Η νταντά που έκλεψε τον σύζυγο της Ολίβια Νιούτον Τζον σπάει τη σιωπή της

Υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου, η νταντά της κόρης της Ολίβια Νιούτον Τζον για την οποία την παράτησε ο άντρας της. Και τώρα, η Σίντι Τζέσαπ μιλά για το θάνατο της λαμπρής ηθοποιού.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ήταν η νεαρή ξανθιά μπέιμπι σίτερ που κατηγορήθηκε για τη διάλυση του πρώτου γάμο της Ολίβια Νιούτον Τζον, όταν άρχισε να φλερτάρει με τον σύζυγό της ηθοποιού, ενώ συγκέντρωναν μαζί χρήματα για την πρώτη μάχη της με τον καρκίνο το 1994, αλλά τελικά κατέληξε να τον παντρευτεί μερικά χρόνια αργότερα.

 Η Ολίβια Νιούτον Τζον με τον πρώτο της σύζυγο Ματ Λατάνζι

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια σε αποκλειστική της συνέντευξη στην Daily Mail, θρηνεί για την απώλεια της μεγάλης ηθοποιού, η οποία πέθανε τελικά μετά από γενναία και σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών.

Η Σίντι Τζέσαπ ήταν μόλις 23 ετών όταν γνώρισε την Ολίβια Νιούτον Τζον και τον τότε σύζυγό της Ματ Λατάνζι. Μια όμορφη νεαρή ποδηλάτισσα από τη Νέα Ζηλανδία, που προσλήφθηκε για να προσέχει την 7χρονη κόρη του ζευγαριού Κλόε στο σπίτι τους κοντά στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας. Δύο χρόνια αργότερα η Ολίβια και ο Ματ χώρισαν και 4 χρόνια αργότερα, ο Λατάνζι παντρεύτηκε την νταντά της κόρης του στην Καλιφόρνια. Βέβαια, το ζευγάρι χώρισε μετά από μερικά χρόνια γάμου.

Γιατί όμως χώρισαν και πώς είναι σήμερα η ζωή της Σίντι Τζέσαπ;

Η πρώην νταντά, σύμφωνα με την Daily Mail προχώρησε στη ζωή της και παντρεύτηκε έναν επιτυχημένο χειρουργό μεταμοσχεύσεων στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι έχει δύο μικρά παιδιά, παρακολουθεί μουσικά φεστιβάλ και είναι μεγάλοι λάτρεις της φύσης. Η ίδια, η οποία έχει πλέον το όνομα Σίντι Φίσερ είναι θεραπεύτρια σχέσεων και μασέρ.

Τι είπε για την Ολίβια Νιούτον Τζον

Η ίδια μιλώντας στην Daily Mail από το Σαν Ντιέγκο, απέτισε φόρο τιμής στην Ολίβια Νιούτον Τζον – η οποία δεν πικράθηκε που της έκλεψε τον άνδρα, παρά την προσωπική της στενοχώρια προς όφελος της κόρης της.

«Ο κόσμος έχασε έναν αληθινό άγγελο. Η Ολίβια νοιαζόταν τόσο πολύ για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Πάλευε για το καλό, βοηθώντας πάντα τους άλλους» δήλωσε η Σίντι που είναι περίπου 50 ετών πλέον.

Η γνωριμία της με τον ηθοποιό και τον σύζυγό της

Το όνομά της επανήλθε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα μετά τον θάνατο της Ολίβια Νιούτον Τζον. Πώς όμως έγινε η γνωριμία της με το ζευγάρι;

 Η Ολίβια Νιούτον Τζον με τον σύζυγό της και την κόρη τους Κλόε

Η Σίντι Τζέσαπ είχε γνωρίσει τον Ματ Λατάνζι το 1993 και τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για την ποδηλασία, αλλά ήταν απλώς φίλοι. Τελικά, της ζήτησαν να γίνει η νταντά της 7χρονης κόρης τους. Έναν χρόνο αργότερα, όταν η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, η Σίντι προσφέρθηκε να κάνει ποδήλατο από το Σίδνεϊ στο Περθ για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Τότε, οι δύο γυναίκες είχαν ποζάρει περήφανα στις κάμερες. Σε άλλες πόζαρε με τον ανιψιό της ηθοποιού, Έμερσον αλλά και με

Τον επόμενο χρόνο, η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Εκείνη ήταν 40 ετών τότε και εκείνος 36. Και τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ματ παντρεύτηκε την πρώην νταντά της κόρης τους, 28 ετών τότε, σε μια διακριτική τελετή στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

 Η Σίντι Τζέσαπ με τον σημερινό σύζυγό της, χειρουργό μεταμοσχεύσεων

Εκείνη την εποχή, το National Enquirer ανέφερε πως οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν εκ των προτέρων για το γάμο ήταν η Ολίβια Νιούτον Τζον και η κόρη της Κλόε. Ένας ανώνυμος φίλος του ζευγαριού επέμενε πως η φιλία τους εξελίχθηκε σε σχέση μόνο αφότου η ηθοποιός είχε χωρίσει με τον πρώην σύζυγό της. «Φαίνεται άσχημο, επειδή η Σίντι ήταν η νταντά της κόρης τους και ήταν φίλη του ζευγαριού, αλλά εκείνη την εποχή οι δυο τους δεν είχαν κάτι παραπάνω».

Μετά το γάμο του, ο Ματ Λατάνζι είχε δηλώσει πως ήταν πολύ χαρούμενος και για την νέα του σύζυγο αλλά και για το γεγονός ότι η Ολίβια την είχε αγκαλιάσει. «Είμαι τόσο τυχερός. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο».

Η Ολίβια Νιούτον Τζον παντρεύτηκε τελικά τον δεύτερο σύζυγό της, Τζον Ίστερλινγκ το 2008 και παρέμειναν μαζί μέχρι το θάνατό της.

Πάντως, για τον πρώτο της γάμο ήταν πολύ διστακτική. «Η Ολίβια είχε καθυστερήσει να παντρευτεί μέχρι την ηλικία των 36 ετών, επειδή ήθελε απεγνωσμένα να το κάνει σωστά, γιατί οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Παντρεύτηκε τον Ματ γεμάτη ελπίδα πως θα παρέμεναν μαζί για πάντα, αλλά μετά από τα πρώτα ευτυχισμένα χρόνια όπου έμοιαζαν να ζουν σε έναν τέλειο κόσμο, ο γάμος τους διαταράχθηκε από γεγονότα και περιστάσεις που ξεπερνούσαν τον έλεγχό τους. Αναπόφευκτα είχαν αλλάξει και οι δύο. Στα 48 της, η Ολίβια ήταν και πάλι μόνη της.

Πηγή: iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»