Παντρεύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πότε και που θα γίνει ο γάμος

 

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνά η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου, η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον έρωτα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Tο μεγαλύτερο όνειρο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έγινε πραγματικότητα από την στιγμή που είδε στο τεστ εγκυμοσύνης την ένδειξη «θετικό». Η παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα τα τελευταία τρία χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πλέον οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι συζούσε τον τελευταίο καιρό στο σπίτι του Βασίλη στην Γλυφάδα το οποίο ήταν πολύ κοντά στο δικό της. Μετά την είδηση ότι θα μεγαλώσει η οικογένεια τους, αγόρασαν μεγαλύτερο στην ίδια περιοχή και βρίσκονται στην διαδικασία της διακόσμησής του. 

Πού και πότε θα γίνει ο γάμος

Όπως όλες οι γυναίκες, που ονειρεύονται να κάνουν οικογένεια και να ντυθούν νυφούλες, έτσι και η Κωνσταντίνα είχε σχεδιάσει στο μυαλό της το γάμο της από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής της. Ονειρευόταν τον γάμο τους σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους σε ένα ξωκλήσι ώστε να είναι απόλυτα ρομαντικός.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη, όμως, άλλαξε τα σχέδια της. Σύμφωνα με το νόμο, για να πάρει το μωρό αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Έτσι, όταν με το καλό επιστρέφουν από τις διακοπές τους θα κάνουν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους.

Έπειτα, θα καλέσουν τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους και θα γιορτάσουν μαζί το χαρμόσυνο γεγονός σε ένα από τα μαγαζιά του ευτυχισμένου μέλλοντα μπαμπά.

Η Κωνσταντίνα που είναι ήδη έξι μηνών έγκυος, θα γεννήσει γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε η βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό γάμο θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι. Το αν θα γίνουν τα δύο μυστήρια σε νησί, αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αποφασίσει. Αν τελικά κατέληγαν εκεί, θα πήγαιναν στην Ρόδο όπου είναι και ο τόπος

καταγωγής της νύφης. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι, αλλά αν δεν το αποκαλύψει η ίδια, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι.

Σημασία έχει ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της και μαζί του έκανε το όνειρο της πραγματικότητα να γίνει μητέρα. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι πολύ γνωστός στον κόσμο των επιχειρήσεων αφού διαθέτει μερικά από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια και μπαρ στα νότια προάστια, ενώ προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός, όταν πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία έληξε χωρίς να γίνει ιδιαίτερος ντόρος. Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο επιχειρηματίας ατενίζει ένα ευτυχισμένο μέλλον δίπλα στην γυναίκα του και το παιδί που θα αποκτήσουν σε λίγο καιρό.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη