Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τον έβγαλα σηκωτό από το αυτοκίνητο γιατί τόλμησε να μου ριχτεί»

  16/08/2022 13:07
«Τον έβγαλα σηκωτό από το αυτοκίνητο γιατί τόλμησε να μου ριχτεί»

«Τον έβγαλα σηκωτό από το αυτοκίνητο γιατί τόλμησε να μου ριχτεί»

  16/08/2022 13:07

Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου μίλησε ο Χρίστος Φωτίδης για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στο επάγγελμά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εσύ έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;  

Βεβαίως. Κι όχι μία αλλά τρεις φορές από γνωστούς σκηνοθέτες και πρόσωπο των εκδόσεων. Ήταν τότε που έπαιζα στους «Φρουρούς της Αχαϊας». Γνωστός τηλεοπτικός σκηνοθέτης με κάλεσε για δείπνο. Του λέω «Δείπνο ή ύπνο;» «Γιατί αν είναι για ύπνο, δεν θα δεχτείτε; Ξέρετε πόσοι περιμένουν έξω στην ουρά;» μου είπε. «Τότε πάρτε από την ουρά, εγώ δεν προσφέρομαι» του απάντησα κι έφυγα. Όμως με απέκλεισε από πολλές δουλειές. Το ίδιο συνέβη αργότερα με γνωστό κινηματογραφικό σκηνοθέτη ου τον έβγαλα σηκωτό από το αυτοκίνητό μου γιατί τόλμησε να σκεφτεί να μου ριχτεί.

Κι επίσης μου συνέβη με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο των εκδόσεων που με καλούσε συνεχώς στο γραφείο του. Ήξερα τι ήθελα για αυτό δεν πήγα ποτέ. Τα έκοβα «μαχαίρι» αυτά. Επίσης και γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου μου έκανε σεξουαλική νύξη αλλά της τόνισα ότι δεν τα κάνω αυτά, είμαστε συνεργάτες, είμαι παντρεμένος κι αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου. Αλλά το πλήρωσα. Με απέκλεισαν για μεγάλο διάστημα από δουλειές κι από τα media. Αλλά ό,τι και να κάνουν αυτά τα πρόσωπα που συμπεριφέρονται έτσι -και βρίσκονται σε όλους τους χώρους όχι μόνο στο θέατρο- πάντα υπάρχει τρόπος να συνεχίσεις σε αυτό που αγαπάς. Θέλει περισσότερο πείσμα, δουλειά κι υπομονή. Αυτό κι έκανα.

Πηγή: zapit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας