Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιανουάριος 2021!

 

Με τι κέφια ξεκινάει το 2021; Πώς θα είναι ο Ιανουάριος σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κριός
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς ξεκινά δυναμικά για σένα καλώντας σε να αντιμετωπίσεις κάποια νέα δεδομένα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ο Άρης περνά στις 7/1 στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τα μέσα του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Στα τέλη το μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς. Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα προκαλεί μια αναστάτωση στην προσωπική σου και επαγγελματική ζωή σου. Δείξε διπλωματία και μην επιτρέψεις να κλονιστούν σημαντικές σχέσεις σου. Αν και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου περνά αυτόν το μήνα σε δεύτερη μοίρα αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. 

 

Ταύρος
Η νέα χρονιά ουσιαστικά ξεκινά με το πέρασμα του Άρη στο δικό σου ζώδιο ανεβάζοντας την ενέργεια σου στα ύψη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και επιδίωξε τις αλλαγές κυρίως στα εργασιακά, που θα σε βοηθήσουν να δώσεις ώθηση στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με νέα πράγματα καθώς θα εντυπωσιαστείς κι εσύ η ίδια με το τί είσαι ικανή να κάνεις. Με την πανσέληνο στα τέλη του μήνα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα είναι απαραίτητο να διατηρήσεις την εικόνα σου αλώβητη. Ο εκνευρισμός και πιθανά οι απαιτητικοί ρυθμοί να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που δεν πρέπει. Η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στον Αιγόκερο στα μέσα του μήνα ανανεώνουν τη συναισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις από την πλευρά σου. Οικογενειακά θέματα αντιμετώπισε τα ψυχραιμία και δώσε τις λύσεις που χρειάζονται έστω κι αν χρειαστεί να κακοκαρδίσεις κάποιους. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να είσαι ανοιχτή και να αφήσεις να σε πλησιάσουν νέοι άνθρωποι. Ένας έρωτας με κάποια χιλιομετρική απόσταση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

 

Δίδυμοι
Οργάνωσε τις ενέργειες και υποχρεώσεις σου και ξεκίνα δυναμικά το μήνα σου καθώς έχεις τη δυνατότητα να θέσεις πολλά από τα σχέδια και τις ιδέες σου σε εφαρμογή. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα διευκολύνουν τις υποθέσεις σου και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις παλιές πληγές και υποθέσεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και ανώτερους σου στα εργασιακά. Κάνε συμμαχίες και όχι εχθρούς. Βρες τρόπους να αυξήσεις τις γνώσεις σου καθώς θα σου δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αρνηθείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου στα μέσα του μήνα ενισχύει το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ένα ανανεωτικό κλίμα θα επικρατήσει ανάμεσα σας που ίσως σας οδηγήσει και σε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως ήρθε η ώρα να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε μια νέα αγάπη. Τέλος η οικονομική σου κατάσταση αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

 

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου σωστά τις πρώτες μέρες του μήνα και οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου που δεν είναι και λίγες, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ανταμείβει τις προσπάθειες σου. Ο Άρης στις 7/1 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και η νέα Σελήνη στις 13/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και ευνοούν τον τομέα των εργασιακών σου μέσα από ομαδικές προσπάθειες. Για αυτό φρόντισε να δράσεις δυναμικά και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αυτόν το μήνα αρκεί να μην παραμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες και κατά διαστήματα οδηγείσαι σε ξεσπάσματα. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος του μήνα μπορείς να περιμένεις επιστροφές και επανασυνδέσεις. Παρόλα αυτά καθόλη τη διάρκεια του μήνα δεν λείπει το φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τον Ερμή που περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1. Στις 31/1 όμως  ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί καθυστερήσεις και ανατροπές στα οικονομικά σχέδια σου.

 

Λέων
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται από τις πρώτες μέρες του μήνα στον τομέα των εργασιακών σου. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 αυξάνει τις υποχρεώσεις και τους ρυθμούς σου. Κάποια δεδομένα ανατρέπονται στα μέσα του μήνα και ίσως να χρειαστεί προσπάθεια προσαρμογής από μέρους σου. Αναταράξεις σημειώνονται στη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αλώβητη. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα στον άξονα σου με τον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ξεκαθαρίσματα. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται καθώς και οι κατακτήσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια ή να ενθουσιάζεσαι. Οικονομικά μπαίνεις σε μια περίοδο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τη διαχείριση και τις όποιες διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον.

 

Παρθένος
Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σου αυξάνονται σημαντικά με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 7/1. Η προβλεπτικότητα και η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, σε βοηθούν να διευκολύνεις την καθημερινότητα σου και να προσαρμόσεις τις συνθήκες των εργασιακών σου στα μέτρα σου. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό στα μέσα του μήνα φέρνει σημαντικές αναθεωρήσεις και ευκαιρίες εξέλιξης. Σημαντικός για τη συναισθηματική σου ζωή φαίνεται να είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε αποφάσεις που θα επισφραγίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι αυτό ενισχύει την κοινωνική σου ζωή. Νέες γνωριμίες και πιθανά ένας νέος έρωτας να εισβάλλει στη ζωή σου στα μέσα του μήνα. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή ταράζουν λίγο τις ισορροπίες σου όμως δεν φαίνεται να πτοείσαι.

 

Ζυγός
Οικονομικές υποθέσεις και η προσωπική σου ζωή αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου αυτόν το μήνα. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 και ενισχύει την ανάγκη σου για την τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεων σου. Οι ταλαιπωρίες υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν φιλοδοξίες και έντονες δραστηριότητες. Η δημιουργικότητα σου ενισχύεται με το Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/1 θα παίξει σημαντικό ρόλο στης επαγγελματική σου εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, καθώς και το να ασχοληθείς με νέα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις σου με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μπορείς να ζήσεις παθιασμένες στιγμές μαζί του όμως στο τέλος του μήνα με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα πρέπει αν είσαι προσεκτική και να διαχειριστείς με ψυχραιμία συναισθήματα ανασφάλειας και κτητικότητας από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σου ένας παλιός έρωτας που θα σου δημιουργήσει προβληματισμό ως προς το αν πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία.

 

Σκορπιός
Ο πρώτος μήνας της χρονιάς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έντονος στα θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και οικογένεια. Ίσως να νιώσεις πως σε αδικούν ή δίνεις πράγματα που τα στερείς από τον εαυτό σου κι αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες στα εργασιακά και βάλε νέους στόχους. Το άγχος δεν λείπει κατά τη διάρκεια του μήνα όμως είναι εποικοδομητικό, μιας και θέλεις να γίνεις καλύτερη και να φτάσεις τους στόχους σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει ανυπόμονη και σου δημιουργεί εκνευρισμό, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες. Η νέα Σελήνη στις 13/1 δεν αποκλείεται να φέρει νέες προτάσεις και ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα σε προδιαθέτει για ξεκαθαρίσματα και πιθανά διακοπή συνεργασιών. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που αντιδράς και συμπεριφέρεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου αυτόν το μήνα. Ίσως η σχέση σας να περάσει μια κρίση στην οποία δεν θα πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σε βλάψει, αντίθετα θα σε προστατεύσει από κακοτοπιές. Απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα αλλά μην εμπιστεύεσαι εύκολα. Ένα σημαντικό κέρδος ή έξτρα αναπάντεχα χρήματα θα δώσουν ανάσα στο πορτοφόλι σου.

 

Τοξότης
Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο δείχνουν τη θετική τους διάθεση για σένα από την αρχή της νέας χρονιάς. Σταδιακά η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, οι στόχοι σου αλλάζουν καθώς και ο τρόπος που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα, τα σχέδια και τους στόχους σου. Ο Άρης βέβαια αυξάνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου όμως αυτό δεν φαίνεται να σε πτοεί. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 17/1 φέρνει ευκαιρίες εξέλιξης και νέες προκλήσεις. Στο τέλος του μήνα φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι σημαντική και σου δίνει δύναμη να παλέψεις για αυτό και η σχέση με τον αγαπημένο σου αυτόν το μήνα βρίσκεται στα καλύτερα της. Του αφιερώνεις χρόνο και απολαμβάνεις το πάθος, το ρομαντισμό και τη στήριξη του. Εσύ που είσαι μόνη, καθόλη τη διάρκεια του μήνα η γοητεία σου είναι έντονη και η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ακαταμάχητη. Έτσι μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις. Τέλος η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε βάζει στη διαδικασία ενός ξεκαθαρίσματος που αφορά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει αργά αλλά σταθερά μια βελτίωση.

 

Αιγόκερος
Η νέα χρονιά και ο πρώτος μήνας της ξεκινά αισιόδοξα για σένα καθώς έχουν ήδη απομακρυνθεί από το δικό σου ζώδιο ο Κρόνος και ο Δίας. Νιώθεις πιο αισιόδοξη για το μέλλον και είσαι έτοιμη να περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών και των στρατηγικών σου προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στον τομέα των εργασιακών και οικονομικών. Είναι ευκαιρία να αναζητήσεις τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σου. Η νέα Σελήνη στις 13/1 που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Δείξε υπομονή, ψυχραιμία και ρεαλισμό. Κάνε τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα σου αποφεύγοντας τις ακρότητες και τις εντάσεις. Η διέλευση της Αφροδίτης επίσης στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να ανανεώσεις την εμφάνιση σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Λίγο πολύ είσαι η πρωταγωνίστρια του μήνα, για αυτό και μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες. Έτσι αν είσαι μόνη συναισθηματικά προετοιμάσου για σημαντικές αλλαγές και νέες ευχάριστες περιπέτειες. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση συγκράτησε τον εγωισμό σου και δώσε την πρέπουσα σημασία και ενδιαφέρον στον αγαπημένο σου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, πραγματοποιείται η Πανσέληνος και εφιστούν την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα. Ίσως να προκύψουν επιπλέον έξοδα, τα οποία αντιμετωπίζεις.

 

Υδροχόος
Για μια φορά ακόμα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία καθώς και αυτός ο μήνας δημιουργεί και φέρνει αλλαγές και ανατροπές στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 φέρνει παλιά οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια που δημιουργούν εκνευρισμό. Ο Ερμής βέβαια στο δικό σου ζώδιο από τις 8/1 αναπτύσσει  την επικοινωνιακή σου ικανότητα και διευκολύνει λίγο τα πράγματα. Ένταση επικρατεί και στον εργασιακό σου χώρο καθώς θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή αλλαγές και ιδέες όμως οι συνθήκες δεν σε βοηθούν. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα στο δικό σου άξονα με του Λέοντα, ίσως φέρει ξεκαθαρίσματα και διακοπή κάποιων συνεργασιών με σκληρό τρόπο. Κλείσε παλιά θέματα και τακτοποίησε πιθανές εκκρεμότητες, καθώς έρχονται ευκαιρίες το επόμενο διάστημα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 ενισχύοντας την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και τρυφερότητα. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σας και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και κρίνε αντικειμενικά αν αξίζουν τον κόπο. Μην αναλώνεσαι σε ήδη φθαρμένες καταστάσεις και κοίτα μπροστά. Στις 20/1 που ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο  σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς καταστάσεις προς όφελος σου.

 

Ιχθείς
Από τις πρώτες μέρες του μήνα οι εξελίξεις σου επιβεβαιώνουν τις αλλαγές, επιδιώξεις και επιβράβευση των επιλογών σου. Υποχωρούν τα εμπόδια και έτσι μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Στις 21/1 ο Άρης με τον Ουρανό σου παρουσιάζουν ευκαιρίες που θα καθορίσουν την εξέλιξη της καριέρας σου. Στα τέλη του μήνα απόφυγε τον εκνευρισμό και τις επιπόλαιες αντιδράσεις. Καιρός να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, να πάρεις αποφάσεις και να προσθέσετε κοινές δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας. Στιγμές έντασης ή κάποιες αποκαλύψεις διαχειρίσου τες με ψυχραιμία καθώς δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικές. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πρέπει να αξιολογήσεις σωστά.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης