Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2020! Τι προβλέπει το ζώδιό σου για αυτόν το μήνα;

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity New

Κριός        

Γενικά

Πολλές από τις καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μπαίνουν τώρα σε φάση επίλυσης αγαπητέ μου Κριέ και αυτό το Μάιο μπορείς εντέλει να νιώσεις πιο σίγουρος και σταθερός για θέματα που συνδέονται με τους στόχους, τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου! Ως τις 13 του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση θα εντείνει την κοινωνική σου δραστηριοποίηση αλλά και την επιθυμία σου να δώσεις την δική σου μάχη για να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου! Αρκετές επικοινωνίες, ιδέες, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται από τις 11/5 όπου περνά ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ από τις 22/5 με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο ευνοείσαι για μετακινήσεις, γνωριμίες αλλά και σταθερά συμφωνητικά που θα σου δώσουν μία νέα προοπτική. Η Αφροδίτη Ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σου φέρει επαφές με άτομα του παρελθόντος ενώ και εσύ από την πλευρά σου θα μπλεχτείς στα μονοπάτια της αναθεώρησης και του αναλογισμού καταστάσεων του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ευχάριστο κλίμα επικρατεί στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, όπου μπορώ να πω ότι είσαι σε ερωτική δράση υπάρχουν φλερτ, υπάρχουν συναντήσεις και επαφές που σε τονώνουν σημαντικά. Αυτό όμως που έχω να σου πω είναι ότι εσύ ο ίδιος δεν θα είσαι πολύ σίγουρος για το τί θέλεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, ενώ μπορεί να παρασυρθείς σε λόγια, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Παν μέτρον άριστον λοιπόν και προσπάθησε μέσα από τις πράξεις να βεβαιωθείς για τις προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους ανάσα παίρνεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα αγαπητέ μου Κριέ... Τα σοβαρά προβλήματα πέρασαν και τώρα μπορείς όχι μόνο να δώσεις τον αγώνα σου για να αναστηλώσεις την καριέρα σου, αλλά να βρεθείς και ευνοημένος και να παρουσιάσεις σημαντική πρόοδο. Τα οικονομικά σου είναι σε πιο πλεονεκτική θέση, είναι σκόπιμο όμως να προσέξεις παραπάνω σε οικονομικά συμφωνητικά αλλά και σε αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου!

Προβλέψεις για Υγεία 

Από φυσική κατάσταση είσαι καλά αγαπητέ μου Κριέ, απλά το πρώτο μισό του μήνα είναι αρκετά δραστήριο και έντονο, ενώ στο δεύτερο μισό του μήνα θα σου βγει η κούραση και θα πρέπει να χαλαρώσεις τους τόνους. Αποφάσεις για έναρξη διατροφής / άσκησης ευνοούνται

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου όπου είναι βέβαιο ότι θα εντείνει την επιθυμία σου να αναλογιστείς το χτες και να αποφασίσεις για το σήμερα και το αύριο. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων προσφέροντας ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης ως και τις 13/5. Στην συνέχεια του μήνα όμως η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, γεγονός που θα προκαλεί καθυστερήσεις στα έσοδά σου, ενώ και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αρκετά πεσμένη. Στα επαγγελματικά σου είναι πιο δραστήριο το διάστημα ως τις 13 του μήνα, την ίδια περίοδο θα υπάρξουν και συζητήσεις και αποφάσεις που θα ορίσουν έναν νέο κύκλο σε στόχους και σε εργασία. Αρκετές διαπραγματεύσεις θα κάνεις αυτό το μήνα, τόσο σε οικονομικά όσο και αισθηματικά, πολλά φαίνεται να αλλάζουν στη ζωή σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου πιέζεσαι σημαντικά. Ο μήνας είναι άκρως πιο θετικός και δημιουργικός για σένα που είσαι Ταύρος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μετράς τι έχεις δώσει, τι έχεις πάρει και κάνεις συναισθηματικό ταμείο αυτό το μήνα αγαπητέ μου Ταύρε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 7 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει ανακατατάξεις και αναβρασμό σε θέματα σχέσεων και δεν σου κρύβω ότι θα δημιουργηθούν και κάποιες κοντρίτσες. Ο μήνας σε καλεί να επαναξιολογήσεις τι είναι σημαντικό για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και να κάνεις τις υποχωρήσεις εκείνες, προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις στο πλευρό σου αυτό που θέλεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι βαρύ και είσαι αναγκασμένος να λειτουργήσεις σε ένα πιο οριοθετημένο πλαίσιο, υπερασπιζόμενος τα δικαιώματά σου, κάνοντας όμως και τις υποχωρήσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν την ισορροπία. Ως τις 13 του μήνα η καριέρα σου θα έχει εξελίξεις, οι περισσότερες από αυτές θα σου προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό, στην συνέχεια θα μπορέσεις να βάλεις σε μία καλύτερη ροή τις υποχρεώσεις σου! Στα οικονομικά σου οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι πολυ λεπτοί και συγκροτημένοι ιδιαίτερα από τις 13.5 όπου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη.

Προβλέψεις για Υγεία 

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 13 του μήνα θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή σου, γιατί θα τις μετανιώσεις. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι αρκετά δυνατός και αγέρωχος και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Δίδυμος

Γενικά

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε, στο ξεκίνημά του συγκροτήσεις τα σχέδιά σου, κλείνεις τις εκκρεμότητές σου και παίρνεις και ανακούφιση από την διεκπαιρέωση χρεών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Στις 11 του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και είναι βέβαιο ότι βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, οι επικοινωνίες σου εντείνονται, ενώ είσαι σε ετοιμότητα για μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες. Κάποια σχεδιά σου σταθεροποιούνται ενώ από τις 22 του μήνα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου κάνεις ένα νέο σπουδαίο ξεκίνημα που θα σε ανεβάσει πολύ! Ο μήνας ωστόσο έχει και τις παγίδες του... Ποιες είναι αυτές;;; Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας δύο φορές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συνάμα από τις 13 του μήνα θα είναι φαινομενικά ανάδρομη. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες και εσύ θα χρειαστεί να προσέξεις και να αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις, που εντέλει μπορεί να σε οδηγήσουν σε πλάνες, τόσο αισθηματικές όσο και επαγγελματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς αυτό το μήνα αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και η ερωτική σου ζωή έχει το ενδιαφέρον της, δεν λείπουν οι κατακτήσεις αλλά και ο ερωτισμός από την πλευρά σου! Είναι βέβαιο όμως ότι η πορεία του μήνα φέρνει και τα μπερδέματά της, τα οποία και προκύπτουν λόγω εξελίξεων που θα έχεις με μία σχέση του παρελθόντος. Πιθανότατα θα σκεφτείς μία επανασύνδεση, η οποία ωστόσο έχει αβέβαια αποτελέσματα και εντέλει μπορεί να σε διχάσει και να σε μπερδέψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ξεκίνημα του μήνα κρίνεται ιδανικό για να βάλεις σε μία τάξη τις επαγγελματικές σου υποθέσεις αλλά και για να λάβεις την στήριξη για κάποια επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις!Προσοχή ωστόσό στις επιλογές σου γιατί όποιος θέλει τα πολλά, εντέλει χάνει και τα λίγα. Μία νέα σημαντική προοπτική σου ανοίγεται από τις 22 του μήνα. Στα οικονομικά σου βρίσκεις λύσεις για χρεωστικά υπόλοιπα και υποχρεώσεις ενώ δέχεσαι και βοήθημα / υποστηρίξη καταφέρνοντας να αντιμετωπίσεις τις προκήσεις.

Προβλέψεις για Υγεία 

Σε διακατέχει άγχος, κούραση αλλά και ανησυχία για θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση ιδιαίτερα ως τις 7 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος. Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα όμως και θα καταφέρεις να βρεις τις δυνάμεις σου! Η πεσμένη αυτοπεποίθησή σου απο τις 13 του μήνα, είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές για την εξωτερική σου εμφάνιση, φρόντισε να μην κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή που θα την μετανιώσεις.

Καρκίνος

Γενικά

Επιτέλους ένας ευνοϊκός μήνας ανοίγεται για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε. Στο ξεκίνημα του Μάη το πάθος και η προσμονή φουντώνουν και μπορώ να πω ότι περνάς καλά αφού η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, διεγείρει τις θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αποτελούν πηγή άγχους και στρες ιδιαίτερα ως τις 13 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, ενεργή και έχεις ευχάριστα μηνύματα από το φιλικό σου περιβάλλον ιδιαίτερα ως τις 11 του μήνα. Το καλύτερο διάστημα για αποφάσεις, μετακινήσεις, επαφές και επικοινωνίες, είναι για σένα από τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, συχνά θα φέρει το παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή ή και την ανασφάλεια για μία αδιέξοδη ερωτική κατάσταση...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ανοίγονται ευκαιρίες και επικοινωνιών και μίας ανανέωσης θα μπορούσα να σου πω που θα σου είναι πιο ορατή στο δεύτερο μισό του μήνα... Αυτό που δεν μου αρέσει ωστόσο είναι ότι βυθίζεσαι σε ανασφάλειες και ότι βρίσκεσαι σε μία αισθηματική κατάσταση που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη όσο θα θελες. Διπλή ερωτική σχέση; Αδιέξοδος Έρωτας; Κρυφά, Μυστικά και Παρασκήνιο; Όλα αυτά φαίνεται ότι κάνουν “πάρτι” αυτό τον καιρό στα ερωτικά σου και σε φέρνουν σε διχασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα μπορείς πιο άνετα να ελιχθείς, να έρθεις σε επαφή με άτομα που εργάζεσαι μαζί, να βρεις λύσεις, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες. Δεν θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις, απλά η οικονομική αστάθεια θα είναι υπαρκτή και τα έξοδά σου θα είναι πολλά γεγονός που θα σε πιέσει σημαντικά.

Προβλέψεις για Υγεία 

Το μόνο που έχεις να αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα είναι τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα τα οποία και θα εντείνουν τους φόβους και τις ανησυχίες σου! Καλό είναι λοιπόν να βρεις έξυπνες διεξόδους που θα σε τονώσουν και θα σε αποφορτίσουν! Επιπλέον, όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου ευνοούνται και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου!

Λέων

Γενικά

Ο Μάιος σε βοηθά να συγκροτήσεις επαγγελματικές υποθέσεις, να θέσεις στόχους και να δεις μία πρόοδο σε όλα αυτά τα οποία θέλεις να πραγματοποιήσεις. Στο ξεκίνημα του μήνα, θα είσαι αρκετά ευερέθιστος αφού έχουμε την Πανσέληνο στο Σκορπιό, αλλά και τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου να δημιουργούν εντάσεις με το σταθερό σου περιβάλλον με τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και με την οικογένεια. Προσπάθησε να μην κοντράρεσαι με το περιβάλλον σου και διατήρησε πιο χαμηλούς τόνους. Από τις 11/5 οι μέρες σου γεμίζουν με ευχάριστες επικοινωνίες με το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ ευνοούνται οι προτάσεις, οι επαφές αλλά και οι νέες γνωριμίες. Από τις 13 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα αγαπημένα που είχες καιρό να συναντήσεις ενώ και στα αισθηματικά σου ευνοείσαι στην εκπλήρωση επιθυμιών του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βιάζεσαι να δείς εξελίξεις στα ερωτικά σου και αυτό είναι κάτι που θα γίνει πραγματικότητα, αρκεί στο πρώτο μισό του μήνα να αποφύγεις τα καβγαδάκια που θα οφείλονται στην δική σου απόλυτη στάση και συμπεριφορά. Μην αναμοχλεύεις παράπονα του χτες, γιατί θα δημιουργείς πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει. Στο δεύτερο μισό του μήνα ξυπνούν μέσα σου επιθυμίες του παρελθόντος, ενώ μία έκπληξη από έρωτα του χτες είναι μέσα στο πρόγραμμα της περιόδου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει σε εγρήγορση στα επαγγελματικά σου και οι θετικές όψεις του ήλιου και του ερμή από μεσουράνημά σου, με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε βοηθούν να ενδυναμωθείς επαγγελματικά, βάζοντας στα σκαριά και πάλι τα πλάνα σου! Δεν λείπουν όμως οι αντιθέσεις και οι εκνευρισμοί με τους συνεργάτές σου! Τα οικονομικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτό το μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία 

Είσαι γεμάτος ενέργεια και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζεμένα αυτό το μήνα. Το άγχος υποχωρεί ενώ οι ανησυχίες για θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση φεύγουν και μπορείς να ησυχάσεις. Αποφάσεις που αφορούν αλλαγές ή ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο μήνας ξεκινά γεμάτος επικοινωνίες, επαφές και με εσένα να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Ως τις 13 του μήνα οι ρυθμοί σου θα είναι τεταμένοι και οι υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρώσεις θα είναι πολλές, αυτό θα εντείνει το άγχος σου ενώ κοντά στις 7/5 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος θα πρέπει να αποφύγεις καβγαδάκια ή και λόγια που θα χαρακτηρίζονται από πικρία ή και ένταση. Ωστόσο, η περίοδος αυτή σε ευνοεί να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την χαρά και την δημιουργικότητά σου! Από τις 11 του μήνα, είναι φανερό ότι θα είσαι σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά σου και θα κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα κοντά στις 22 του μήνα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν ωστόσο μία δοκιμασία ασυμφωνίας και νευρικότητας από τις 13 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέτεις στόχους, εκφράζεις αυτό που θέλεις βλέπεις όμως ότι δεν γίνονται όλα έτσι όπως θα τα θελες και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει αλλά σε βυθίζει και σε σκέψεις, ανασφάλειες για την πορεία. Συζήτησε με το ταίρι σου στις πρώτες 15 μέρες του μήνα και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις κόντρες που έρχονται στο προσκήνιο στο υπόλοιπο μισό του μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας μπορεί να φέρνει ανασφάλειες στα επαγγελματικά σου γιατί κάποια σχέδια καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα, όμως στα επαγγελματικά σου θα έχεις τόσο τις ιδέες όσο και την δημιουργικότητα για να κάνεις σημαντικά βήματα πορείας. Θα χρειαστεί να επιλέξεις με μαστρία τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ενώ να αναμένεις ότι αυτό το διάστημα θα επωμιστείς αρκετές επαγγελματικές ευθύνες. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει αστάθεια!

Προβλέψεις για Υγεία 

Ως τις 13 του μήνα θα πρέπει να χαλαρώσεις τους τόνους και να ακολουθήσεις ένα πιο ήπιο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να αποφύγεις την υπερκόπωση, ή και το έντονο στρες. Αλλαγές στην συνήθειες και στην διατροφή ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά

Ο Μάιος για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις για τα οικονομικά σου ενώ σταδιακά η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και θα νιώθεις πιο ισχυρός. Κάποιες οικονομικές ανακατατάξεις ή ακόμα και ανασφάλειες θα είναι στο προσκήνιο ωστόσο κοντά στις 7 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο Σκορπιό, όμως λύσεις θα δοθούν. Από τις 11/5 όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα είσαι πιο ανοιχτός στις επαφές σου ενώ θα προχωρήσουν και ζητήματα εγγράφων, συμφωνιών που ήταν σε στασιμότητα. Μπορώ να πω ότι ως το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους που γίνεται στις 22/5 κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα το οποίο και θα έχει μία σταθερή πορεία. Στα αισθηματικά σου ο μήνας είναι ενεργός, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το χτες και να λύσεις διαφωνίες, γεγονός που θα σε ηρεμήσει! Στα επαγγελματικά σου παρόλο που υπάρχουν ανησυχίες λύσεις θα βρεθούν αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ως τις 13 του μήνα η ερωτική ζωή είναι ανεβασμένη και οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει φλέρτ και επαφές στο προσκήνιο ενώ μπορώ να πω ότι έχεις τις κατακτήσεις σου! Θα παρασυρθείς ωστόσο και εσύ σε ένα κύμα αναθεωρήσεων που θα σε κάνει να φιλοσοφήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό τα “θέλω” σου αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Επαφές με άτομα του ερωτικού παρελθόντος θα υπάρξουν και είναι στο χέρι σου το αν θα δώσεις μία ακόμα ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι τις 13 του μήνα κλείνεις εκκρεμότητες, προχωράς σε σχέδια επαγγελματικά και νιώθεις ανακούφιση από την εξέλιξη κάποιων οικονομικών υποθέσεων. Ζητήματα που αφορούν το ακίνητο ή τις οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις λύνονται με τον καλύτερο τρόπο! Στο δεύτερο μισό του μήνα υπάρχει ένα συνεχές τρέξιμο στα επαγγελματικά σου το οποίο σε κουράζει, σε εξαντλεί, σε βγάζει από τους ρυθμούς σου! Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά, το μόνο δύσκολο διάστημα είναι από 1-7/5 όπου θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα και υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για Υγεία 

Δεν υπάρχουν προβλήματα στην φυσική σου κατάσταση παρά μόνο απροσεξίες στην διατροφή οι οποίες θα αυξήσουν την ζυγαριά, για αυτό λίγο προσοχή στις συνήθειες σου και βάλε κάποια όρια. Από πλευράς εμφάνισης φαίνεται ότι είσαι στα καλύτερά σου και αυτό είναι ορατό και στο περιβάλλον σου, έτσι λαμβάνεις διαρκώς κομπλιμέντα!

Σκορπιός

Γενικά

Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου και δίνει έμφαση σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου! Εσύ αγαπητέ μου Σκορπιέ είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις, να πεις λόγια, να διεκδικήσεις και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις. Ως τα μέσα του μήνα ωστόσο, δεν λείπουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί για προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις και εσύ θα πρέπει να αποφύγεις τα καβγαδάκια. Λύσεις για θέματα οικονομικά δίνονται, ενώ από τις 22/5 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να κάνεις μία νεά συμφωνία, μία νέα επαφή που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι η αναδρομή της Αφροδίτης θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά σφάλματα του παρελθόντος όπου καλείσαι να τα διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα, σε φέρνει σε διαδικασία απολογισμού : “Τι είχαμε, τι χάσαμε, τι θέλουμε κερδίσουμε” ... Σε αυτά τα ερωτήματα καλείσαι να βρεις κάποιες απαντήσεις αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πόθοι και επιθυμίες διεγείρονται ήδη από τις 7 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, όμως κυριαρχεί και η ζήλεια ή και η ανασφάλεια. Από τις 13 του μήνα που εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύων, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερη δράση, η λίμπιντο ανεβαίνει ενώ και εσύ λειτουργείς πιο κατακτητικά στον αισθηματικό σου τομέα. Οι δυνατές ερωτικές συγκινήσεις δεν θα λείψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να κάνεις έναν απολογισμό και να βάλεις νέα όρια στις συνεργασίες σου! Θα δεχθείς την στήριξη από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως οι ευθύνες σου μεγαλώνουν χωρίς να έχεις τις απολαβές που θα θελες ή θα περίμενες. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια ενώ θα καταφέρεις επιτέλους να κλείσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος!

Προβλέψεις για Υγεία 

Η συναισθηματική ένταση που διακατέχεις σε εξαντλεί και σωματικά ιδιαίτερα ως τις 13 του μήνα που είναι πολλές οι υποθέσεις που τρέχουν αλλά και αρκετές οι εκκρεμότητές σου! Ο μήνας σε καλεί να κάνεις και κάποιες ανανεώσεις στην εμφάνισή σου οι οποίες και θα αναπτερώσουν για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου!

Τοξότης

Γενικά

Ώρα να μπούμε σε ρυθμούς και να βάλουμε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις μας... Ακριβώς αυτό είναι το σύνθημά σου απο το ξεκίνημα του Μάη, όπου έχεις όλο τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την διάθεση να κινηθείς άμεσα για να καλύψεις τα σπασμένα. Αυτό ακριβώς και θα κάνεις και μάλιστα θα βρεις λύσεις αποκατάστασης τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά. Στην προσωπική σου ζωή είναι σκόπιμο ως τις 13 του μήνα προσέξεις τα απότομα λόγια και τις βιαστικές αποφάσεις, ενώ από τις 13 του μήνα και έπειτα που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στους Διδύμους, το σκηνικό μυρίζει ερωτική επανασύνδεση.. Τι εννοώ; Αυτό το μήνα επανέρχεται στη ζωή σου μία σχέση του παρελθόντος εσύ όμως είναι απαραίτητο να πάρεις ώριμες αποφάσεις και να κρίνεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο, την προσωπική σου ζώη, σου προκαλούν ένταση και σύγχυση στο δεύτερο μισό του μήνα. Η ευστροφία και η αμεσότητα στις επικοινωνίες σου θα αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκη σου για την εύρεση των κατάλληλων λύσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θυμίζει σαπουνόπερα αυτό το μήνα αγαπητέ μου Δίδυμε που μόνο στασιμότητα δεν θα υπάρξει στα ερωτικά ... Είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν νέο έρωτα και να μην ξέρεις τι να αποφασίσεις! Ο μήνας είναι ιδανικός για ερωτική απόλαυση και ανεμελιά, αλλά όχι για καθοριστικές αποφάσεις ή και για σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα του μήνα λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και στην συνέχεια του μήνα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες ή και νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου είναι αισθητά πιο βελτιωμένα!

Προβλέψεις για Υγεία 

Προσοχή στις ατσαλιές στις μετακινήσεις σου αυτό το μήνα γιατί μπορεί να λειτουργείς αρκετά βιαστικά και να έχεις τις αναποδιές σου! Η φυσικη σου κατάσταση θα είναι καλή, ενώ από πλευράς όμορφιάς έχεις την λάμψη και την γοητεία σου χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο!

Αιγόκερως

Γενικά

Ο νέος μήνας ξεκινά γεμάτος δημιουργικά σχέδια, επιθυμίες, έρωτα αλλά και κατακτήσεις... Επιτέλους φίλε μου Αιγόκερε αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι θετικό στη ζώη σου, ενώ οι χαρές από τα αισθηματικά , τα παιδιά ή τα επιχειρηματικά σχέδια δεν λείπουν στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα. Κοντά στις 22 του μήνα θα κάνεις και κάποια εργασιακή αλλαγή ή έναρξη που θα σε ευνοήσει. Τα οικονομικά σου ωστόσο είναι πιο ζορισμένα στο πρώτο μισό του μήνα και καλό είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Κατά την διάρκεια όμως του Μάη, μπορείς να συγκροτηθείς, να κόψεις κακές συνήθειες, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να αναμορφώσεις το πρόγραμμα και την καθημερινότητά σου αλλά και να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερά τους ιδιαίτερα ως τις 20 του μήνα που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου! Νιώθεις τυχερός με τις εξελίξεις που τώρα προκύπτουν στην αισθηματική σου ζωή ενώ καταφέρνεις και καλύπτεις κενά και νιώθεις ικανοποίηση για αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεις τις δημιουργικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία πορεία τα επαγγελματικά σου αγαπητέ μου Αιγόκερε και μάλιστα από τις 11 του μήνα έχεις τις επαφές, τις συζητήσεις ή και τις ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που θα γίνει στις 22 του μήνα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται τον έλεγχο και την προσοχή τους ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα που τα έξοδα σου θα είναι φορτωμένα.

Προβλέψεις για Υγεία 

Η φυσική σου κατάσταση είναι τα καλύτερά της και νιώθεις δυνατός ενώ θα μπορέσεις να διευθετήσεις και να λύσεις αδιαθεσίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα. Ο μήνας σε βοηθά να κόψεις κακές συνήθειες.

Υδροχόος 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε είσαι από τα ζώδια που έχουν πιεστεί και ζοριστεί πολύ το τελευταίο διάστημα αφού ο Κρόνος έχει εισέλθει στο ζώδιο σου, ενώ ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή! Ο Μάιος ωστόσο σε βοηθά να βρεις λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να αποκαταστήσεις επαγγελματικά κενά και να νιώσεις πιο σίγουρος και σταθερός για την πορεία σου! Στο πρώτο μισό του μήνα ο Άρης από το ζώδιο σου σου δίνει την δυναμική να πάρεις πρωτοβουλίες αλλά και να κάνεις αλλαγές στην επαγγγελματική σου εξέλιξη και πορεία! Στο δεύτερο μισό του μήνα τρέχουν τα οικονομικά έξοδα και έχεις τις ανασφάλειές σου! Νέα σχέδια για την πορεία σου μπαίνουν στα σκαριά της υλοποίησης από τις 22 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενώ δεν σου αποκλείω και ένα ταξιδάκι! Ο έρωτας, είναι η διέξοδος ανανέωσης και ανεμελιάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερά τους αυτό το μήνα του έτους όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη την διάρκεια του μήνα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί μία προσδοκία σου που την είχες εδώ και καιρό είτε να κάνεις μία επανασύνδεση με ένα άτομο του χτες, ιδιαίτερα από τις 13 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ευνοείσαι στην σύναψη νέων συμφωνιών αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που είχαν δημιουργηθεί την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου! Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να αποτελούν πηγή άγχους τα έξοδα τρέχουν και πρέπει να κάνεις μία καλύτερη διαχείριση!

Προβλέψεις για Υγεία 

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου ως τις 13 του μήνα έχεις σθένος, δυναμισμό, νιώθεις καλά, ενώ η φυσική σου κατάσταση είναι στα καλύτερά της και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς! Αυτό το μήνα όμως ευνοείσαι και σε μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα σε ανανεώσουν σημαντικά

Ιχθύς

Γενικά

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος ελπίδες, σχέδια και με εσένα να καταφέρνεις και πάλι να βρίσκεσαι στο προσκήνιο και να προχωράς μπροστά τα σχέδιά σου! Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού κρίνεται θετική για συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις αλλά και να δεις ουσιαστική πρόοδο και εξέλιξη στη ζωή σου! Ως τις 15 του μήνα ξεμπλοκάρουν οι προσωπικές σου υποθέσεις και αρχίζεις να ανακτάς τον δυναμισμό σου! Πιο ενεργό ωστόσο για σένα είναι το διάστημα από τις 13 του μήνα που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ και θα σου δώσει την δυναμική για σπουδαίες πρωτοβουλίες και ανακατατάξει. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας είναι πολυ πιθανό να συμβούν από τις 22/5 που έρχεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Ανησυχία για ζητήματα οικονομικών που συνδέονται με την οικογένεια ή με το ακίνητο, υπάρχουν κατά την διάρκεια του μήνα και οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι συνετές....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όνειρα, στόχοι, επιθυμίες έχουν άρωμα παρελθόντος στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα. Βυθίζεσαι σε αναλογισμούς του χτες, σε νοσταλγίες καταστάσεων που έζησες και είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά επιδιώκοντας να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που δεν έχεις ξεχάσεις. Μήπως όμως το αίσθημα της μοναξιάς ή του φόβου να μην μείνεις μόνος είναι αυτό που σε κάνει να υποχωρείς και να γυρνάς πίσω στο χτες; Αυτή την απάντηση καλείσαι να δώσεις στον μεταβατικό μήνα για τα αισθηματικά σου ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν και έχεις την στήριξη ανθρώπων που μπορούν να σου δώσουν τις ιδέες και τις προτάσεις που θα σε στηρίξουν! Αυτό το μήνα κάνεις διαπραγματεύσεις, τολμάς σε αλλαγές και είσαι αρκετά δυναμικός για να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που είχαν μείνει στην μέση! Τα οικονομικά θα είναι σε αστάθεια ενώ δεν θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - 

Η φυσική σου κατάσταση είναι αρκετά καλή, παρόλο που σε πιάνουν οι ανασφάλειες, οι φόβοι και οι ανησυχίες. Μετά τις 13 του μήνα που θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιο σου είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις αρκετά πιο δυνατός και σίγουρος σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το μήνα αλλαγές στην εμφάνισή σου γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει λίγο αργότερα να το μετανιώσεις!

ΠΗΓΗ: Astrologos.gr

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»