«Τα παράτησα όλα για την Ντε Τζένερις, αλλά δεν την ικανοποιούσε τίποτα»

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η Αν Χες, μία εβδομάδα μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, και αφού η Χες αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Η Χες έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από τροχαίο, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν.

Η 53χρονη παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η Χες είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

Η σχέση της με την Έλεν Ντε Τζένερις ήταν κομβικό σημείο στη ζωή της και από ό,τι φαίνεται η Χες έφυγε από τη ζωή με ένα παράπονο, ότι είχε προσπαθήσει πολύ για αυτή τη σχέση αλλά η 64χρονη σήμερα Ντε Τζένερις δεν της έδωσε δεύτερη ευκαιρία.

Η «ψυχρή» αντίδραση της Ντε Τζένερις για το ατύχημα της πρώην της

Η Αν Χες, γνωστή τόσο για την πορεία της στη μεγάλη οθόνη όσο και για τη σχέση της με την Έλεν Ντε Τζένερις, φαίνεται να μην είχε κρατήσει επαφές με την πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το πώς ήταν η κατάσταση της πρώην συντρόφου της, η Ντε Τζένερις συνέχισε να προχωράει βιαστικά, απαντώντας με συντομία: «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό», ενώ παραδέχτηκε πως ήταν όντως ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Η σχέση τους

Η σχέση των δύο γυναικών ξεκίνησε το 1997 και τερματίστηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2000 χωρίς να κρατούν επαφές. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις το 2021, η Χες μίλησε ανοιχτά για τον δεσμό τους, ενώ παραδέχτηκε ότι η ίδια προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Ντε Τζένερις κάθε μέρα όλο και περισσότερο, με τη δεύτερη να «μην ικανοποιείται με τίποτα», όπως είπε.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Αν Χες εξομολογήθηκε πως άφησε τα πάντα για την άλλοτε σύντροφό της, εγκατέλειψε την καριέρα αλλά και τους φίλους της για εκείνη, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να την κρατήσει κοντά της. Στις ίδιες δηλώσεις, η Χες παραδέχτηκε ότι πέρασε για καιρό μία βασανιστική περίοδο μέχρι να ξεπεράσει τον χωρισμό τους. Παρά τις προσπάθειές της να αποκτήσει καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, η Έλεν Ντε Τζένερις ήταν απρόθυμη να συνεχίσει να την έχει στη ζωή της.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στον χωρισμό τους, μία από τις βασικότερες αιτίες που οι δυο γυναίκες τερμάτισαν τη σχέση τους, ήταν η δυσμενής ψυχική υγεία της Αν Χες η οποία ολοένα και χειροτέρευε.

«Τίποτα δεν την ικανοποιούσε»

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε ποτέ σε επαφή με την πρώην της, Ντε Τζένερις, μετά τον χωρισμό τους, η Αν Χες είπε: «Ξέρεις τι, κάθε μέρα της ζωής μου την προσέγγιζα. Νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να εμπιστευτεί.

Νομίζω ότι της ήταν πολύ δύσκολο να με με εμπιστευτεί από τη στιγμή που είμαι μία γυναίκα η οποία ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα χωρίς να είναι γκέι. Νόμιζα ότι είχαμε πολλά να φτιάξουμε και έτσι εγώ προσπάθησα να το κάνω με το να παρατήσω το Χόλιγουντ, να μετακομίσω στο Οχάιο, να καλλιεργώ σε κήπους, να γράφω και να σκηνοθετώ μαζί της, όπως έκανε και στην ταινία με τη Σάρον Στόουν. Όλα αυτά λέγονται "παράνοια". Αλλά τίποτα δεν ικανοποιούσε την ψυχή της.

Νομίζω ότι ήταν μία αργή κατρακύλα. Ήθελα απελπισμένα η σχέση μας να είναι η αγάπη της ζωής μου, Αυτή ήταν η ιστορία της "Σταχτοπούτας" για μένα». 

Δεν ήθελε η σύντροφός της να έχει φίλους

«Αυτό που συνέβη ήταν ότι εγώ απομακρύνθηκα από πολλά για τα οποία νοιαζόμουν και προκειμένου να την κάνω να νιώσει ότι την αγαπούν, θα διέγραφα πράγματα όπως το να παίζω ως ηθοποιός και να τα αντικαταστήσω με πράγματα που θα της έδιναν προοπτικές για κάτι καλύτερο. Καθώς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί δημόσια με τον τρόπο που την ευχαριστούσε, άρχισα να απομακρύνομαι όλο και περισσότερο από τους φίλους μου. Και ένα από τα πράγματα που με απασχολούσε περισσότερο ήταν όταν άρχισα να νιώθω αποκομμένη».

«Της είπα ότι χρειαζόμουν τους φίλους μου και εκείνη απάντησε ότι δεν ήθελε μία σύντροφο που χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Εκείνη ήταν η μέρα που έφυγα» είπε τέλος.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός ήταν σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης».

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Χες μετά το φρικτό ατύχημα, όμως οι Αρχές επισήμαναν ότι η πρώην της Έλεν ντε Τζενέρες δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.

Δείτε το βίντεο από την ημέρα του ατυχήματος

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»