Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019!

 
 
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του το Σεπτέμβριο, όπου το καλοκαιράκι φθάνει στο τέλος του, οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία τους, όμως και εμείς οι μεγαλύτεροι σηκώνουμε μανίκια για να εργαστούμε σκληρά για τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας
Ποιες όμως θα είναι οι αστρολογικές τάσεις των ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2019;
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Κριός

1ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει ήδη δραστήριους σε θέματα εργασίας, όπου είστε αναλυτικοί και διορατικοί, βλέποντας όλες τις πτυχές των υποθέσεων που αναλαμβάνετε. Μπορείτε τώρα να αμβλύνετε εντάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με συνεργάτες Θα έχετε οικονομικά οφέλη από αυτή την δράση σας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Αξιολογείτε καλύτερα την ποιότητα της εργασίας σας και μπορείτε να την πουλήσετε πιο ακριβά. Έχετε ιδέες για το πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας μέσα από ένα πρίσμα μεγαλύτερης αυτοεκτίμησης. Επίσης και θέματα υγείας η διατροφής μπορεί να σας απασχολήσουν βλέποντας κάποιες νέες ιδέες και κανόνες υγείας που θα ταιριάζουν περισσότερο στον οργανισμό σας.   Το β’ δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Επικοινωνείτε χαλαρά με τους γύρω σας αλλά και οι άλλοι σας προσεγγίζουν με θετική διάθεση. Θέλετε να φροντίσετε όποιον είναι πιο κοντά σας, και βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα συζητήσετε θέματα που μέχρι τώρα δυσκολευόσασταν να αγγίξετε. Ο τρόπος σας έχει γλυκάνει και έχετε διάθεση φροντίδας και εγγύτητας. Όλα αυτά θα προετοιμάσουν το έδαφος για το επόμενο διάστημα που θα χρειαστείτε ξεκάθαρες σχέσεις και να ξέρετε ποιόν έχετε πραγματικά δίπλα σας.

2ο  δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να απολαμβάνετε τους καρπούς των  κόπων σας από το προηγούμενο διάστημα. Η προσοχή  που δείξατε στα θέματα της εργασίας σας τώρα αποδίδει  καρπούς στην εξέλιξη της καριέρας σας την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Προσέξτε μόνο στις 4 του μήνα όπου μπορεί ψευδείς πληροφορίες για το άτομο σας, από κρυφούς εχθρούς  να κλονίσουν το θετικό κλίμα που έχετε δημιουργήσει. Την δεύτερη εβδομάδα αναλαμβάνετε πιο ενεργό δράση στα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας με σκοπό πιο μόνιμα και σταθερά αποτελέσματα για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορεί κάποιες φορές να πρέπει να υπερβάλετε εαυτόν αλλά να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα είναι ενθαρρυντικά. Προσοχή στις 14 του μήνα όπου μπορεί να νιώσετε τις δυνάμεις σας λιγοστές ενώ η επιθυμία σας θα είναι να δράσετε. Ξεκουραστείτε γιατί θα είναι παροδικό. Την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε στοχευμένη δράση που σκοπό θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στην καριέρα σας και την εξέλιξη της. Την τελευταία εβδομάδα θα θέλετε να επικοινωνήσετε και να φροντίσετε το ταίρι σας, αλλά πιθανά αυτό να μην συμβαδίζει με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να αντιμετωπίσετε εκνευρισμό από τον σύντροφο σας.

3ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει λίγο εκνευρισμένους σε σχέση με τα θέματα της καριέρας σας, και με μια αίσθηση πως δεν ελέγχετε αρκετά την εξέλιξη της. Αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα αυτό αλλάζει. Ανταλλάσσετε απόψεις  με τους συναδέλφους σας,  με ειλικρινή διάθεση και από τα δύο μέρη, Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε αλλά και το ειλικρινές ενδιαφέρον από το εργασιακό σας περιβάλλον,  για να ελέγξετε την πορεία των επαγγελματικών σας στόχων. Μετά τα μέσα του μήνα περνάτε στην δράση. Έχετε την αίσθηση πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Μπορείτε να διακρίνετε όλες τις πτυχές των προβλημάτων να εκμεταλλευτείτε τις  συγκυρίες και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αυτό είναι αποδοτικό αν  είστε αυτοαπασχολούμενοι. Αν έχετε εξαρτημένη σχέση εργασίας, θα πρέπει να λαμβάνετε υπ’όψιν σας  τη γνώμη των ανωτέρων σας, για να μην νιώσουν πως τους παραγκωνίζετε. Πάντως γύρω στις 18 του μήνα το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας.  Οι δράσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα σε θέματα καριέρας και μπορεί να μεταλλάξουν το ρόλο σας και την πορεία σας ευνοϊκό τρόπο. Την τελευταία εβδομάδα θα μπορέσετε μέσα από επικοινωνία και διάλογο να αμβλύνετε προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να προέκυψαν λόγω κεκτημένης ταχύτητας, με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας για τους δεσμευμένους.

 

Ταύρος

1ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να απολαμβάνετε το ήδη καλό κλίμα που ακολουθεί από το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσει για την πρώτη εβδομάδα. Θέλετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση δημιουργίας και ευκαιρίες αυτοπροβολής. Οι γονείς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας που σας δίνουν ικανοποίηση με δημιουργία και χαρά. Οι ερωτευμένοι έχετε την τιμητική σας μια και είναι η καλύτερη περίοδος για εσάς. Η διάθεση σας είναι άκρως ερωτική και το ταίρι σας ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε σας επιθυμία. Αλλά και οι αδέσμευτοι είναι σίγουρο πως θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επιτυχίες, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο κέφι σας και το σεξαπίλ σας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να έχετε ανεβασμένη ψυχολογία και ταχύτητα που δεν σας χαρακτηρίζει συνήθως. Την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα αυτή η διάθεση και η δραστηριότητα περνάει στο χώρο της δουλειάς σας. Αναπτύσσετε ζεστές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και έχετε θετική διάθεση απέναντι τους. Αλλά και εκείνοι με την σειρά τους ανταποκρίνονται με ειλικρινή και  βοηθητικό τρόπο προς εσάς. Οι συζητήσεις γίνονται με ευχάριστο τρόπο και με αμοιβαία διάθεση για τις καλύτερες λύσεις. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα όπως είναι φυσικό βγαίνετε μπροστά στον επαγγελματικό σας χώρο. Σας αναγνωρίζεται η διαχείριση του προηγούμενου διαστήματος και αυτό σας δίνει τον θαυμασμό από τους συναδέλφους σας και την προβολή σας στον επαγγελματικό χώρο

2ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με τις ανάγκες του περιβάλλοντος. Από την μια πλευρά αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί. Θέλετε να απολαύσετε το φλερτ τον έρωτα και την δημιουργία και να προβληθείτε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τρυφερές γνωριμίες, και μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας θα μπορούν να μιλήσουν και να προσεγγίσουν οποιονδήποτε καθώς κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Όσοι έχετε παιδιά θα έχετε την ανάγκη να τα φροντίσετε ,στην συνέχεια να επικοινωνήσετε και μετά να ξεσαλώσετε μαζί τους. Από την άλλη πλευρά όμως κάποιοι φίλοι μπορεί να σας κακολογήσουν η να κριτικάρουν εσάς και αυτά που κάνετε. Αυτό υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κρίση σε κάποιες σχέσεις σας. Μπορεί κάποιο άτομο με το οποίο να εμπλέκονται τα οικονομικά σας να κάνει αρνητική κριτική για τα έξοδα σας η για το ότι το ρίξατε έξω λίγο παραπάνω. Προσέξτε ειδικά γύρω στα μέσα του μήνα να μην αντιμετωπίσετε αλαζονικά τις παρεμβάσεις των άλλων για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Επίσης αν περιμένετε κάποια δικαστική εξέλιξη η κάποια πιστοποίηση μάθησης τώρα μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις.

 

3ο δεκαήμερο

Οι ευνοημένοι αυτής της περιόδου είναι οι Ταύροι μας. Αφήνετε πίσω τις υποχρεώσεις και ότι σας φορτώνει ευθύνες και θέλετε να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Ο έρωτας κυριαρχεί και εσείς μετά την πρώτη εβδομάδα είστε γοητευτικοί και κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την συντροφιά του συντρόφου σας σε κάθε σας έξοδο να σας ανεβάζει και να σας θαυμάζει. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για τρυφερές γνωριμίες που υπόσχονται τον έρωτα. Μετά το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε να μην ξεφύγετε. Το φλερτ θα είναι κυρίαρχο, και οι θαυμαστές συνεπαρμένοι από την γοητεία σας θα σας επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία. Προσπαθήστε να κρατήσετε κάποια όρια για να αποφύγετε παρεξηγήσεις που αφορμή θα έχουν λάθος μυνήματα και φρούδες ελπίδες που θα έχετε σπείρει λόγω υπεραισιοδοξίας. Κάποιες γνωριμίες αυτής της περιόδου μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον για την επίτευξη στόχων σας που έχουν να κάνουν με μάθηση και επέκταση. Μετά τα μέσα του μήνα ακτινοβολείτε ακόμα περισσότερο. Βγάζετε προς τα έξω τις ικανότητες σας για δημιουργία, και όσοι έχετε παιδιά παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την εξέλιξη τους. Το τελευταίο δεκαήμερο, μετά από τόση επιβεβαίωση που έχετε πάρει, πετάτε. Νιώθετε την δύναμη να σας πλημυρίζει  και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Προσέξτε όμως η αυξημένη αυτοπεποίθηση να μην σας κάνει αλαζονικούς προς τους άλλους. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τον έρωτα με το ταίρι σας, αλλά και οι αδέσμευτοι είναι σίγουρο πως θα ερωτευτείτε και θα γίνετε αντικείμενο πόθου για πολλούς και αξιόλογους υποψήφιους εραστές.

 

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να ασχολείστε με την οικογένεια. Επικοινωνείτε και συζητάτατε ανασύροντας αναμνήσεις από το παρελθόν. Θέματα και συμπεριφορές που σας προβλημάτισαν από συγγενικά πρόσωπα θέλετε τώρα να ξεκαθαριστούν και να μπει η σχέση σας σε νέα βάση. Η εσωτερική σας ανάγκη είναι να ανταποκρίνεται το οικογενειακό σας περιβάλλον στις πραγματικές σας εσωτερικές ανάγκες, και να πάψετε να υποκρίνεστε πως περνάτε καλά για να αποφεύγετε τις εντάσεις. Δώστε χώρο στον εαυτό σας και πείτε αυτά που θέλετε γιατί το δικαιούστε. Πρέπει και οι άλλοι να αναγνωρίσουν τις ανάγκες σας και να υποχωρούν όπως κάνετε συνέχεια εσείς. Στα μέσα του μήνα θα έχετε θέσει σε νέα βάση τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και θα αρχίσετε να βγαίνετε προς τα έξω. Έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από την πίεση που προηγούμενου διαστήματος να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να φλερτάρετε ακατάσχετε και αυτό να δίνει λάθος εντύπωση στους άλλους, μια και εσείς δεν έχετε κάποιον σοβαρό σκοπό πείρα από το να ξεκουραστείτε. Μέσα σε αυτό το σκηνικό είναι σίγουρο πως θα προκύψει μια σοβαρή γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Το απλό φλέρτ που είχατε στο μυαλό σας θα εξελιχθεί σε τρυφερό τετ-α-τετ και θα σας φέρει τον έρωτα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα νιώθετε ικανοποίηση για τον τρόπο που τα καταφέρατε σε όλους τους τομείς και συν επαρμένοι από την διασκέδαση η ακόμα και ερωτευμένοι κάποιοι από εσάς θα έχετε την αυτοπεποίθηση να προβληθείτε ακόμα περισσότερο. Απολαύστε το ! Το δικαιούστε και θα το χρειαστείτε για τον ερχομό του φθινόπωρου με τις αυξημένες υποχρεώσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας οδηγεί να θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα μέλη της οικογενείας σας. Πολλές συζητήσεις μαζί τους είναι απαραίτητες για να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις που σας πιέζουν. Έχετε διάθεση  προσέγγισης και φροντίδας απέναντι τους και είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να διευθετήσετε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με κοινούς οικονομικούς πόρους η διαχείριση. Θα βρείτε λύσεις που θα έχουν διάρκεια και θα αποκαταστήσετε τις αδικίες που σας ενοχλούν. Μπορεί ακόμα να πρέπει να φέρετε ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και μία προσωπική σας σχέση. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί κάποιες αποκαλύψεις από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να δυναμιτίσουν αυτές σας τις προσπάθειες και να σας πάνε πίσω. Προσπαθείστε να εξετάζετε προσεκτικά ότι ακούτε και δώστε προτεραιότητα στους δικούς σας ανθρώπους, είτε πρόκειται για οικογενειακές σχέσεις είτε για προσωπικές. Ειδικά γύρω στις 18 του μήνα προσπαθείτε να μην βγάλετε ένταση που θα σας επιφέρει η οικογένεια και θα έχει ως στόχο την προσωπική σας σχέση. Με ένα περίεργο τρόπο επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις εμπλέκονται και αλληλοεπιδρούν, ενώ εσείς πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα βγείτε προς τα έξω. Τώρα μόνο η χαλάρωση, η διασκέδαση και το φλερτ σας ενδιαφέρει. Επικοινωνείτε με πολύ κόσμο και ασκείτε γοητεία. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα θα έχετε τρυφερές γνωριμίες που υπόσχονται εγγύτητα και απόλαυση που τόσο δικαιούστε μετά από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλετε στο σεξ, η να μην ξεφύγετε σε έξοδα, σχετικά με οικονομικούς πόρους που δεν είναι απόλυτα δικοί σας.

3ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να ασχολείστε με το σπίτι και τα άτομα της οικογένειας σας. Έχετε τρυφερή διάθεση απέναντι τους και θέλετε να τους φροντίσετε και να τους εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ακόμα και η διακόσμηση του σπιτιού σας απασχολεί ευχάριστα και έχετε ιδέες για την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό του χώρου. Ειδικά μετά την πρώτη εβδομάδα η επικοινωνία αυξάνεται με τους οικείους σας και συζητάτε ότι σας απασχολεί με σκοπό να βρείτε λύσεις εγγύτητας και κατανόησης. Αυτό μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά που μετά από όλες αυτές τις διεργασίες θα τα ελέγχετε περισσότερο, και θα νιώθετε πιο ασφαλείς. Ειδικά το δεκαήμερο μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε νοσταλγική διάθεση και θα ανασύρετε αναμνήσεις από το παρελθόν. Θα θελήσετε να έρθετε πιο ακόμα κοντά στους οικείους σας και πιθανόν να αποκαταστήσετε αδικίες που είχαν γίνει και σας βάρυναν μέχρι τώρα. Το τελευταίο δεκαήμερο αναλαμβάνετε δράση. Γίνεστε πιο διεκδικητικοί με αυτά που θέλετε και είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις η λογομαχίες μς άτομα της οικογένειας σας. Προσπαθείτε να είστε διαλλακτικοί και υποχωρητικοί για να αποφύγετε ρίξεις. Επίσης θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από το περιβάλλον του σπιτιού να λύσετε κρίσεις που σας απασχολούν σχετικά με κοινή οικονομική διαχείριση η σεξουαλικά θέματα και να έχετε εκτόνωση των εντάσεων μέσα από τον έρωτα, που όμως θα σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την οικογένεια σας.

 

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να είστε υπερκινητικοί και να έχετε πολλές επαφές επικοινωνίας. Θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές και νιώθετε πως δεν σας φτάνει η μέρα. Είναι καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς η με τα αδέλφια σας και να λύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει. Κάποιοι φίλοι η κοινωνικές ομάδες σας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση και με κάποιο τρόπο εμπλέκονται με το συγγενικό σας περιβάλλον προς όφελος σας. Αυτή η ενέργεια που έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο διάστημα, ολοκληρώνεται την πρώτη εβδομάδα του μήνα και μετά ηρεμείτε μέχρι τις 15 του μήνα. Από τα μέσα του μήνα έρχεστε πιο κοντά στην άμεση οικογένεια σας. Επικοινωνείτε και συζητάτε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει από τους οικείους σας. Έχετε διάθεση προσέγγισης και φροντίδας. Σας χαρακτηρίζει μιά νοσταλγία και θέλετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να τους δείξετε την αγάπη σας. Εκτός από την επικοινωνία και η φροντίδα που πηγάζει από μέσα σας σε αφθονία έχει ως αποδέκτες την οικογένεια σας. Επίσης θα νιώσετε την ανάγκη να διακοσμήσετε να αναβαθμίσετε το χώρο και να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα. Την τελευταία εβδομάδα συνεχίζετε την φροντίδα και απομακρύνεστε περισσότερο από εξωτερικές επιρροές. Η οικογένεια παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και απολαμβάνει την στοργή σας.

2ο δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει δυναμικούς και δραστήριους. Η δεκτικότητα της αντίληψης σας είναι κορυφαία και η κινητικότητα σας στα ύψη. Θα έχετε πολλές μετακινήσεις τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για προσωπικούς. Θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες και να συναντήσετε όσο γίνεται περισσότερα άτομα. Έχετε γλυκιά διάθεση και εγγύτητα στην επικοινωνία σας, και θέλετε να φροντίσετε κυρίως συγγενείς αλλά και όποιον είναι κοντά σας. Προσοχή στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα γιατί θα έχετε ένταση με τα άτομα του περιβάλλοντος σας και θα σας λείπει η υπομονή, με αποτέλεσμα να γίνεστε εριστικοί χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θα έχετε πολλές προτάσεις συνεργασίας αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κούφια λόγια η εξαπατήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο η στην καθημερινότητα σας. Επίσης λόγια από συγγενείς εξ αγχιστείας μπορεί να σπείρουν ένταση στην σχέση σας με τον σύντροφο σας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί ποιους εμπιστεύεστε, και τι λέτε. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα το ενδιαφέρον σας και η ενέργεια σας στρέφονται προς το σπίτι και την άμεση οικογένεια σας. Συζητάτε με τους οικείους σας και αμβλύνετε τις εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Η συμπεριφορά σας γλυκαίνει και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπο να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με την καλύτερη εξέλιξη.

3ο δεκαήμερο

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα προσαρμόζεστε ακόμα από τις διακοπές και προετοιμάζεστε να αναλάβετε δράση. Μετά την πρώτη εβδομάδα με θετική διάθεση και εγγύτητα εκφράζετε τα συναισθήματα σας προς τους άλλους. Υπάρχει ροή στις υποθέσεις σας και διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας αβίαστα. Οι γνωριμίες που κάνετε τώρα μπορεί να μην έχουν διάρκεια αλλά έχουν γοητεία και σας φέρνουν μυνήματα που θα σας φανούν χρήσιμα για το μέλλον. Ειδικά την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο αυξάνεται η κινητικότητα σας. Συναντάτε πολύ κόσμο είτε για προσωπικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Το δεκαήμερο μετά τα μέσα του μήνα η δραστηριότητα σας αυξάνει ακόμα περισσότερο. Νιώθετε πως δεν σας φτάνει η μέρα. Προσέξτε να μην γίνετε εριστικοί με το περιβάλλον σας που πιθανόν να μην προλαβαίνει τους ρυθμούς σας. Δείξτε υπομονή και σκεφτείτε πως κανείς δεν θέλει να σας εμποδίσει. Απλώς οι άλλοι έχουν τους δικούς τους ρυθμούς. Όλες αυτές οι διαδικασίες μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν μεταλλάξει προς το καλύτερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα προετοιμάσουν το έδαφος για την επίτευξη των στόχων σας το επόμενο διάστημα.

 

Λέων

1ο δεκαήμερο
Μεγαλώνουν οι πιθανότητες να βοηθηθείτε εξαιρετικά οικονομικά! νέες πηγές εσόδων κάνουν την εμφάνιση τους και πρέπει να προσπαθήσετε για να πάρετε όσα περισσότερα γίνεται τις μέρες τις οποίες ακολουθούν. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται  καθώς και η διάθεσή σας να ικανοποιήσετε προσωπικές σας επιθυμίες. Η οικογένεια σας βρίσκεται  κοντά σας και στηρίζει τις επιλογές σας, έχει όμως και κάποιες απαιτήσεις που σας προκαλούν άγχος και κούραση στην καθημερινότητα. Κάποια επιπλέον έξοδα θα χρειαστεί να κάνετε προκειμένου να ωραιοποιήσετε το χώρο σας ή προκειμένου να προσφέρετε χαρά στα παιδιά σας. Παρόλο που το φθινόπωρο μπαίνει δυναμικά, εσείς αρνείστε να φτιάξετε πρόγραμμα υποχρεώσεων και συνεχίζεται να διοργανώνεται βραδιές χαράς και διασκέδασης. Φυσικά αυτό δεν λειτουργεί καθόλου ανασταλτικά σε σχέση με την πρόοδο σας εφόσον ή χαρά που έχετε μέσα σας, σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και παραγωγικούς. Το διάστημα είναι επίσης εξαιρετικό για να επενδύσετε σε μακροχρόνιες αποδόσεις ή αν θέλετε να κάνετε κάτι που να αποβλέπει σε μελλοντικές σας ασφάλειες, πχ ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, η αγορά χρυσού, κρυπτονομισμάτων κλπ. Είναι βασικά από τις λίγες περιόδους στη ζωή σας που σκέφτεστε τρόπους να εξασφαλίσετε το μέλλον σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας εξακολουθεί να πριμοδοτεί τις αποφάσεις σας με επιτυχία φέρνει άνοδο και σημαντικές δυνατότητες επέκτασης των φιλοδοξιών σας. Θα εστιάσετε τους στόχους σας σε σπουδές  επιμόρφωσης και θα απλωθείτε σε νέα μονοπάτια επαγγελματικής εξέλιξης. Αν υπάρχουν νομικά ζητήματα σε εξέλιξη θα  έχετε ευχάριστη και αποτελεσματική έκβαση των υποθέσεων σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσα σε  φιλικές συντροφιές είτε σε  κάποιες  από τις πολλαπλές μετακινήσεις σας. Ο έρωτας καραδοκεί και σας χαρίζει υπέροχες στιγμές αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας να τις υποδεχθείτε. Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τις σχέσεις σας και αναζωπυρώνετε το πάθος μεταξύ σας. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια υπάρχουν επίσης μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης αρκεί να αποφασίσετε ότι πρέπει να εμπιστευθείτε και κάποιους άλλους συνεργάτες σας και να τους δώσετε αρμοδιότητες να αναπτύξουν. Αν το επιχειρηματικό σας σχέδιο είναι πραγματικά πολύ φιλόδοξο θα πρέπει να σταματήσετε να είστε απόλυτα συγκεντρωτικοί και να αναθέσετε ευθύνες και σε άλλους. Αγορές ή πωλήσεις ακινήτων είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σας, καθώς και πιθανόν να αποφασίσετε μια μετακόμιση που θα σας ευχαριστήσει και θα σας ανανεώσει

3ο δεκαήμερο
Βρίσκεστε ενόψει πολύ σημαντικών εξελίξεων. Η επαγγελματική σας ζωή δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και τα οικονομικά σας να παίρνουν την πάνω βόλτα. Μέσα σε αυτό το πολύ τυχερό διάστημα θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς για την εξέλιξή σας προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Αν έχετε κατά νου να προβείτε σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ή σε νέα φιλόδοξα μονοπάτια στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε σημαντικές γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι εύκολα θα αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα αρκεί να είστε σοβαρά έτοιμοι γι αυτό. Το παιχνίδι του φλερτ είναι πολύ έντονο στη ζωή σας αυτή την περίοδο και οι πειρασμοί θα βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο σας. Η χαρά, η ευημερία και η διασκέδαση είναι οι πολλαπλοί άξονες που σκοπεύετε να κινηθείτε καθώς νιώθετε απόλυτα τυχεροί για να το απολαύσετε.Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη θα σας πριμοδοτεί θετικά μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς και θα σας χαρίσει απίστευτες στιγμές χαράς και δημιουργικότητας. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό κλίμα θα συλλάβετε και εξαιρετικές ιδέες που θα βάλετε μπροστά να υλοποιήσετε -κατόπιν επεξεργασίας φυσικά- στις αρχές του 2020.

 

Παρθένος

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και είναι ίσως ο πιο ευνοικός της χρονιάς, εφόσον η Νέα σελήνη αλλά και η πανσέληνος έχουν σχεδιάσει να σας αποδώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, αποφάσεις και εκπληκτικές ιδέες μπαίνουν σε εφαρμογή και σας απογειώνουν. Η σταθερή αποδοτική σας πορεία μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει συναδέλφους αλλά και ανωτέρους σας με αποτέλεσμα να έχετε κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων. Ετσι κάθε καινοτομία, πρόταση ιδέα που έρχεται από εσάς είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενη και στηρίζεται με την βοήθεια όλων. Ισως είναι μια ευκαιρία να συζητήσετε και για εκείνη την αύξηση που δεν έχετε πάρει ακόμα ή για να ένα έξτρα μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Το αίμα σας βράζει και σε ότι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη εσωτερική και εξωτερική, υπάρχει ισχυρή θέληση να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν στην εμφάνιση σας χωρίς να αποκλείεται καθόλου ένα ολοκληρωτικό make over. Ντύσιμο, χτένισμα, γκαρνταρόμπα είναι υπό αμφισβήτηση και θα ανανεωθούν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να σας κάνουν αγνώριστους. Ξεκούραστοι από τις διακοπές σας- ακόμα κι αν ήταν ολιγοήμερες- θα χυμήξετε κυριολεκτικά να κατακτήσετε το περιβάλλον σας. Ο έρωτας σας αφορά αλλά μόνο αν πρόκειται για κάτι που να έχει σοβαρές δυνατότητες εξέλιξης. Δεν έχετε διάθεση για πρόσκαιρα παιχνίδια χωρίς ουσία και εσωτερικότητα.

 

2ο δεκαήμερο

Οι δυνατότητες που προσφέρει ο μήνας Σεπτέμβριος είναι απεριόριστες και μάλιστα σε πολλαπλά επίπεδα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δείχνουν να υλοποιούνται μάλλον ακόμα καλύτερα από όσο περιμένατε και στην πορεία διαπιστώνετε ότι υπάρχουν και προοπτικές μεγαλύτερης εξέλιξης που δεν ήσασταν έτοιμοι να υποδεχθείτε. Η νέα σελήνη του μήνα ευτυχώς προσφέρει ευφυείς ιδέες που οι συνεργάτες σας δέχονται να υποστηρίξουν με ενθουσιασμό. Ακόμα κι αν δεν ξεκουραστήκατε όσο θα θέλατε είναι τέτοιες οι υποχρεώσεις σας που πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να φέρετε εις πέρας. Οι γεννημένοι 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου βέβαια θα πρέπει να εξετάζετε αρκετές φορές το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλους εφόσον ελλοχεύει  σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Ακόμα και στον έρωτα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να βαστάτε μικρό καλάθι ιδιαίτερα αν πρόκειται για νέες γνωριμίες που δεν έχουν δείξει ακόμα το ποιόν τους. Αν έχετε παιδιά ο μήνας αυτός σας καλεί να ασχοληθείτε αρκετά μαζί τους δεδομένου ότι κατά βάση είναι και μήνας μαθητών σπουδαστών. Καθημερινές λεπτομέρειες εκκρεμότητες, σύγχυση να γίνουν όλα στην ώρα τους πιθανόν να σας εκνευρίσει αλλά τουλάχιστον θα έχετε την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια να τα βολέψετε όλα. Για τους ελεύθερους ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα και δίνει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης αρκεί να μην αφεθείτε χωρίς να κρατάτε και μια πισινή

 

3ο δεκαήμερο

Πολλαπλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης που συνοδεύεται και από οικονομικές απολαβές προσφέρει όλος ο Σεπτέμβριος. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας ή επιθυμείτε απλά μια αλλαγή, μια μετάβαση σε κάτι άλλο μεγαλύτερου ενδιαφέροντος οι πρώτες 15 μέρες είναι πολύ καλύτερες για να κινηθείτε με ασφάλεια. Παρόλα τα διάφορα ευτράπελα που μπορεί να έχετε συναντήσει μέχρι τώρα, είναι μια περίοδος που οτιδήποτε προκύψει θα έχει σταθερή και μακροχρόνια βάση, αν εσείς το επιλέξετε. Κάποιες απογοητεύσεις στο οικογενειακό ή συναισθηματικό περιβάλλον μην αφήσετε να σας ρίξουν ψυχολογικά, πιθανόν να είναι και θέμα παρεξηγήσεων και μη καλής επικοινωνίας. Προσπαθήστε σε δεύτερο χρόνο να βάλετε κάτω τα ζητήματα και να γεφυρώσετε τυχόν αποστάσεις. Σε γενικές γραμμές έχετε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων- ακόμα κι αν αρχικά σας βγάζουν το λάδι- αλλά η πειθώ σας και τα δυνατά σας επιχειρήματα στο τέλος υπερισχύουν. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε το θαυμασμό και το φλερτ επίδοξων εραστών/ερωμένων αλλά κρατάτε πολλαπλές άμυνες μέχρι να εξετάσετε όλα τα δεδομένα τους

 

Ζυγός

Αγαπημένος μήνας για εσάς ο Σεπτέμβριος, με τα γενέθλια σας να ξεκινούν: Έχετε τις ευχές μας για μία χαρούμενη και γόνιμη, σε όποιο επίπεδο θελήσετε, γενέθλια χρονιά! Κατά το πρώτο μισό του ο Σεπτέμβρης θα είναι πιο «εσωτερικός» για εσάς, αφού θα έχετε μία τάση απομόνωσης και επαφής με τον εαυτό σας, προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε. Το δεύτερο μισό του όμως, επαναφέρετε την κοινωνικότητά σας, αυξάνετε τις επαφές σας και βρίσκετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα του μήνα αλλά και να εκμεταλλευτείτε τα δώρα του. Ένας κύκλος κλείνει κι ένας άλλος, σημαντικός, ανοίγει για εσάς αυτό το μήνα.

1ο δεκαήμερο 

Οι διαθέσεις σας κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, αφηγούνται μάλλον εσωστρέφεια, παρά τη φήμη σας ως τα απόλυτα κοινωνικά όντα. Όμως είναι αναγκαία συνθήκη αυτή από καιρό σε καιρό και δεν υπάρχει καταλληλότερος μήνας από τον Σεπτέμβρη για κάτι τέτοιο, μήνας που μας βάζει σε διαδικασία να επανέλθουμε στη συνήθη ροή και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές του φθινοπώρου. Ολοκληρώνετε έναν κύκλο λοιπόν κι έτσι είναι ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας και να προετοιμαστείτε για έναν νέο κύκλο, εξαιρετικά σημαντικό, που θα σηματοδοτήσει μάλιστα την νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Με τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας, οι περισσότεροι θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο που θα σας ακολουθεί για όλη την γενέθλια χρονιά σας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική. Τις πρώτες μέρες του μήνα, προκύπτουν μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις, κάποιες εξ΄ αυτών,  ερωτικού χαρακτήρα… Από τα μέσα του μήνα  και μετά, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σας, έρχεστε σε επαφή με κόσμο, βελτιώνετε την εμφάνιση σας, ακτινοβολείτε και εντυπωσιάζετε.

2ο δεκαήμερο 

Εσωστρέφεια και ανάγκη επαφής με τον εαυτό σας και για εσάς το πρώτο δεκαήμερο περίπου του μήνα. Περίοδος κατά την οποία θα κληθείτε να βοηθήσετε κάποιον αλλά και να σχεδιάσετε και να δρομολογήσετε τα επόμενα σας σχέδια και τις υποχρεώσεις, που θα προκύψουν σύντομα. Έχει μία «γλυκόπικρη» γεύση αυτός ο Σεπτέμβριος, που από τη μία θα σας ωθήσει δημιουργικά, θα αυξήσει την επικοινωνία και θα βελτιώσει την εμφάνιση σας, από την άλλη, θα σας βάλει σε διαδικασία να αναμετρηθείτε με τις ανάγκες σας που δεν καλύπτονται και θα σας πιέσει να πάρετε επώδυνες αποφάσεις. Αυτό αφορά πιο συγκεκριμένα όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 7/10 και μπορεί να εκφραστεί σε οικονομικό επίπεδο (αν όχι σε συναισθηματικό). Η πίεση για άλλους μπορεί να προέλθει από τα άτομα της οικογένειας, τον χώρο του σπιτιού ή έναν από τους γονείς. Για τους υπόλοιπους είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τα δυσάρεστα νέα εναλλάσσονται με τα ευχάριστα, και το αντίθετο. Εύνοια σε σπουδές, σεμινάρια, μαθήματα και επαφές με το περιβάλλον σας.

3ο δεκαήμερο 

Ίσως ο πιο «εσωτερικός» μήνας του έτους για εσάς, με τις κύριες ανάγκες σας να περιστρέφονται γύρω από την ίδια σας την ψυχή και τις δικές της ανάγκες κατ’ επέκταση. Ισχύει και για εσάς, όπως και στα δύο προηγούμενα δεκαήμερα, το ότι κλείνει ένας κύκλος για να ανοίξει σύντομα ένας νέος κι αυτό προϋποθέτει απολογισμό και αυτοσυγκέντρωση. Παράλληλα, υπάρχει η τάση για μυστικές καταστάσεις παντός είδους, ενώ δεν είναι απίθανο να βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε κάποιου είδους παρασκήνιο, κάτι που χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Ιδανικά, είναι κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσετε να βοηθήσετε κάποιον ή κάποιους που έχουν ανάγκη, είτε επειδή θα αναγκαστείτε είτε εθελοντικά. «Βουτήξτε» στις ανάγκες σας, δείτε τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό, ώστε να το επιδιώξετε σύντομα. Προσοχή σε ιώσεις και μικροατυχήματα. Αν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε ψυχανάλυση ή ό,τι θα ελαφρύνει τα ψυχικά σας βάρη, είναι η κατάλληλη περίοδος.

 

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο 

Ακόμα και για εσάς που βρίσκεστε εν μέσω ανατροπών και μεγάλων αλλαγών παντός είδους, ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει δώρα. Δώστε βάση στις νέες ιδέες που προκύπτουν, είτε γεννιόνται από εσάς είτε μέσα σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα που είναι και οι καλύτερες για εσάς. Δεν θα λείψουν οι επαφές και οι συζητήσεις με φίλους ενώ έντονη θα είναι και η όποια ομαδική δραστηριότητα, αν κι εφόσον συμμετέχετε σε συλλογικότητες. Από τα μέσα του μήνα και μετά, εκδηλώνεται πιο εσωστρεφής διάθεση και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Αυξάνεται και η τάση για… κρυφές καταστάσεις και επαφές, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, ερωτικού χαρακτήρα. Παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κοντά στο τέλος του μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο όχι μόνο οι δικές σας ψυχολογικές ανάγκες αλλά και οι ανάγκες των άλλων, τους οποίους ίσως

2ο δεκαήμερο 

Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, είναι ένα από τα θετικότερα διαστήματα για το δεκαήμερο σας. Πέραν του ότι θα σας φέρει σε επαφή με φίλους και ομάδες ανθρώπων, θα σας βάλει και σε διαδικασία νέων στόχων και σχεδίων, με θετικές προοπτικές υλοποίησης. Αλλά και ιδέες και στόχοι που προηγήθηκαν, θα βρουν πρόσφορο έδαφος τώρα για να αναπτυχθούν ή να προχωρήσουν. Υπογραφές συμβολαίων και συμφωνίες είναι  μέσα στο πρόγραμμα αλλά και γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες στη πορεία. Για κάποιους η στήριξη θα έρθει από το στενό περιβάλλον ή το φιλικό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη πολλά από εκείνα που σας ζόρισαν σε εκνευριστικό βαθμό τον προηγούμενο μήνα. Παρά το ότι όλα τα παραπάνω ακούγονται «κουραστικά», ο Σεπτέμβριος είναι ηπιότερος από το διάστημα που προηγήθηκε και θα έχει ευκαιρίες χαλάρωσης και διασκέδασης. Αρκετοί θα έρθετε και σε επαφές «μυστικού» τύπου, που δεν αποκλείεται να έχουν και ερωτικό χαρακτήρα…

3ο δεκαήμερο 

Οι εντάσεις, οι εκνευρισμοί, η κούραση και οι απαιτήσεις του προηγούμενου μήνα, είναι παρελθόν. Ο Σεπτέμβριος έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να σας δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να δρομολογήσετε όσα θέλετε με περισσότερη ευκολία. Από τις 6/9 και μετά, αυξάνονται οι επαφές με φίλους, ομάδες και συλλόγους, με θετικά αποτελέσματα. Έρχονται νέες ιδέες, σχέδια και στόχοι να σας απασχολήσουν δημιουργικά, οπότε δώστε σημασία στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την εποχή. Παράλληλα, παίρνει πόντους και ο ερωτικός τομέας που φαίνεται να λειτουργεί προς όφελος σας αυτό το διάστημα. Οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο μάλιστα, κοντά στις 14/9, μπορεί να αποδειχτούν έντονες ερωτικά, γεγονός που αποτελεί και την ιδανική εκτόνωση της ενέργειας, μαζί με την έμπνευση και τον δημιουργικό οίστρο που μπορεί να εκφραστεί την ίδια περίοδο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, θα δημιουργήσουν μία πιο εσωστρεφή διάθεση ή θα σας οδηγήσουν σε μυστικοπαθείς κινήσεις, κρυφές. Συζητήσεις που σχετίζονται με κάποιου είδους παρασκήνιο.

 

Τοξότης

1ο δεκαήμερο

Οι ιδέες και οι συλλήψεις που προκύπτουν τις πρώτες μέρες του μήνα, είναι σημαντικές, δώστε τους σημασία, όπως και στις πληροφορίες που μπορεί να λάβετε το ίδιο διάστημα. Παράλληλα, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις είναι μέσα στο πλάνο και βοηθούν.  Έχετε ήδη ανεβάσει ρυθμούς από τις προηγούμενες μέρες άλλωστε και συνεχίζετε. Από τα μέσα του μήνα περίπου και μετά, το ενδιαφέρον στρέφεται στις φιλικές σας σχέσεις, με τις οποίες αυξάνεται η επικοινωνία, σε ομάδες και συλλογικότητες αλλά και σε νέα σχέδια και στόχους. Τίποτα από τα παραπάνω δεν αναιρεί και την διασκέδαση και τις νέες επαφές. Προς το τέλος του μήνα μάλιστα, θα δώσετε περισσότερη έμφαση σε αυτούς τους τομείς, από τους οποίους μπορεί να προκύψει και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον… Εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα του μήνα για να έρθετε κοντά με ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε καλά.

2ο δεκαήμερο 

Τα καλά νέα έρχονται από τον Δία, που έχει επιστρέψει σε ορθόδρομη πλέον πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσει (εάν δεν έχει ήδη) να εκφράζει την ευεργετική του πλευρά, σε όσους από εσάς επηρεάζεστε άμεσα. Τα δύσκολα, έρχονται από τις συναντήσεις των ταχύτερων πλανητών με τον Ποσειδώνα αλλά και του Δία με τον τελευταίο, κάτι που θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 9/12. Είναι πολύ εύκολο να προκύψουν υπερβολές, μεγάλες προσδοκίες και εξαπατήσεις αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ξεκινούν από τον εαυτό μας και καταλήγουν σε απογοητεύσεις. Προσοχή και στο τι ακούτε και στο τι λέτε και στο τι προσδοκάτε από τους άλλους, ακόμα κι αν έχουν ήδη μπει σε «βάθρο». Μην αμελείτε την υγεία σας, προσέχετε τα ατυχήματα και τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, έρχεται η σειρά σας να περάσετε καλά με φίλους ή συλλογικότητες και να επικοινωνήσετε τους νέους στόχους που θα γεννηθούν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα προκύψουν και στιγμές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλά.

3ο δεκαήμερο 

Σχετικά ήπια η πρώτη εβδομάδα του μήνα και αν δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές, προσφέρεται για να χαλαρώσετε. Αμέσως μετά, ξεκινά σταδιακά να σας απασχολεί ο επαγγελματικός τομέας, στον οποίο θα προκύψουν αρκετές επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται περισσότερο από τα μέσα του μήνα και μετά, με την Πανσέληνο του μήνα να ζητά έλεγχο των ενεργειών στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Από εκεί και μέχρι το τέλος του μήνα, ο Άρης πυροδοτεί και απαιτεί κίνηση, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, γεγονός που φέρνει εκνευρισμούς. Προσοχή λοιπόν σε ατυχήματα, ρήξεις με πρόσωπα από τον χώρο της δουλειάς και της οικογένειας, που θα εγείρουν απαιτήσεις. Παράλληλα όμως, θα αυξηθεί και η όποια δράση ενώ κάποιοι θα θελήσετε να ξεκινήσετε τώρα τα νέα επαγγελματικά projects που θέλετε. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, δίνουν την ευκαιρία συναντήσεων και επαφών με φίλους.

 

Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο 

Διανύετε ήδη από τα τέλη Αυγούστου ένα θετικό διάστημα και πριμοδοτείστε και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Υπάρχει επικοινωνιακή διευκόλυνση καταρχάς και μετακινήσεις που είτε αφορούν υποχρεώσεις, είτε τις διακοπές σας, είναι γόνιμες και ευχάριστες.  Νέες ιδέες επίσης, δημιουργικές και πρωτότυπες, ενώ θετικό είναι και το διάστημα αυτό για να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η εστίαση στρέφεται περισσότερο στον επαγγελματικό σας τομέα και τις εκεί υποχρεώσεις που προς το παρόν είναι θετικές και ευχάριστες. Αν κάτι χρειάζεται προσοχή είναι η συνεννοήσεις και η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα διανύει την καλύτερη φάση από τα μέσα του μήνα και μετά. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, σας αναγκάζει να επιστρέψετε για τα καλά στην καθημερινότητα της εργασίας σας, με κάποιου είδους ένταση ενδεχομένως και επιπλέον υποχρεώσεις. Πολλοί, θα κάνετε μία νέα αρχή στον τομέα αυτό και άλλοι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τους γονείς και τους ανωτέρους σας.

2ο δεκαήμερο

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι εξαιρετικά θετικό για το δεκαήμερο σας. Δεν είναι ότι παύουν οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις, Κρόνος είναι αυτός άλλωστε κι εσείς γνωρίζετε τις απαιτήσεις του καλύτερα απ’ όλους… Διευκολύνεστε και ωφελείστε όμως από την συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, κι αν σας απασχολούν νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή εξωτερικού, ιδού η κατάλληλη ευκαιρία να τα βάλετε σε σειρά. Αυξημένη επικοινωνία που δίνει καρπούς, μετακινήσεις, ακόμα και διακοπές για τους τυχερότερους από εσάς, που σοφά επιλέξατε να κάνετε αυτή τη περίοδο. Μη φοβηθείτε να δράσετε και να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή αν και το προσωπικό σας ωροσκόπιο ευνοείται: Ο Άρης θα βοηθήσει ώστε τα πράγματα να ρέουν σωστά και υπέρ σας. Ευνοείστε και εμφανισιακά, με την Αφροδίτη να σας πριμοδοτεί και η γοητεία σας αναδεικνύεται και να φέρνει κοντά σας ανθρώπους. Η συνάντηση της με τον Κρόνο όμως (όπως και του Ερμή), θα σας δυσκολέψει συναισθηματικά ή οικονομικά και θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε αν πραγματικά καλύπτεστε.

3ο δεκαήμερο 

Από τις 6/9, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί θέματα σπουδών, ταξίδια, νομικά, σχέσεις με συγγενείς και τις διακοπές σας, αν ανήκετε στους «φθινοπωρινούς» τύπους, που τις προτιμούν! Αυξάνει την κοινωνικότητα, φέρνει ανθρώπους πιο κοντά σας και τονώνει την γοητεία σας. Στο ίδιο μοτίβο και ο Ερμής, που από τις 8/9 βοηθά να λειτουργήσετε πρακτικά, βελτιώνει την επικοινωνία και αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, και τις μετακινήσεις. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε πράγματα, ο Άρης διευκολύνει και πριμοδοτεί τις δράσεις σας και γενικά, ο Σεπτέμβριος έρχεται σε γενικές γραμμές να δώσει ώθηση και χείρα βοηθείας στα σχέδια σας! Η παροιμιώδης «μελαγχολία» του μάλλον σας ταιριάζει και είτε επιλέξετε να ξεκουραστείτε, είτε να ανεβάσετε ταχύτητες και να επανέλθετε δυναμικά στη καθημερινότητα, είτε και τα δύο, οι ουράνιοι πρωταγωνιστές σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν. Χαρούμενα νέα και γεγονότα έρχονται, σε ένα από τα καλύτερα ίσως διαστήματα του έτους για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το.

 

Υδροχόος

1ο δεκαήμερο 

Οι αλλαγές, υπό την επιρροή του Ουρανού, συνεχίζονται. Ο μήνας ξεκινά με κινητικότητα στα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, ή και τα οικονομικά του συντρόφου, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 26 – 27/1. Δώστε βάση και στις πληροφορίες αλλά και στις ιδέες που θα έρθουν αυτό το διάστημα, σχετικά με τα οικονομικά ή τις οφειλές σας. Από τις 14 έως τις 22/9, βελτιώνεται η διάθεση σας με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης και η προσοχή στρέφεται σε ταξίδια, σπουδές, θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή και νομικά ζητήματα, τα οποία ευνοείστε ώστε να τα διευθετήσετε. Παράλληλα, έρχονται ευχάριστα νέα και δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσετε, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να περάσετε καλά με φίλους. Όσοι επιλέξατε τον Σεπτέμβριο ως μήνα διακοπών, κάνατε καλή επιλογή, ιδιαίτερα αν αυτό γίνει κοντά στα μέσα του μήνα.

2ο δεκαήμερο

Μήνας κατά τον οποίο θα εστιάσετε σε οικονομικά θέματα αρκετοί, είτε αφορούν εσάς είτε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και των κληρονομικών. Για άλλους πάλι, θα είναι σημαντικά τα θέματα που αφορούν τον σεξουαλικό τομέα και αρκετοί μάλιστα, θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια τέτοιου είδους σχέση. Βρίσκεστε όμως σε μία φάση που πολλά είναι εκείνα που δεν καλύπτονται και αυτό σας επηρεάζει ψυχολογικά. Το φάρμακο για τους Υδροχόους ονομάζεται «φιλία» και αυτό το μήνα οι φίλοι θα παίξουν θετικό ρόλο, το ίδιο και οι συλλογικότητες, αν συμμετέχετε σε κάποια. Οι τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα είναι θετικότερες, παρά τα «ψυχολογικά» σας και κατά τη διάρκεια τους θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να διευκολυνθείτε σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και νομικών ζητημάτων εάν υπάρχουν. Ο Σεπτέμβριος κρύβει προκλήσεις σε ό,τι αφορά τις ψυχολογικές σας αναζητήσεις αλλά και τη δυνατότητα να «φιλοσοφήσετε» τα πράγματα και να τα δείτε θετικότερα, ειδικά προς το τέλος του.

3ο δεκαήμερο 

Από τις 6 έως τις 14/9, έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε οικονομικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορούν και τρίτους, να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα και να φροντίσετε οφειλές, ακόμα κι αν τα παραπάνω σας προκαλούν εκνευρισμό. Παράλληλα, είναι μία περίοδος που ενεργοποιεί την σεξουαλική σας ζωή περισσότερο και σας βάζει σε διαδικασία να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πιο εξωστρεφείς και στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τον 9ο φυσικό σας οίκο (εξωτερικό, σπουδές, νομικά ζητήματα, συγγενείς), τα οποία όμως ευτυχώς, είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας γίνεται πιο θετική επίσης, ενώ προκύπτουν μετακινήσεις. Φαίνεται ότι στο μεγαλύτερο του μέρος ο Σεπτέμβριος θα σας μεταδώσει την πολυσυζητημένη μελαγχολία του και μάλλον θα τον εισπράξετε ως ένα μεταβατικό διάστημα, για τα καλύτερα που έρχονται από Οκτώβριο.

 

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο 

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει θετικά, με νέες, ενδιαφέρουσες ιδέες να προκύπτουν, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Καλό διάστημα για να αποφασίσετε για νέο μεταφορικό μέσο αλλά και συσκευές – ηλεκτρικά. Πολλές οι επαφές – έχουν άλλωστε ξεκινήσει πριν κάνει ποδαρικό ο νέος μήνας – άρα, αρκετές και οι κοινωνικές υποχρεώσεις.  Κοντά στα μέσα του μήνα, το σκηνικό αλλάζει και το ενδιαφέρον μετατίθεται στον οικονομικό τομέα καταρχάς, και ειδικότερα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων.  Παράλληλα όμως, θα σας απασχολήσει και το σεξουαλικό κομμάτι που συνδέεται άμεσα με την ανθρώπινη ψυχολογία… Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ζυγό, οι σχέσεις και η σεξουαλική σας ζωή παίρνουν… bonus.  Από τα μέσα του μήνα και μετά λοιπόν, η έντονη κοινωνικότητα δίνει την σκυτάλη σε πιο εσωτερικές καταστάσεις και πράγματα που καλείστε να εξερευνήσετε.

2ο δεκαήμερο

Έντονος ο Σεπτέμβριος, από την αρχή του ήδη, με τον Άρη καταρχάς να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και να δημιουργεί απαιτήσεις κι εντάσεις
(αυτό το σημείο θέλει προσοχή) αλλά και καινούργια ξεκινήματα! Για αρκετούς, θα είναι ο μήνας που νέες σχέσεις θα ξεκινήσουν… Τι χρειάζεται προσοχή; Καταρχάς, οι επιπόλαιες κινήσεις και συμπεριφορές, με τον Δία να κλείνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα για τελευταία φορά. Κατόπιν, οι μεγάλες προσδοκίες. Όσα διαπραγματεύεστε αυτή την εποχή, πρέπει να περνούν από «κόσκινο», ώστε να αποφύγετε τις μετέπειτα απογοητεύσεις. Τα παραπάνω ισχύουν κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί 6 – 7 Μαρτίου ή έχετε πλανήτες και προσωπικά  σημεία κοντά στην 16η – 17η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Όλοι οι υπόλοιποι, έχετε να περιμένετε έναν κουραστικό μεν αλλά ενδιαφέροντα και γόνιμο Σεπτέμβριο, με αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλικές σχέσεις και η συμμετοχή σας σε συλλογικότητες, περνούν θετική φάση.

3ο δεκαήμερο 

Έντονος και για εσάς ο Σεπτέμβριος, ειδικά από την πρώτη του εβδομάδα και μετά… Η Αφροδίτη διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και αυξάνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε σχέση είτε σε μία καινούργια συνεργασία. Συναντήσεις, συζητήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται κι ακόμα κι αν σας πέφτουν «βαριές», μη τις σνομπάρετε: Κάπου εκεί γύρω μπορεί να κρύβεται η ευκαιρία για μία νέα σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προσέξτε τυχόν εντάσεις. Αυτή η ανάγκη προσοχής γίνεται ακόμα πιο επιτακτική από τις 18/9 και μετά, με τον Άρη να επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο και ναι μεν να δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και για ρήξεις και εντάσεις από την άλλη… Οι γύρω σας έχουν απαιτήσεις από εσάς κι αυτό σας αναγκάζει να βγείτε από την «ραστώνη» σας και να κινητοποιηθείτε.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»