Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020! Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

 
 
Πώς θα είναι ο Ιούνιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν το μήνα φαίνεται να αφήνεσαι περισσότερο στα συναισθήματά σου και επιτέλους αφήνοντας για λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη, επιτρέπεις στις αδυναμίες και ευαισθησίες σου να βγούνε στην επιφάνεια. Με πολλούς πλανήτες να ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους και με τις δυο εκλείψεις στις 5 και 21/6, αντιλαμβάνεσαι πως δεν λείπουν οι ευκαιρίες, τα νέα ξεκινήματα αλλά και οι εντάσεις. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας πως θα σε απασχολήσουν θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου είναι τα ισχυρά σου ατού στα εργασιακά. Κλείσε παλιές εκκρεμότητες και αντιμετώπισε τα όποια προβλήματα με συναδέλφους με ψυχραιμία και υπομονή. Απόφυγε επιμελώς την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και επαναξιολόγησε προτάσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 24/6 δημιουργεί αναταράξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης και απόφυγε ψέματα και δικαιώματα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα, πιθανά με άτομο που ήδη γνωρίζεις. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας έχει έντονο σασπένς και ενδιαφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που ουσιαστικά φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια, είτε γιατί έχεις κουραστεί με τα όσα έχεις αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, είτε οι συζητήσεις με κάποια άτομα κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να γίνουν η αιτία. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 φέρνει μια αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή ενώ σου δημιουργεί και την ανάγκη για δραστικές αλλαγές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 19/6 δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα στα εργασιακά, λάθη και παρεξηγήσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου έστω κι αν χρειαστεί λιγάκι να ζοριστείς. Διαπραγματεύσου συζητήσεις ή και νέες προτάσεις που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Στα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται και εσύ να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι επιδιώκεις και το πως μπορείς να το αποκτήσεις. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες σε κάνουν παρορμητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για τη σχέση σας και να δημιουργήσει συγκρούσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετή διασκέδαση περιλαμβάνει ο μήνας και πολλές νέες γνωριμίες. Σταμάτα να ταλανίζεσαι και να πισωγυρίζεις στο παρελθόν και φρόντισε να περάσεις καλά. Τα οικογενειακά έξοδα τείνουν να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό σου και να σου προκαλούν ανησυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυναμικά ξεκινά ο μήνας για εσένα καθώς στις 5/6 η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, φέρνει αναταράξεις και σε αναγκάζει να αλλάξεις συνήθειες ή και τρόπο σκέψης, ώστε να καταφέρεις να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου που τόσο επιθυμείς. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά και γίνε πιο προσεκτική με τον τρόπο επικοινωνίας σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις δικές σου υποχρεώσεις και μην επιτρέψεις στον ανάδρομο Ερμή από τις 19/6 να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που δύσκολα θα διορθωθούν και αποκατασταθούν. Η συναισθηματική σου ζωή ανακτά τις ισορροπίες της από τις 25/6 που η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε μην γίνεσαι εριστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το πρώτο μισό του μήνα κάνε ένα ξεκαθάρισμα σε αυτούς που σε πολιορκούν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην αναλώνεσαι σε ανούσιες περιπέτειες της μιας βραδιάς. Τα οικονομικά και επενδυτικά σχέδιά σου ίσως χρειαστεί να αναθεωρηθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυο σημαντικές εκλείψεις εμπεριέχονται σε αυτόν το μήνα με τη δεύτερη στις 21/6 να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 5/6 φέρνει στην επιφάνεια μυστικά, ανατροπές και γενικότερα ξεσπάσματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και βρες τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Από τις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να είσαι προσεκτική κυρίως στον εργασιακό χώρο σου. Μην λες πολλά και προσπάθησε να είσαι σαφής σε αυτά που λες και διεκδικείς. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 21/6 φέρνει και δημιουργεί αναβρασμό. Ουσιαστικά σηματοδοτεί την ανασύνταξη των δυνάμεων και το άνοιγμα ενός κύκλου, που όμως χρειάζεται σωστό χειρισμό και έντονη προσπάθεια προκειμένου να επιφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι εντάσεις δυστυχώς δεν λείπουν κι από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από τις 19/6 προκαλεί παρεξηγήσεις και μπερδεμένα συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επικοινωνίες και παρελθοντικές καταστάσεις να αναβιώνουν. Μην ενθουσιάζεσαι και μην παραδίνεσαι άνευ όρων. Χρησιμοποίησε τη σοφία που απέκτησες και πάρε χωρίς να βιάζεσαι τις αποφάσεις που πρέπει.

 

ΛΕΩΝ
Ο Ιούνιος σε βρίσκει γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό προς την επιτυχία και ολοκλήρωση των στόχων σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς οι δύο εκλείψεις του μήνα προκαλούν μια σύγχυση και μια αναστάτωση. Ο πλανήτης της καριέρας σου, η Αφροδίτη, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της μέχρι της 25/6 κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις κινήσεις και αποφάσεις σου στα εργασιακά, μιας και φαίνεται να παίζουν καθοριστικό ρόλο και από αυτές θα καθοριστεί και το μέλλον σου. Επιπλέον μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις, μιας και αυτήν την περίοδο δεν σου επιτρέπεται να εκτίθεσαι. Οι δυο εκλείψεις του μήνα φέρνουν ξεκαθαρίσματα κυρίως στη συναισθηματική σου ζωή. Σε ωθούν να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, σταμάτα να σκαλίζεις το παρελθόν και να επαναφέρεις δυσάρεστες στιγμές. Προς τα τέλη του μήνα με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή πορεία η κατάσταση και τα συναισθήματά σου σταθεροποιούνται. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί. Παρόλα αυτά οι νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου. Μην κάνεις απερισκεψίες και μην σκορπάς λεφτά άδικα γιατί θα το μετανιώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα καριέρας είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτόν το μήνα και μάλιστα από την αρχή του, καθώς στις 5/6 η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σου δημιουργεί φιλοδοξίες, ανάγκη κάλυψης εκκρεμοτήτων του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και διάκρισης. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι στις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας καθυστερήσεις, εμπόδια και παρανοήσεις για αυτό καθησύχασε τις ανησυχίες και προτίμησε να κινηθείς βήμα βήμα. Έχεις την τάση να περνάς σε δεύτερη μοίρα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μην το αφήσεις να φανεί βέβαια αυτό, προκειμένου να μην ανοίξεις νέα μέτωπα. Εσύ που είσαι μόνη, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου κάτι από το παρελθόν. Να θυμάσαι πως δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες κυρίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά, βοηθά στο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να μην αυξήσεις τις υποχρεώσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά δύσκολες όψεις σχηματίζονται αυτόν το μήνα και φαίνεται και να σε επηρεάζουν αρκετά. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 25/6 επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου και παίζει περίεργα παιχνίδια με το μυαλό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 έχει όμως τα θετικά της για σένα, κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά θέματα, καθώς και αποκαλύψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν περισσότερο το δεύτερο μισό του μήνα, μιας ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί μια αναστάτωση, μια ασυνεννοησία και μοιραία καθυστερήσεις. Διατήρησε την υπομονή σου, βάλε φρένο στα σχέδιά σου και δες το σαν μια ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις πιθανά λάθη σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και μην δημιουργείς προβλήματα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχουν. Λάβε τα μέτρα σου και προστάτευσε τον εαυτό σου από μυστικά που μπορεί να του έχεις κρατήσει στο παρελθόν και πιθανά να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πως ένας νέος έρωτας εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σου. Μην αμελείς οικονομικές σου υποχρεώσεις γιατί θα τις βρεις μπροστά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά έχοντας αρκετές δυσκολίες και απογοητεύσεις χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έτσι και θα συνεχιστεί. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 σου δημιουργεί ανασφάλεια και θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σε κινήσεις και αποφάσεις. Προκλήσεις και εντάσεις θα υπάρξουν και στα εργασιακά. Ο ανάδρομος Ερμής όπως πολύ καλά γνωρίζεις δημιουργεί στασιμότητα, καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και μην ρισκάρεις τα όσα με τόσο κόπο έχεις καταφέρει. Από τις 28/6 που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού, αρχίζεις να ξανακάνεις όνειρα και να γεμίζεις ενέργεια. Μην δημιουργείς εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να κάνεις το πρώτο βήμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν μεταξύ σας αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα με νέες γνωριμίες. Μην παγιδεύεσαι μόνη σου. Τακτοποίησε θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Μια πιθανή αύξηση των εσόδων σου, σου δίνει ανάσα και σου δημιουργεί αισιοδοξία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 5/6, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για θέματα φήμης σου, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σου. Θα πρέπει να θυμάσαι βέβαια πως θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις προκειμένου να καταφέρεις την επίτευξη των στόχων σου και πως τίποτα δεν σου χαρίζεται. Από τις 19/6 θα πρέπει να είναι προσεκτική με τα εργασιακά, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί τα προβληματάκια της και βάζει και τις τρικλοποδιές της. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 είναι αρκετά έντονη και δημιουργεί πολύ άγχος. Πρόσεξε αυτό το διάστημα την υγεία σου και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Εντάσεις επίσης δημιουργεί και στην προσωπική σου ζωή. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αν θεωρείς πως θέλεις να τη διατηρήσεις στη ζωή σου. Ίσως βέβαια να ήρθε η στιγμή να κλείσεις παλιά κεφάλαια. Εσύ που είσαι μόνη, από τις 25/6 που η Αφροδίτη περνά σε ορθή πορεία και ο Άρης κατευθύνεται προς το ζώδιο του Κριού, μπορείς να ελπίζεις σε σημαντικές θετικές αλλαγές που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές οικονομικές διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις και επενδύσεις άφησέ τες για τα τέλη του μήνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με πολλές υποχρεώσεις ξεκινάς το μήνα σου κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/6 στο ζώδιο του Τοξότη σε καλεί να πάρεις αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά και εργασιακά σχέδιά σου, καθώς φέρνει και ποικίλες ευκαιρίες. Ο ανάδρομος Ερμής καθώς και η δεύτερη έκλειψη του μήνα ίσως σε οδηγήσουν σε κάποια ξεκαθαρίσματα και αλλαγές. Επίσης εστιάζουν την προσοχή σου στην προσωπική ζωή σου και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσεις δεδομένη. Θα χρειαστεί να του δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον αν πραγματικά θεωρείς πως αξίζει τον κόπο και συνεχίζει να σου είναι απαραίτητος. Εσύ που είσαι μόνη και επιθυμείς να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος, ευνοϊκότερη περίοδος για να το κάνεις είναι μετά τις 25/6 που η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο μήνας δεν κρύβει και τις ευκαιρίες του σε ό,τι αφορά σε νέες γνωριμίες. Θα ήταν φρόνιμο να ακούσεις το ένστικτό σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Δυστυχώς θα αναγκαστείς να περιορίσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά τουλάχιστον στις τρέχουσες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάδρομη δραστηριότητα των περισσότερων πλανητών αυτόν το μήνα δυσκολεύουν λιγάκι τα πράγματα για σένα, μιας και σε καλούν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κλείσεις σελίδες του παρελθόντος, κυρίως σε ό,τι αφορά στα συναισθηματικά και προσωπικά σου. Η πρώτη έκλειψη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη στις 5/6, δημιουργεί διλήμματα και μπερδέματα στη συναισθηματική σου ζωή. Πάρε τις αποφάσεις σου λαμβάνοντας υπόψη σου τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση σκέψου το πόσο σημαντική είναι η παρουσία και ύπαρξη του συντρόφου σου στη ζωή σου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις και επαφές που θα εξελιχθούν σε φλερτ, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου. Επικεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην εμπλέκεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή να είσαι προετοιμασμένη για καθυστερήσεις, εμπόδια και ανατροπές. Προς το τέλος του μήνα, μην υποτιμάς αλλά ούτε και να εξιδανικεύσεις νέες γνωριμίες ή και συμφωνίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δυο ισχυρές εκλείψεις αυτόν το μήνα δεν μπορεί να σε αφήσουν ανεπηρέαστη, κυρίως σε ότι αφορά στην ψυχολογία σου. Τάσεις εσωστρέφειας και πιθανά αρνητικές σκέψεις ή και κούραση στερούν την ενέργειά σου. Φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο και ξεκουράσου. Παρόλη την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 19/6 προκύπτουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα εργασιακά που θα πρέπει να διαπραγματευτείς έξυπνα και διπλωματικά. Οι γρήγορες αποφάσεις δεν είναι μια καλή ιδέα, για αυτό κέρδισε χρόνο και επεξεργάσου κάθε λεπτομέρεια. Σε αντίθεση με την πρώτη έκλειψη στις 5/6, η δεύτερη φαίνεται πιο ευνοϊκή για σένα και τα σχέδιά σου. Δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και χώρο στη δημιουργική φαντασία σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της μιας και φαίνεται να διχάζεσαι ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα. Ακολούθησε τη φωνή της καρδιάς σου και συγκράτησε την παρορμητικότητά σου, μιας και ο Άρης στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 27/6 δημιουργεί εκνευρισμό τον οποίο μπορεί να ξεσπάσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές και σκέψου πολύ αν αξίζει πραγματικά να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία.

 

 

 

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;