H συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Νιούτον Τζον-«Η πιο θαρραλέα γυναίκα»

Ο σύζυγος της Ολίβια Νιούτον Τζον δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για την εκλιπούσα σύζυγό του, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Τζον Ίστερλινγκ, που παντρεύτηκε το αστέρι του Grease το 2008, μπήκε στο Instagram της γυναίκας του στις 10 Αυγούστου, για να μοιραστεί μια φωτογραφία τους και ένα γλυκό μήνυμα για να την τιμήσει τη μνήμη της, ύστερα από μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού:

«Ολίβια, η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον, υπερέβαινε την κατανόησή μας. Κάθε μέρα εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την αγάπη που θα ήταν τόσο βαθιά, τόσο αληθινή, τόσο φυσική. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Νιώθαμε δέος σε αυτό το μεγάλο μυστήριο και αποδεχθήκαμε την εμπειρία της αγάπης μας ως παρελθόν, παρόν και για πάντα. 

 Στη βαθύτερη ουσία της, η Ολίβια ήταν μια θεραπεύτρια που χρησιμοποιούσε τα μέσα του τραγουδιού, των λέξεων, της αφής. Ήταν η πιο θαρραλέα γυναίκα που γνώρισα ποτέ. H γνήσια φροντίδα για τους ανθρώπους, τη φύση και όλα τα πλάσματα σχεδόν επισκίαζε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μόνο η χάρη του Θεού μου επέτρεψε να μοιραστώ το βάθος και το πάθος της ύπαρξής της για τόσο καιρό. Στις πιο δύσκολες στιγμές της είχε πάντα το πνεύμα, το χιούμορ και τη δύναμη της θέλησης να μεταφέρει τα πράγματα στο φως.

Ακόμα και τώρα που η ψυχή της πετάει στα ύψη, ο πόνος και οι τρύπες στην καρδιά μου θεραπεύονται με τη χαρά της αγάπης της και το φως που λάμπει μπροστά. Η οικογένειά μας εκτιμά βαθιά τον απέραντο ωκεανό αγάπης και υποστήριξης που ήρθε στον δρόμο μας».

 Η Ολίβια Νιούτον-Τζον  για περισσότερα από 30 χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Διαγνώστηκε  για πρώτη φορά το 1992 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και ανέρρωσε, αλλά ακολούθησαν δύο υποτροπές (2013, 2017) με μεταστάσεις.

Γεννημένη στη Βρετανία και μεγαλωμένη στην Αυστραλία, η Νιούτον Τζον έγινε γνωστή στη δεκαετία του ‘70. Στις πέντε δεκαετίες που κάλυψε η καριέρα της στο τραγούδι, στην κάντρι και την ποπ μουσική, πούλησε πάνω από 100 εκατ. δίσκους, ενώ είχε 40 κομμάτια στον κατάλογο Billboard 100. Αυτό που εκτόξευσε την καριέρα της ήταν η συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Grease», το 1978. Δίπλα στον 23χρονο τότε Τζον Τραβόλτα ήταν ένα ζευγάρι που άφησε εποχή για το στυλ του ενώ και τα τραγούδια που ακούγονται ως σήμερα. 

Τις προάλλες και η κόρη της, Κλόε Λατάνζι, έκανε ένα αφιέρωμα στη μητέρα της, την οποία αποκάλεσε, μεταξύ άλλων, το «ασφαλές μέρος της».

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 36χρονη Λατάνζι έγραψε απευθυνόμενη στη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή: «Είσαι η μαμά - φάρος μου. Το ασφαλές μέρος μου. Ο χώρος στην καρδιά μου. Ήταν τιμή μου και συνεχίζει να είναι τιμή μου να είμαι το μωρό σου και η καλύτερη φίλη σου. Είσαι ένας άγγελος στη γη και όλοι όποιον έχεις αγγίξει είναι ευλογημένος. Σ 'αγαπώ για πάντα εσένα που έδωσες ζωή, δασκάλα μου, μαμά μου» .

Το βίντεο παρουσίασε μαμά και κόρη να τραγουδούν μαζί το «Window In The Wall».

Δείτε την ανάρτησή της

Στην πρώτη της ανάρτηση, μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, η Κλόε Λατάνζι προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση - φόρο τιμής στην ηθοποιό.

Υπενθυμίζεται, ότι η σταρ του Grease έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Ο σύζυγός της ανακοίνωσε τον θάνατό της στη σελίδα της στο Facebook.

Λίγο πριν από τον θάνατο της τραγουδίστριας, η 36χρονη Κλόε ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Ολίβια να ποζάρουν με ασορτί λευκά ρούχα. «Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερη φίλη μου», είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»