού αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να καταστρώσεις τις στρατηγικές που χρειάζονται τα σχέδιά σου. Θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά ειλικρινής με τον αγαπημένο σου, να εκφράσεις όλες τις συσσωρευμένες παραλείψεις για να εξασφαλίσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Τόσο ήρεμη που μπορεί να σε οδηγήσει και στις αποφάσεις που φοβάσαι να πάρεις. Εσύ που είσαι μόνη, ο μήνας ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή και ομολογουμένως φέρνει πολλές ευκαιρίες, αρκεί να είσαι έτοιμη να τις αξιολογήσεις σωστά, να αποφύγεις τους ενθουσιασμούς και τις απογοητεύσεις. Η πανσέληνος στα τέλη του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις και να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα υγείας και εργασίας που πιθανά βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας πολύ πιο σταθερός και ομαλός από τους προηγούμενους, για αυτό και τον υποδέχεσαι με ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία. Ξέρεις ότι θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι προκειμένου να ικανοποιήσεις ή να ολοκληρώσεις μελλοντικά επιτεύγματα. Όσο περισσότερη υπευθυνότητα δείξεις τόσα περισσότερα θα καταφέρεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικονομική σου ευημερία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως να καταλάβεις πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν περισσότερη ανάγκη το ενδιαφέρον σου και να τους αφιερώσεις ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο. Αν σκέφτεσαι επίσης μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ίσως είναι καιρός να το δεις σοβαρά. Απόφυγε συγκρούσεις στα εργασιακά και ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη μοιραίων και καθοριστικών αποφάσεων. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23/4 κάνει αρκετά απαιτητικό το κλίμα και θα πρέπει να αποφύγεις τα ξεσπάσματα και τις συγκρούσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Στα συναισθηματικά, ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να θεραπεύσεις πληγές και να ξεπεράσεις παλιές δυσάρεστες καταστάσεις. Να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να θέσεις νέες βάσεις για ένα πιο σταθερό έδαφος. Μια συγκατοίκηση ή μια δέσμευση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τοξικές σχέσεις, καταστάσεις και αδιέξοδα του παρελθόντος και κοίταξε μπροστά. Ο μήνας αυξάνει τη γοητεία σου και σε κάνει ακαταμάχητη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταφέρνεις με επιτυχία να επιλύσεις επείγοντα θέματα αλλά η παραγωγικότητα και το πείσμα για επιτυχία δεν μειώνεται στιγμή. Είναι προτιμότερο να αφήσεις όποιες καταστάσεις να εξελιχθούν στο χρόνο από το να τις πιέσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για χαλάρωση και πνευματική ξεκούραση. Προτίμησε τα τέλη του μήνα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και ανεβάζει την ενέργεια και τη δύναμή σου, για ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά. Αν ψάχνεις εργασία, το τέλος του μήνα είναι ευνοϊκότερο για να κάνεις τις κινήσεις και να δώσεις τις συνεντεύξεις σου. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν υπάρξουν ίντριγκες και παρασκηνιακές καταστάσεις δεν θα μπορέσουν να σου στερήσουν την επιτυχία. Παιχνιδιάρης και ερωτικός προβλέπεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του ο μήνας. Έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις πολύ πιο ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου, να αναθερμάνετε το πάθος και τον ερωτισμό φροντίζοντας επιμελώς στα τέλη του μήνα να αποφύγετε συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τη χαρά, τις επιτυχίες αλλά πέρασε από ψιλό κόσκινο αυτόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Η πανσέληνος στα τέλη του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια θέματα καριέρας και σπιτιού.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Ερμή σχεδόν από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Κριού επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών σου. Ορισμένες από εσάς μπορείτε να αναμένετε μια μικρή αύξηση του εισοδήματός σας. Η νέα Σελήνη στις 12/4 στο 2ο οίκο του ηλιακού σου διαγράμματος είναι σε κάθε περίπτωση μια θετική επιρροή.

Μπορεί στα εργασιακά να αποκαλυφθούν δυσάρεστες φήμες και κουτσομπολιά που θα σε αναστατώσουν, όμως μην χάνεις τους στόχους και την αισιοδοξία σου. Αυτοί που τα κυκλοφόρησαν θα τιμωρηθούν σύντομα. Ο Ποσειδώνας στο δικό σου ζώδιο δημιουργεί ψευδαισθήσεις και υπερβολικές εκτιμήσεις, για αυτό καλύτερα να ακούσεις το ένστικτό σου. Στο δεύτερο μισό του μήνα φρόντισε περισσότερο την υγεία σου και απόφυγε κρυολογήματα. Οι συγκρούσεις και διαμάχες στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα δεν θα λείψουν από τις οικογενειακές σχέσεις σου. Υλική κατάσταση, ανατροφή παιδιών και καθημερινότητα όλα θα επηρεαστούν. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις άκρως αισθησιακές στιγμές με τον αγαπημένο σου το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Η σταθερότητα και η συναισθηματική αφοσίωση του ερωτικού σου συντρόφου δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε μια απόφαση. Προσοχή στα τέλη του μήνα που η επικοινωνία φέρνει λίγο τα πάνω – κάτω. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε το απόφαση και μην ασχολείσαι με το παρελθόν.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»