Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ-Την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης

Η ηθοποιός Αν Χεκ απεβίωσε, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 5 Αυγούστου.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Εκείνη την τραγική μέρα της 5ης Αυγούστου, η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Έλεν ΝτεΤζένερις, επέβαινε στο μπλε της mini Clubman, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.

Αναπτύσσοντας ταχύτητες κοντά στα 100χλμ/ώρα και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όπως κοκαΐνης, αλλά και ενός συνθετικού οπιοειδούς. Σύμφωνα με το πόρισμα της τοπικής αστυνομίας, συγκρούστηκε στο γκαράζ μιας κατοικίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη με την ίδια να βρίσκεται μέσα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και τον απεγκλωβισμό της έσπευσαν 59 (!) πυροσβέστες, οι οποίοι χρειάστηκαν 65 λεπτά για να προσεγγίσουν, να περιορίσουν και να σβήσουν πλήρως τις φλόγες.

Την έβαλαν σε σάκο, αλλά ήταν ζωντανή!

Η 53χρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε από την έκρηξη, με τις κάμερες να καταγράφουν την αγωνιώδη προσπάθεια των πυροσβεστών να την απεγκλωβίσουν από το παραμορφωμένο όχημα και να τη μεταφέρουν στο ασθενοφόρο.

Ωστόσο, με τους πυροσβέστες να την έχουν σκεπάσει με λευκό σάκο, η κάμερα την κατέγραψε... ολοζώντανη, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης!

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση

Βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου δείχνει την Αν Χεκ να τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα σε δρόμο μιας συνοικίας, όπου λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούγεται ο ήχος της σφοδρής σύγκρουσης στο σπίτι.

Δεν είχε πιει αλκοόλ, αλλά ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν τις πρώτες ημέρες σχετικά με το αν η Αν Χεκ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς είχε βρεθεί ένα μπουκάλι βότκα δίπλα της στον λεβιέ κατά τα τελευταία λεπτά της ζωής της, η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι δεν είχε πιει.

Ντετέκτιβ με ένταλμα έρευνας πήραν δείγμα αίματος της 53χρονης και εντόπισαν κοκαΐνη και φαιντανύλη στην κυκλοφορία του αίματος της, αλλά όχι αλκοόλ.

«Η Αν δεν θα επιζήσει. Ήταν επιλογή της η δωρεά οργάνων»

Την τραγική είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της μέσω εκπροσώπου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν και να ευχαριστήσουμε το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φρόντισαν την Anne στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman στο νοσοκομείο West Hills».

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιζήσει», ανέφερε η οικογένεια.

Μάλιστα, τόνισαν ότι «εδώ και καιρό ήταν επιλογή της να γίνει δωρητής οργάνων, οπότε θα παραμείνει σε μηχανική υποστήριξη έως ότου οι γιατροί επιβεβαιώσουν αν έχει βιώσιμα όργανα προς δωρεά».

«Η Αν είχε μια τεράστια καρδιά και άγγιζε όποιον συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Πέρα από το εξαιρετικό ταλέντο της, θεωρούσε έργο της ζωής της τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς» κατέληξε ο εκπρόσωπός της. «Θα τη θυμόμαστε για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει πολύ».

Βίντεο με την τρελή πορεία του ΙΧ της Αν Χεκ

Στις αρχές της εβδομάδας, κυκλοφόρησαν πλάνα που έδειχναν τις τελευταίες στιγμές πριν από τη σύγκρουση, όπου παραλίγο η Χεκ να παρασύρει μια γυναίκα.

Καταγράφηκε να αναπτύσσει ταχύτητα σε ένα μικρό στενό και να μη χτυπά οριακάτη γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην περιοχή Mar Vista της πόλης. Η γυναίκα, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί, γύρισε έκπληκτη καθώς το μπλε όχημα περνούσε με ταχύτητα από πίσω της.

Χτύπησε και μια Jaguar

Μάλιστα, η τρλή πορεία της Αν Χεκ στους δρόμους του Λος Άντζελες συνεχίστηκε, πριν ολοκληρωθεί με τη σφοδρή σύγκρουση.

Αμέσως μετά την παρολίγον παράσυρση της γυναίκας, η 53χρονη χτύπησε ένα άλλο όχημα, μια Jaguar, χωρίς να υπάρξει τραυματίας και στη συνέχεια έφυγε. Ευτυχώς, ο οδηγός της Jaguar δεν τραυματίστηκε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούγεται ο οδηγός της Jaguar να λέει στην Χεκ μετά τη σύγκρουση «βγες έξω από τα αμάξι».

Σε σοκ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Την ίδια στιγμή, η σοκαρισμένη ιδιοκτήτρια σπιτιού είδε τα «υπάρχοντα μιας ολόκληρης ζωής» να τυλίγονται στις φλόγες, έπειτα από τη σύγκρουση.

Η Χεκ πρώτα τράκαρε το Mini της σε ένα γκαράζ, πριν φύγει με φόρα, περνώντας έναν φράχτη και καταλήγοντας μέσα στο σπίτι της Λιν Μισέλε στη λεωφόρο South Walgrove.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο οργανώθηκε και έρανος για τη Λιν μέσω του gofundme.com, η οποία ζούσε στο σπίτι στο Mar Vista που καταστράφηκε ολοσχερώς με τα κουτάβια της Bree, Rueban και τη χελώνα Marley και έχασε τα πάντα μέσα στα συντρίμμια.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η ηθοποιός, εφόσον επιζήσει, θα ήταν κατηγορίες για εγκατάλειψη σε ατύχημα με όχημα, αλλά και για τη σύγκρουση στο γκαράζ.

Τι είχε πει η Έλεν ντε Τζένερις για το ατύχημα

Λίγο μετά το ατύχημα της πρώην συντρόφου της, η Έλεν ντε Τζένερις, εθεάθη να δειπνεί με ένα φίλο της και όταν ρωτήθηκε για το ατύχημα και την κρίσιμη κατάσταση της Αν, είπε: «Δεν είμαστε σε επαφή μεταξύ μας, οπότε δεν θα μπορούσα να γνωρίζω έγινε».

Παρόλα αυτά της είχε ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στην πρώην της γιατί όπως ανέφερε «δεν θέλω να πληγωθεί κανείς».

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»