Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Φεβρουάριος 2021!

 

Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

​​​​​Κριός

Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας ένα κλίμα ανανέωσης στις σχέσεις σου. Μπορείς να προσεγγίσεις ευκολότερα άτομα που ίσως μέχρι και χθες να φοβόσουν να το κάνεις. Με αρκετή σοβαρότητα φαίνεται να αντιμετωπίζεις τις εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και τους μελλοντικούς στόχους σου. Μπορεί να νιώθεις αρκετά πιεσμένη και κουρασμένη όμως δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Το διάστημα που ο Ερμής παραμένει ανάδρομος θα πρέπει να αποφύγεις τις ίντριγκες, τις παρασκηνιακές καταστάσεις αλλά και να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς η ασυνεννοησία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Η κοινωνική και επιχειρηματική σου ζωή έχουν την υποστήριξη του Δία και του Κρόνου και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, υποστηρίζει τις οικονομικές προοπτικές σου. Στα συναισθηματικά προβλέπονται θετικές εξελίξεις καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου, να βρείτε ευχάριστες δραστηριότητες,  αρκεί να τιθασεύσεις την παρορμητικότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, άτομα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο ζητώντας σου μια δεύτερη ευκαιρία με τον ανάδρομο Ερμή να σε επηρεάζει άμεσα. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που χρειάζεται την προσοχή σου. Τα έξοδα τρέχουν και συνεχίζουν να σε αγχώνουν τουλάχιστον μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

Ταύρος

Ο νέος μήνας φέρνει μαζί του έναν κύκλο ανανεωμένης ενέργειας και ενθουσιασμού χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και τις δυσκολίες του. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μιλά για καινούρια ξεκινήματα και ίσως αλλαγή πορείας στα εργασιακά. Μέχρι και τις 17/2 όπου και κορυφώνεται αυτή η επιρροή, το διάστημα είναι αρκετά πιεστικό και κουραστικό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και η ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 21/2 δημιουργεί απροσεξίες και παρεξηγήσεις στα εργασιακά, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στα ραντεβού σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι. Επανεξέτασε τα σχέδιά σου και λάβε τα μέτρα που απαιτούνται έτσι ώστε να μπορέσεις να δράσεις δυναμικά από το τέλος του μήνα και μετά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από την 1η του μήνα θα πρέπει να απομονώσεις κτητικά συναισθήματα και να μην προσπαθείς να ελέγχεις για τα πάντα τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο είναι φυσικό να αντιμετωπίσεις τις αντιδράσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τους φίλους, τις νέες γνωριμίες και την αγάπη της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το κλίμα συναισθηματικής ασφάλειας και σταθερότητας δεν λείπουν οι εξομολογήσεις και οι διεκδικήσεις παλιών θαυμαστών σου που επανέρχονται.

Δίδυμοι

Ο νέος μήνας σε γεμίζει ενέργεια και διάθεση για ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής όσο αυτό είναι βέβαια εφικτό με τις συνθήκες που επικρατούν. Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι καλά και θέλεις να βρεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα και μέχρι τις 25/2 σου υπόσχεται μια περίοδο ευχάριστων εξελίξεων και πιθανά αλλαγή στόχων και πεποιθήσεων. Συγκράτησε την αισιοδοξία σου στα εργασιακά και μην οδηγείσαι σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και αλλαγές τουλάχιστον, όσο ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Καθυστερήσεις και νευρικότητα σημειώνονται σχεδόν όλον το μήνα με εξαίρεση το τελευταίο δεκαήμερο και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου για καλύτερα αποτελέσματα. Ανανεωτικός είναι ο μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κοινές δραστηριότητες, μοίρασμα σκέψεων και ιδεών σας φέρνουν πιο κοντά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιες στιγμές που νιώθεις την ανάγκη ανεξαρτησίας δεν γίνεσαι απότομη μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο αρκεί να μην πάρεις αποφάσεις σε στιγμές ενθουσιασμού.

Καρκίνος

Υποδέχεσαι τον νέο μήνα με έντονα ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς νιώθεις αρκετά κουρασμένη από το προηγούμενο διάστημα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στις απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου. Εάν εμφανιστούν καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδιά σου που μάλλον είναι πολύ πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Μάθε να ακούς χωρίς να αντιδράς, απόψεις συνεργατών. Μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης των όσων σε προβληματίζουν. Ασχολήσου με τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και τακτοποίησε εκκρεμότητες. Τα οικονομικά επίσης θα είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα, δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές υποθέσεις σου που πιθανά αφορούν ακίνητη περιουσία και να επωφεληθείς σημαντικά. Στον ερωτικό τομέα και τη σχέση με τον αγαπημένο σου το πάθος αναζωπυρώνεται και αρχίζεις να βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου. Ασχολείσαι αρκετά μαζί του και του αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται και τα πράγματα βελτιώνονται ακόμα πιο πολύ. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο φέρνει ευκαιρίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

Λέων

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που αν και αρκετά κουραστικός, σου δίνει τη δυνατότητα προώθησης των όσων έχεις ήδη σχεδιάσει τους προηγούμενους μήνες. Εσφαλμένες επικοινωνίες λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια και  παρεξηγήσεις για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένη και να τα αποφύγεις. Ο Άρης θα προωθήσει θέματα καριέρας σου με μεγάλο ενθουσιασμό. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τόλμη και ηρεμία. Ο μήνας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την έναρξη νέων επιχειρημάτων, όμως είναι ευνοϊκός για τη στρατηγική μακροπρόθεσμων στόχων σου. Στις 11/2 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών αναμένονται αλλαγές για τις οποίες πιθανά δεν είσαι προετοιμασμένη. Προσαρμόσου για αυτές, απόφυγε το άγχος και εντόπισε τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα προσφέρουν τον απαραίτητο ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε εγωισμούς και κόντρες και έλεγξε την παρορμητικότητά σου. Κράτα τα θετικά και βάλε φρένο στα αρνητικά προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, καθώς και να επανασυνδεθείς με ένα άτομο του παρελθόντος. Η επιλογή είναι δική σου.

Παρθένος

Αυτόν το μήνα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για απροσδόκητες αλλαγές που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με θάρρος και τόλμη. Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, δημιουργώντας αρκετές αναποδιές στο καθημερινό πρόγραμμά σου, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν αντέχεις καθόλου. Σε νέες προτάσεις δείξε μια επιφυλακτικότητα και απόφυγε το να δεσμευτείς και να υπογράψεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παλιές συζητήσεις, σχέδια και εκκρεμότητες. Ό,τι δεν είχες καταφέρει να εντοπίσεις στο παρελθόν μπορείς να το εκμεταλλευτείς τώρα. Οι όποιες επενδύσεις πρέπει να τεθούν σε αναμονή για καλύτερα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε καλεί να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες, ανεξάρτητα αν χρειαστεί να δυσαρεστηθούν κάποιοι. Ο Φεβρουάριος δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας αφού τα καθημερινά θέματα και οι εργασιακές υποχρεώσεις σε απασχολούν περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε την εμπλοκή σου σε αδιέξοδες καταστάσεις που είτε αφορούν στο παρελθόν είτε πρόσφατες γνωριμίες. Οι τελευταίες μέρες του μήνα ωστόσο χαρακτηρίζονται καλύτερες για νέες γνωριμίες και ξεκινήματα. 

Ζυγός

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου και η Αφροδίτη από την 1η του μήνα περνά στο ίδιο ζώδιο. Αυτοί οι δυο πλανήτες δείχνουν ότι οι διαπροσωπικές αλλά και οι σχέσεις αγάπης κυριαρχούν στη ζωή σου αυτόν το μήνα. Το άγχος δεν έχει χώρο στη ζωή σου και επιτέλους κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να οργανώσεις ή να προωθήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη ευκολία και διαύγεια. Αρκετές προκλήσεις υπάρχουν στα επαγγελματικά που όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην παρασυρθείς σε λανθασμένες κινήσεις από τον ενθουσιασμό σου. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί κάποιες εντάσεις και καθυστερήσεις για τις οποίες φαίνεται να είσαι καλά προετοιμασμένη. Η στήριξη ανώτερων σου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως για την ψυχολογία σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να κλονίσει τον τομέα των οικονομικών σου δημιουργώντας ή φέρνοντας στο προσκήνιο υποχρεώσεις προς τρίτους και χρεωστικά υπόλοιπα. Ο Κρόνος σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις τις δεσμεύσεις σου κυρίως στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσθεσε το αλατοπίπερο που λείπει και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις, καθώς ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως τα κοινωνικά δίκτυα σου δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μια επανασύνδεση ή κάποια ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος επίσης είναι ένα πιθανό σενάριο.

Σκορπιός

Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από την πρώτη μέρα του μήνα, δημιουργώντας σου την ανάγκη για λίγη αποστασιοποίηση από τις αισθηματικές σου υποθέσεις προκειμένου να μπορέσεις να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες. Κάποια προβλήματα στα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια βρίσκονται σχεδόν σε ημερήσια διάταξη, καθώς ο Άρης και ο Ουρανός δημιουργούν αναταραχές. Βέβαια μπορούν να επιλυθούν ευκολότερα αν μπεις στη διαδικασία κάποιων συμβιβασμών. Εάν νιώθεις ότι δεν υπάρχει μια πρόοδος στα εργασιακά σχέδιά σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα για να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου. Απόφυγε τα νέα έργα, τα νέα ξεκινήματα και τις επενδύσεις. Κράτα τις ιδέες και τις δυνάμεις σου για τον επόμενο μήνα που σαφώς οι συνθήκες δείχνουν να είναι ευνοϊκότερες. Από τις 18/2 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και λίγες μέρες αργότερα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, θα σε ανταμείψουν για τις υποχωρήσεις, τις προσπάθειες και τις παραχωρήσεις. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει μπερδέματα στις οικογενειακές σχέσεις και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε τα σκληρά λόγια και τις απογοητεύσεις και αν έχεις την ανάγκη να πεις κάποια πράγματα, άστο καλύτερα για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Εσύ που είσαι μόνη, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 27/2 πιθανά να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες. 

Τοξότης

Αρκετά κοινωνικός και επικοινωνιακός προβλέπεται αυτός ο μήνας για σένα, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και η επικοινωνία εάν δεν προσέξεις μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λεκτικά λάθη για αυτό και καλό θα ήταν να μην οδηγηθείς σε συζητήσεις, αποφάσεις ή και επαγγελματικές δεσμεύσεις. Αρκετές αλλαγές καλείσαι να αντιμετωπίσεις ή να αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε αυτές με την έντονη επιρροή του Άρη στον τομέα των εργασιακών σου. Μην επηρεάζεσαι από καθυστερήσεις που θα σημειωθούν αυτό το διάστημα και μην λαμβάνεις μέρος σε πηγαδάκια ή συζητήσεις. Πρέπει να περιορίσεις την επιθετικότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς να έχεις ιδιαίτερο λόγο. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην έκφραση των επιθυμιών ή των αναγκών σου προκειμένου να αποφύγεις παρανοήσεις ή εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, στα μέσα του μήνα με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να επανέλθει μια παρελθοντική σχέση ή γνωριμία στο προσκήνιο. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σημειώνει ιδιαίτερες διακυμάνσεις όμως υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για τις μελλοντικές προοπτικές. 

Αιγόκερος

Ο Φεβρουάριος έχει αρκετές προκλήσεις και ευκαιρίες τις οποίες αντιλαμβάνεσαι εύκολα με τη νοημοσύνη και τις έμφυτες  δυνατότητές σου. Μπορείς να βασιστείς στην υποστήριξη κοινωνικών επαφών ή των μελών της οικογένειας σου στις προσπάθειές σου. Ο τομέας των οικονομικών επίσης θα σε απασχολήσει έντονα όμως υπάρχουν οι ευκαιρίες να ενισχύσεις το εισόδημά σου. Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου προσφέρει εύνοια στο πορτοφόλι σου ή βοηθά στο να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων. Οργάνωσε τις εργασιακές υποχρεώσεις σου οι οποίες έχουν μια αυξητική τάση, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Ο Δίας και ο Κρόνος σε βοηθούν να σημειώσεις πρόοδο σε θέματα καριέρας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι την ανάδρομη πορεία του Ερμή ο οποίος δημιουργεί παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Δεν αποκλείεται όμως να επαναφέρει παλιές συνεργασίες ή συζητήσεις που είναι πολύ πιο προσοδοφόρες αυτήν τη φορά. Οι αποφάσεις σου αυτό το μήνα θα καθορίσουν την εξέλιξη των σχέσεών σου κυρίως αυτές που σχετίζονται με το συναίσθημά σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην προκαλείς συζητήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν άθελά σου σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης από τις 18/2 και μετά φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στην συναισθηματική σου ζωή, είτε αυτές αφορούν γνωριμίες οι οποίες ήδη έχουν προκύψει είτε πρόκειται να προκύψουν.

Υδροχόος

Αρκετά πιεστικός προβλέπεται ο νέος μήνας για εσένα καθώς η πολυαστρία στο δικό σου ζώδιο, από τη μια σε απελευθερώνει από αδιέξοδες καταστάσεις και από την άλλη σε καλεί να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα κάποιες καταστάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξή σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία ενισχύεται κι αυτό μπορεί να φέρει αλλαγές στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας. Προστάτευσε σημαντικές σχέσεις σου και μην τις αφήσεις να φθαρούν ή να υποστούν ζημιές από την επαναστατικότητα και εκρηκτικότητά σου. Οικονομικές πιέσεις μέχρι τις 19/2 αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και αναζήτησε τρόπους για να μπορέσεις να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου για την πορεία και εξέλιξη των εργασιακών σου. Είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις στόχους και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιτυχία. Απόφυγε τη νευρικότητα που σου προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου και το άγχος το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από την 1η του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς επιτέλους με τα θέλω του αγαπημένου σου. Έτσι μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου μαζί του, χωρίς να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να μετατρέψει τις συζητήσεις σε παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν αυτόν το μήνα είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Οι πιθανότητες να μη σε βρει ο Άγιος Βαλεντίνος μόνη και παραπονεμένη είναι πολλές. 

Ιχθείς

Ο νέος μήνας σε ενθαρρύνει να ερευνήσεις και να διατυπώσεις τις ιδέες σου για τη ζωή και να απολαύσεις την υπέροχη διαδρομή προς την εξέλιξη. Βάλε φρένο στις όποιες ανησυχίες και ανασφάλειές σου και εμπιστεύσου τις ικανότητές σου. Προσοχή χρειάζεται ο τρόπος που εκφράζεσαι στα εργασιακά. Μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό που επικρατεί στο χώρο. Σημαντικά ραντεβού, συναντήσεις και συμφωνίες καλό θα ήταν να τα διπλοτσεκάρεις και να τα ελέγχεις σωστά και σε κάθε του λεπτομέρεια ώστε να μην εκτεθείς και να μην μπερδευτείς σε άγνωστα μονοπάτια. Έχεις την τάση να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου κι αυτό σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφό σου. Καχυποψία και ζήλια από μέρους σου μπορεί να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ήλιου στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα στο δικό σου ζώδιο, βελτιώνει την κατάσταση και πλέον μπορείς να ποντάρεις στη σχέση που ήδη διατηρείς. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και  οι αναμνήσεις σου προκαλούν θλίψη. Μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο αρκεί αυτήν τη φορά να θέσεις εσύ τους όρους, τα θέλω και τις ανάγκες σου. Προς το τέλος του ο μήνας σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και έντονη κοινωνικότητα που σε ανανεώνει.

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν