ΒΙΝΤΕΟ: H Κιμ Καρντάσιαν πνίγηκε με την τεκίλα και έγινε viral

Τα γενέθλια της μικρότερης από τις αδερφές της γιόρτασε η Κιμ Καρντάσιαν η οποία έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η Κάιλι Τζένερ έγινε 25 και παρόλο που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, ένα ατύχημα της 41χρονης Καρντάσιαν κυκλοφορεί σε βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του πάρτι. 

Η Κάιλι Τζένερ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πολυτελές ιδιωτικό γιοτ με καλεσμένους μερικούς από τους πιο κοντινούς της φίλους. Στην αρχή του πάρτι, η Κιμ και κάποιες από τις φίλες της Τζένερ που βρίσκονταν εκεί τσύγκρισαν τα ποτήρια τους και ετοιμάστηκαν να πιούν στην υγειά της εορτάζουσας.​

Παρόλα αυτά, η πρώτη «γύρα» είχε άσχημη εξέλιξη όταν η Κιμ Καρντάσιαν έφτυσε το ποτό της και άρχισε να βήχει έντονα. Η διάσημη τηλεπερσόνα πνίγηκε με την τεκίλα που προσπάθησε να πιει και κάποιος απαθανάτισε τη στιγμή, η οποία δημοσιεύτηκε στα social media και έγινε ήδη viral.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Καρντάσιαν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι έβαλε τέλος στο ειδύλλιό του, ύστερα από εννέα μήνες κοινής πορείας και η είδηση βρήκε τον κόσμο του Χόλιγουντ απροετοίμαστο.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους, έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση» τόνισε πηγή στο «E! News».

Σύμφωνα με το ΟΚ Magazine, o Ντέιβιντσον προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ηθοποιός ζητά απελπισμένα μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς εκτός από την ίδια την Καρντάσιαν έχει επιστρατεύσει και τη μητέρα αλλά και τις αδερφές της, για να της αλλάξουν γνώμη.

Αναλυτικότερα, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του κωμικού, είπε στο περιοδικό:

«Ο Πιτ παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους. Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποιον σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει». 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»