Ζώδια 2023: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2023! Πώς θα είναι η νέα χρονιά σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

ΚΡΙΟΣ

Το 2023 οι κινήσεις του Κρόνου και του Δία μπορεί να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου μέσα σε ανάμεικτα συναισθήματα και κάποιες από αυτές μπορεί να είναι χρήσιμες και μερικές από αυτές να χρειάζονται την προσοχή σου. Ο Κρόνος μπορεί να επηρεάσει τις συνδέσεις σου με ξένες χώρες, τις δαπάνες και τα οικονομικά κέρδη σου, τις κοινωνικές σου σχέσεις και επίσης την κλήση σου προς την πνευματικότητα.

Στην αρχή της χρονιάς υπάρχουν πιθανότητες να ανακάμψεις σε θέματα που αφορούν κυρίως στην οικογένεια ή τους φίλους. Ωστόσο από την αρχή του 2ου τριμήνου θα πρέπει να ελέγξεις τα έξοδα και να ενισχύσεις όσο μπορείς τις αποταμιεύσεις σου, ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς την ενέργεια του Κρόνου που μπορεί να επηρεάσει έντονα τα οικονομικά σου.

Προτείνεται να κρατάς τις σκέψεις σου υπό έλεγχο και να είσαι προσεκτική στη σκέψη και τη λήψη αποφάσεων γιατί μπορεί να παρασυρθείς στη λάθος πλευρά. Για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από αυτά, σημείωσε τα σχέδια σου ή λάβε συμβουλές από κάποιους μεγαλύτερους ή ειδικούς ώστε η θετική ενέργεια του Δία να σε βοηθήσει να πετύχεις, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Η κίνηση του Άρη μπορεί να σε υποστηρίξει στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σου επιθυμιών κατά το πρώτο τρίμηνο. Στη 2η φάση υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πετύχεις μια νέα δουλειά ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Το τελευταίο τρίμηνο μπορεί να είναι γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις και μπορεί να δώσει κάποιο επίτευγμα με τη μορφή προαγωγής ή αναγνώρισης για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειες σου. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι η σωστή έρευνα και ανάλυση μπορεί να σου δώσει πληροφορίες ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση προκειμένου να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου.

Εάν σχεδιάζεις να συνεργαστείς με το εξωτερικό μπορείς να πετύχεις, αν και τα πράγματα μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο λόγω κακής επικοινωνίας ή παρεξηγήσεων κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Προσπάθησε να αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και να μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας.

Εάν είσαι μόνη, είσαι πάντα έτοιμη για νέες εμπειρίες και με την ευνοϊκή σχέση με τον Δία γίνεσαι ακόμα πιο τολμηρή. Οπότε οι γνωριμίες αλλά και τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη ζωή σου θα σε πείσουν ότι έχεις βρει το άτομο με το οποίο θα θελήσεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

O Κρόνος και ο Ραχού που συνδέονται με την ισχυρή ενέργεια, τη χειραγώγηση και τις κακές συνήθειες, αλλά και ο Δίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιδιώξεις και τα θέματα καριέρας σου τη νέα χρονιά. Η θετική στάση, η υπομονή, η επιμονή και η έρευνα θα είναι οι λέξεις κλειδιά που θα μπουν στο παιχνίδι. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους καλό είναι να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις την επιθετικότητα προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου. Για να λάβεις την ευλογία του Κρόνου και να πετύχεις την αναμενόμενη επαγγελματική επιτυχία θα χρειαστεί να έχεις επιμονή καθώς και να αποφύγεις αρνητικά σχόλια και σκέψεις.

Ο Ήλιος στην αρχή της χρονιάς μπορεί να καθυστερήσει να σου δώσει την εύνοια του, ωστόσο εάν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα σε διεθνές επίπεδο θα μπορέσεις να πετύχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή σε θέματα καριέρας, προαγωγής ή μια νέα θέση εργασίας. Ωστόσο θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά καθώς έχεις μπροστά σου μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά οι προσπάθειες και οι θυσίες σου θα ανταμειφθούν με αρκετές επιτυχίες. Μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου θα χρειαστεί να είσαι επίσης υπομονετική και να παραμείνεις πιστή στα σχέδια και τους στόχους σου, καθώς θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Εάν κατέχεις μια κρίσιμη θέση εργασίας μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αλλαγές και μεταθέσεις τμημάτων. Ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα υπάρξουν και ευκαιρίες για αλλαγές θέσεων εργασίας και εύρεση μια νέας θέσης.

Στον τομέα των οικονομικών σου θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους. Αν και το ξεκίνημα της χρονιάς είναι αρκετά ικανοποιητικό από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο τα περιττά έξοδα αυξάνονται ακόμα κι αν δεν το θέλεις. Από τον Οκτώβριο και μετά τα έξοδα μειώνονται και τα έσοδα ανεβαίνουν.

Στις αρχές του έτους, φίλοι και συγγενείς μπορεί να ζητήσουν ανανεωμένες υποσχέσεις, λεπτομερείς εξηγήσεις ή τολμηρές κοινωνικές και ρομαντικές αποφάσεις. Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου θα βιώσεις πιθανά μικρές εντάσεις στις οικογενειακές σχέσεις και θα νιώσεις την ανάγκη να εξηγήσεις τους συναισθηματικούς στόχους σου. Μετά τα μέσα Αυγούστου θα χρειαστεί μια σημαντική απόφαση, μια ανανεωμένη δέσμευση και διευρυμένες υποχρεώσεις στο σπίτι, την οικογένεια και τις ρομαντικές υποχρεώσεις. Μια περίπλοκη αλλά ικανοποιητική χρονιά εξελίσσεται μπροστά σου. Μείνε ισορροπημένη και διατήρησε τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρησιμοποίησε αυτήν τη χρονιά για να επικεντρωθείς στη θεραπεία γιατί ίσως στο ξεκίνημα της με τον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σου ανάδρομους να νιώθεις απογοητευμένη, εξαντλημένη και πολύ κουρασμένη. Ωστόσο η νέα χρονιά προβλέπεται ευοίωνη και μπορείς να κατακτήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Η κατανόηση που αναζητάς είναι εφικτή και βρίσκεις συμμάχους και υποστηρικτές σε κάθε σου επιδίωξη. Ο Κρόνος θα φύγει από τον 8ο οίκο σου στις 17/1 φέρνοντας τέλος στα εμπόδια και θα διαπιστώσεις πως τα προβλήματα ένα ένα ξεπερνιούνται και μένουν πίσω. Θα μάθεις ότι πρέπει να εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις την ευφυΐα και τις μέχρι πρότινος εμπειρίες σου έτσι ώστε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και απολαυστικότερη. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου ίσως να υπάρξουν καλές και ευνοϊκές συνθήκες σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, η οποία είναι γεμάτη αρμονία και γαλήνη λόγω των ευλογιών του Δία. Το 2ο και 3ο τρίμηνο οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται και υπάρχουν πιθανότητες αύξησης των εσόδων σου. Εάν κάνεις μια αίτηση για μια θέση εργασίας θα έχεις επιτυχία. Οι εκλείψεις της χρονιάς κατά τον Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο σου δίνουν τη δυνατότητα να απαλλαγείς από ότι σε κρατάει πίσω σε επαγγελματικό επίπεδο και να αξιολογήσεις τις ικανότητες σου. Μπορείς να δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται μέσα από την τόλμη και το θάρρος σου. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και δεν αποκλείεται αν είσαι μόνη, αυτή να είναι η χρονιά σου. Να βρεις τον άνθρωπο που ονειρεύεσαι και -γιατί όχι- να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σε μια δέσμευση. Η οικονομική σου κατάσταση, ενώ στην αρχή του χρόνου μπορεί να είναι λίγο αδύναμη, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο βελτιώνεται σημαντικά, τα έσοδά σου αυξάνονται και θα εξαρτηθεί από σένα το πόσο θα διατηρήσεις αυτήν την οικονομική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελέσματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Παρόλα αυτά παραμένεις δυνατή και αισιόδοξη. Πολλές ισχυρές δυνατότητες είναι καθ’ οδών για όσες ασχολείστε με τον τομέα της εκπαίδευσης, της μηχανικής και της ιατρικής και ως εκ τούτου η καριέρα σου θα αποκτήσει προοπτική. Εσύ που ανήκεις σε άλλους τομείς, μπορεί επίσης να είσαι σε θέση να βρεις τον εργασιακό τομέα που σε εκφράζει ανάλογα με τη εκπαίδευση και την αποτελεσματικότητα σου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις μια νέα καλή δουλειά ή να έχεις κάποια θετική αλλαγή στον χώρο εργασίας σου. Μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου καθώς και από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο έχεις την ισχυρή επιθυμία να ξεπεράσεις τα όρια, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Ταξιδεύοντας ή ξεκινώντας νέες συνεργασίες το ταξίδι αυτήν τη χρονιά είναι συναρπαστικό. Τους καλοκαιρινούς μήνες ο Δίας θα ενεργοποιήσει τον τομέα της καριέρας, του κύρους και της επαγγελματικής επιβεβαίωσης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η χρονιά σε προτρέπει με τα πολλά κίνητρα και τις προκλήσεις να τολμήσεις τη μεγάλη αλλαγή. Οι ευθύνες σου απέναντι στην οικογένεια μεγαλώνουν. Η στάση σου αλλάζει απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αποκτάς μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αναλαμβάνεις το ρόλο του ηγέτη και αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής. Δεν είσαι πλέον διατεθειμένη να είσαι διαθέσιμη ή να κάνεις συμβιβασμούς. Σηκώνεις τα μανίκια σου για να πάρεις αυτό που θέλεις και γενικότερα υπάρχει μια συνεχής μεταμόρφωση που κάποιες φορές προκαλεί ένταση. Εσύ που είσαι μόνη ερωτικά, έχεις φέτος υπέροχες ευκαιρίες για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα μοιραστείς τη ζωής σου. Η αγάπη σε κυνηγάει και δεν μπορείς να της ξεφύγεις. Θέλεις να σε αγαπούν και ξέρεις πως να το επιβάλλεις ή να το κατακτήσεις. Από το καλοκαίρι του 2023 θα βάλεις τα οικονομικά σε βασική σου προτεραιότητα και θα χρειαστεί να βάλεις πολλή ενέργεια και προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Είναι μια στιγμή για να γίνεις πιο υγιής και να αναδιαρθρώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η νέα χρονιά θα μπει με ορμητικό τρόπο στη ζωή σου και η ευημερία, η δόξα και η φήμη σου επίσης θα ενισχυθούν. Φέτος ο Κρόνος σε συμβουλεύει να αποφύγεις να επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και να αρχίσεις να αφοσιώνεσαι περισσότερο στα έργα και τους στόχος σου. Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί να αντέξεις δύσκολες αλλαγές στα εργασιακά και μπορεί να θεωρήσεις τη νέα χρονιά ως σκαλοπάτι για έναν πιο ασφαλή προορισμό. Μια νέα ομάδα ή ένα νέο ενδιαφέρον σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις νέες μεθόδους ή να αποκτήσεις νέες δεξιότητες. Το πρώτο εξάμηνο του έτους δείχνει ότι ο χρηματοοικονομικός τομέας ευνοείται και η τιτάνια δουλειά σου θα ανταμειφτεί δουλεύοντας βέβαια σκληρότερα. Οι δαπάνες από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι υψηλότερες, όμως με σωστό προγραμματισμό ίσως καταφέρεις να αυξήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το προηγούμενο διάστημα σου έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψεις πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις και το ποια θέση θα πρέπει να έχουν τα συναισθήματα στη ζωή σου. Το 2023 γίνεσαι πιο ώριμη σε σχέση με το συναίσθημα και ξέρεις πως να προστατεύεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Όσο κι αν προτιμάς να λαμβάνεις αποδείξεις στοργής και όχι να τις προσφέρεις, καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Ωστόσο σε οικογενειακό επίπεδο η επικοινωνία γίνεται λίγο ελλιπής, σημάδι ότι μια αφυπνισμένη συνείδηση πρέπει να παρέμβει για να αποκαταστήσει τις φυσικές σχέσεις. Εάν είσαι μόνη, φέτος φαίνεται να βομβαρδίζεσαι με προτάσεις, ακόμα και γάμου, φλερτ και νέες γνωριμίες ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους μήνες με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων όπου το κλίμα είναι πιο ελαφρύ και οι νέες συναντήσεις και οι νέοι έρωτες είναι πιο πιθανοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστείς υπομονή και προσοχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και στην υγεία σου το πρώτο και τελευταίο τρίμηνο της νέας χρονιάς. Επιπλέον το πρώτο εξάμηνο μπορεί να σε επιβεβαιώσει ότι η παθητικότητα είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη στάση. Σε ότι αφορά στην καριέρα φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα τυχερή όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές για εσένα σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου κατάρτιση, τις σχέσεις με επίσημα ή σημαντικά πρόσωπα, τις δικαστικές προσεγγίσεις ή τις συμβάσεις ιδιαίτερα στο 2ο μέρος του 2023. Η τύχη στα οικονομικά είναι με το μέρος σου ωστόσο και τα έξοδα είναι εξίσου μεγάλα, για αυτό και ίσως χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Η αγάπη είναι μια συναρπαστική και ασταθής περιοχή εδώ και μερικά χρόνια και αυτή η τάση συνεχίζεται. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Είσαι σε θέση να πειραματιστείς και να αναβαθμίσεις τις πλέον υπάρχουσες σχέσεις σου. Νέοι συναρπαστικοί και ίσως αντισυμβατικοί τύποι μπαίνουν στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου, αναγνωρίζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες να κάνεις και τις αντίστοιχες επιλογές. Η ουσία είναι ότι θα καταφέρεις να συνδυάσεις την αγάπη με την προσωπική σου ελευθερία. Ένας γάμος ή μια μόνιμη σχέση τώρα θα έχει τις δυσκολίες του, εκτός εάν ο σύντροφος σου δώσει πολύ χώρο. Κι εσύ με τη σειρά σου ωστόσο ελκύεσαι από άτομα που αγαπούν την ελευθερία και από άτομα που είναι εξίσου πειραματικά όπως εσύ.

ΖΥΓΟΣ

Το 2023 σε βάζει σε μια διαδικασία αλλαγής, αργής αλλά σταθερής. Οι αλλαγές στη στάση και τη διαδρομή ζωής θα συμβούν σταδιακά και έχουν σκοπό να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τις γνήσιες επιθυμίες σου, τα λάθη που έχεις κάνει μέχρι τώρα ή τα ανεκπλήρωτα σχέδια σου. Η θέση των πλανητών στην αρχή της χρονιάς είναι ευνοϊκές για εσένα για αυτό και νιώθεις αισιοδοξία, αλλά και αποφασιστικότητα να πετύχεις τους στόχους σου. Μετά τα μέσα της νέας χρονιάς θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις δουλειά, να επισκεφτείς το εξωτερικό λόγω των εργασιακών απαιτήσεων και να έχεις τεράστιες ευκαιρίες να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου. Θα είσαι σε θέση να πραγματοποιήσεις διάφορες επενδύσεις κυρίως αν ασχολείσαι με τη γη, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, την ιατρική κ.λ.π. καθώς η επιχείρηση σου θα επεκταθεί πέρα από τις προσδοκίες σου. Ωστόσο καλό θα ήταν ό,τι κάνεις να το κάνεις μόνη σου, βασιζόμενη στις δικές σου δυνάμεις και ικανότητες. Οι στενές συνεργασίες να θυμάσαι πως δεν θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα. Τα χρήματα θα προέλθουν μέσα από σκληρή δουλειά και είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Φρόντισε κάποια απροσδόκητα χρήματα που θα λάβεις να τα επενδύσεις σωστά και κυρίως να απαλλαγείς από παλιά βάρη. Γλυκόξινη είναι η γεύση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, καθώς η σχέση σας θα περάσει πολλές διακυμάνσεις. Στο χέρι σου είναι να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσεις την ερωτική σας ζωή και να δώσεις νόημα στην καθημερινότητα σας. Ανεπιθύμητο άγχος και διαφωνίες μεταξύ σας φρόντισε να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία αν πραγματικά πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου είναι το άλλο μισό. Εάν είσαι μόνη, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Φέτος αναμένεται να παντρευτείτε πολλές από εσάς και να βρείτε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη φετινή χρονιά μπορείς να περιμένεις καλές ανταμοιβές από τις παλιές σου επενδύσεις λόγω της ευλογίας του Δία, που κυρίως επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις αγορές ή να πουλήσεις ακίνητα μέσα στον Φεβρουάριο. Γενικότερα κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν ευκαιρίες κερδών και μπορείς να κάνεις πολλές βελτιώσεις λόγω της εύκολης εισροής χρημάτων. Μαθαίνεις και εμπιστεύεσαι τη δύναμη της διαίσθησης σου, καθώς καλή είναι η λογική και η ορθολογική σκέψη, αλλά χωρίς διαίσθηση είναι άγονοι δρόμοι, ακόμα κι αν οδηγούν στην επιτυχία, αλλά μόλις ακολουθήσεις και το ακαταμάχητο ένστικτό σου όλα γίνονται ευκολότερα. Τον Μάρτιο της νέας χρονιάς μπορείς να στοχεύσεις ψηλότερα στα εργασιακά, να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, να ταξιδέψεις ώστε να βρεις νέες κατευθύνσεις ή να προωθήσεις τα σχέδια σου. Παθιασμένη και απρόβλεπτη μπαίνεις σε οποιαδήποτε περιπέτεια, καθώς το να εγκλωβίζεσαι είναι το χειρότερο σου. Ο επαγγελματικός σου τομέας επιφυλάσσει συναρπαστικές ευκαιρίες εργασίας, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια που μπορεί κατά διαστήματα να σε δυσκολέψουν λόγω της επίδρασης του Κρόνου στα μέσα του χρόνου. Ωστόσο καθώς πλησιάζεις το δεύτερο μέρος του έτους τα πράγματα θα είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση και η επιχειρηματική σταθερότητα γίνεται πιο ορατή. Ο Άρης και η Αφροδίτη σε ευνοϊκές θέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αναμενόμενα αποτελέσματα. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια και αφοσίωση στα επαγγελματικά σου εγχειρήματα όμως αυτό θα φέρει κέρδη και ευημερία. Λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης από τις 15/2 έως τις 2/5 θα υπάρξει μια υπέροχη σύνδεση ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Μερικές νέες ρομαντικές και παθιασμένες εμπειρίες θα σας δώσουν ευχαρίστηση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Ωστόσο από τις 23/7 έως τις 7/8 η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα και πιθανά να δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Παρόλα αυτά η συναισθηματική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη το πρώτο τρίμηνο του έτους ευνοεί την έναρξη μια νέας σχέσης και θα μπορέσεις να φανταστείς ολόκληρη τη ζωή σου. Θα υπάρξει απόλαυση, διασκέδαση, ρομαντισμός και αξέχαστες στιγμές στη νέα ερωτική σου ζωή. Ένας καλός δεσμός και μια καταπληκτική χημεία ανάμεσα σε σένα και τον νέο σύντροφο σου θα δημιουργήσουν μια αρμονική και μακροχρόνια σχέση. Πρέπει να είσαι προσεκτική από τις 15/3 έως τις 15/4 καθώς ο Ήλιος θα επηρεάσει την ευγενική και ταπεινή φύση σου δημιουργώντας θυμό και επιθετικότητα μέσα σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα πρέπει να καταβάλλεις ειλικρινή προσπάθεια και να δείξεις μια θετική στάση για να κρατήσεις τα πάντα στη σωστή τροχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 θα ξεκινήσει θετικά για σένα με την υποστήριξη του Δία. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποιο άγχος κυρίως το δεύτερο τρίμηνο που θα απαιτήσει να υιοθετήσεις μια πρακτική προσέγγιση αντί να λάβεις επιθετικές, συναισθηματικές αποφάσεις. Ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο η σύνοδος του Δία, του Ραχού και του Ερμή ξεδιπλώνει μια νέα εποχή γνώσης και σοφίας, καθώς ο Δίας θα σε παρασύρει προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και ο Ερμής θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο επικοινωνίας και στο παιχνίδι των λέξεων. Η αρχή του έτους θα απαιτήσει χώρο και χρόνο στις σχέσεις σου και θα τονίσει την ανάγκη για οικονομικό προγραμματισμό, καθώς οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική κρίση. Το δεύτερο τρίμηνο υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις να επηρεαστείς από ένα τρίτο πρόσωπο για θέματα που σχετίζονται με τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η σταθερότητα και η επιτυχία στην επαγγελματική σου ζωή είναι δεδομένη, καθώς η διέλευση του κυβερνήτη σου Δία έως τις 22/4 θα σε εμπνεύσει να αυξήσεις τη διανοητική ικανότητα και την κατανόηση σου, κάτι που θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Ο Άρης θα σου δώσει τη δύναμη και την αντοχή να δουλέψεις σκληρά μεταξύ του Μαρτίου και του Μάιου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου θα πρέπει να επιδείξεις επαρκή πειθαρχεία και έλεγχο του θυμού σου. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος από τις 17/6 έως τις 4/11 και αυτήν την περίοδο μπορεί να υπάρξει μια περίοδος επαγγελματικού στρες που αν βέβαια το διαχειριστείς σωστά μόνο σε καλό θα σου βγει. Η σχέση με τον αγαπημένο σου θα ενισχυθεί από τις υπέροχες και ρομαντικές εμπειρίες που επιφέρει η θέση του Ερμή από τις 18/1 έως της 7/2. Λόγω της οπισθοδρόμησης της Αφροδίτης από τον Ιούλιο έως τις αρχές Αυγούστου μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, παρεξηγήσεις ή σύγχυση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό αυξάνονται ιδιαίτερα το πρώτο μισό του έτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αρχές του έτους σε βρίσκουν να προσπαθείς να προχωρήσεις μπροστά την καριέρα σου, να συσσωρεύεις πλούτο και να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες στην εργασία ή την οικογενειακή ζωή λόγω των τοποθετήσεων του Κρόνου. Ωστόσο ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σε ευλογήσει με ευνοϊκά αποτελέσματα για τις ειλικρινείς προσπάθειες σου. Ωστόσο από το 2ο τρίμηνο της χρονιάς και μετά μέχρι το τέλος του έτους, όταν ο Κρόνος βρίσκεται σε οπισθοδρόμηση θα ήταν φρόνιμο να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και να κρατάς πίσω τις σημαντικές σου αποφάσεις μέχρι να τελειώσει αυτή η φάση. Η χρονιά θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά και την καριέρα σου. Παρόλο που τα πράγματα εξελίσσονται σε γενικές γραμμές θετικά θα αντιμετωπίσεις κάποιες ανησυχίες, κατάθλιψη ή απογοήτευση. Αν και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δυσμενή μερικές φορές δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται ή ακούγονται. Το 2023 πρέπει να είσαι ήρεμη και συγκρατημένη και να σκέφτεσαι προτού ενεργήσεις σε δύσκολες καταστάσεις ή αποφάσεις. Ο Δίας λειτουργεί εξαιρετικά ευεργετικά και θα τονώσει τη δημιουργικότητα και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Από τον Απρίλιο θα επιδιώξεις να αποκτήσεις περισσότερες επαγγελματικές γνώσεις έως το τέλος της χρονιάς και θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου. Ο Κρόνος επίσης υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη όσο κι αν αυτά παρουσιάσουν κάποιες καθυστερήσεις. Όταν ο Κρόνος ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 17/7 έως τις 4/11 θα πρέπει να φροντίσεις να πιστέψεις στη σκληρή δουλειά και τις ειλικρινείς προσπάθειες σου που πάντα σε βοηθούν. Η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο φαίνεται να είναι σαν ένα τριαντάφυλλο με μερικά αγκαθάκια που μπορεί να σε τσιμπάνε μια στο τόσο. Η θέση της Αφροδίτης από της αρχές του Γενάρη έως το τέλος του θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό και να απαλλαγείς από το άβολο αίσθημα της μοναξιάς. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Θα απολαύσεις ρομαντικές στιγμές αλλά πρέπει να εξισορροπήσεις τη σχέση με κάποια φιλική προσέγγιση, καθώς οι αρνητικές επιπτώσεις ορισμένων πλανητών μπορεί να γεννήσουν λογομαχίες και συγκρούσεις. Θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφος σου για να μπορέσεις όχι μόνο να αποκτήσεις διαφορετική οπτική για τις προκλήσεις, αλλά και να έχεις μια αρμονική και υγιή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κίνηση του Κρόνου το πρώτο εξάμηνο του 2023 θα σε κάνει να προχωρήσεις την καριέρα σου παρά τα εμπόδια. Αλλά η αναδρομή του από τα μέσα της χρονιά έως το τέλος μπορεί να σε παραπλανήσει κατά καιρούς, τραβώντας όλη αυτήν τη λάμψη και τον λούστρο. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική κατά τη λήψη αποφάσεων όποτε έρχονται στον δρόμο σου ελκυστικές προσφορές, καθώς ενδέχεται να μην είναι καρποφόρες μακροπρόθεσμα. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει καθυστερημένα αποτελέσματα, λανθασμένες αποφάσεις, αποτυχίες ή απώλειες. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι ειλικρινής, αφοσιωμένη και να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις για να μετριάσεις τις αρνητικές επιπτώσεις της διέλευσης του Κρόνου. Το δεύτερο τρίμηνο του 2023 θα σε κάνει να αναζητήσεις τη γνώση και τη σοφία, καθώς ο Δίας συναντά τον Ραχού και αυτή η κατάσταση θα παραμείνει μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Θα είσαι πρόθυμη να μάθεις νέα πράγματα και θα προσπαθήσεις να αποκτήσεις μια καλύτερη θέση στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένη σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη και καριέρα. Μπορεί να περάσεις λίγο δύσκολα από τις 13/2 έως τις 15/3. Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και τεταμένες σχέσεις με ανώτερους σου, όμως μετά τις 22/4 η κίνηση του Δία φέρνει δικαίωση μετά την ταλαιπωρία και ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Η Αφροδίτη ρίχνει και δίνει καλή ενέργεια και ίσως φέρει καλύτερη ενέργεια σε θέματα που αφορούν στο εξωτερικό και σχετίζονται με την καριέρα σου. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη επίσης θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων σου και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποια σκαμπανεβάσματα με μεγαλύτερη ευκολία. Τα διαστήματα που θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική προκειμένου να προστατεύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από τις 17/7 έως τις 4/11 και η ανάδρομη επίσης κίνηση του Δία από τις 4/9 έως τις 31/12. Σε γενικές γραμμές όμως καταφέρνεις να διατηρήσεις τα ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, οι πρώτοι μήνες του 2023 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για σένα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό. Ο Μάιος και ο Ιούνιος επίσης θα σου χαρίσουν ευκαιρίες, αισθησιακές, ρομαντικές στιγμές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η χρονιά σου δίνει την ευκαιρία να συγκεντρώσεις χρήματα μέσω ποικίλων πηγών ωστόσο το διάστημα από τις 4/9 έως τις 31/12 είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου θα συμβεί δυο φορές το 2023 δίνοντας σου την ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου, να απαλλαγείς από τις συναισθηματικές αποσκευές που σε βαραίνουν και να βοηθήσεις τους άλλους να καθαρίσουν επίσης τις δικές τους καρμικές αποσκευές. Αυτός ο συνδυασμός θα σε ευλογήσει επίσης με νέες δεξιότητες και την ικανότητα να βλέπεις τα πράματα ακόμα και με την παραμικρή τους λεπτομέρεια. Το πρώτο εξάμηνο του 2023 καθιστά απαραίτητο να βαδίσεις με τον προηγούμενο σχεδιασμό σου. Χρειάζεται σωστή διαχείριση των πραγμάτων και των καταστάσεων. Μια σημαντική αλλαγή στο ταξίδι του Κρόνου στις αρχές του έτους μπορεί επίσης να επηρεάσει μια αλλαγή στον εργασιακό χώρο. Η υποστήριξη του Δία δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν καλά νέα σχετικά με μικρές γιορτές ή ταξίδια με την οικογένεια και τους φίλους. Η διέλευση του επίσης το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς υποδηλώνει εκπλήρωση επαγγελματικών δεσμεύσεων, αλλά η σύνοδος Δία – Ραχού μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και διαφωνίες στο εργασιακό μέτωπο. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους ο Κρόνος θα φέρει προκλήσεις, όμως θα υπάρξει το περιθώριο για ενδοσκόπηση και αποκάλυψη της κρυμμένης γνώσης. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα φέρει κάποιες αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, αναγκάζοντας σε να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 22/4 σου εξασφαλίζει επαγγελματική εξέλιξη όλον τον χρόνο. Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιτύχεις σημαντικά κέρδη. Ο Άρης θα παραμείνει έως τις 13/3 τονίζοντας την αυτοπεποίθηση σου και φέρνοντας πολλές ιδέες που αν δεν εφαρμοστούν αμέσως θα μπορούσαν να προκαλέσουν άγχος. Η ικανότητα σου να παίρνεις αποφάσεις θα βελτιωθεί στις αρχές της νέας χρονιάς όταν ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρίσκονται σε συνδυασμό. Γνωστά άτομα θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη της καριέρας σου. Η θέση της Αφροδίτης από τις 22/1 έως τις 15/2 μπορεί να σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το ιδανικό ταίρι σου ή να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η θέση του Άρη από την 1/7 έως της 18/8 θα σου δώσει το σθένος να διορθώσεις τις σχέσεις σου και να ενισχύσεις τους δεσμούς σου. Ωστόσο από τις 30/10 έως τι 31/12 θα δημιουργηθεί μια τοξική κατάσταση που απαιτεί προσοχή. Για να ξεπεράσεις αυτήν τη δύσκολη περίοδο θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, αισιόδοξα και να προσεγγίσεις πιο ειλικρινά τα πρόσωπα που αγαπάς. Η θέση του Δία από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τις 22/4 θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ωστόσο από τις 23/7 έως τις 7/8 θα δυσκολέψει την κατάσταση και την αποπληρωμή δανείων. Κινήσου ευέλικτα και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς οικονομικούς συμβούλους έτσι ώστε να ξέρεις πως θα κινηθείς.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»