Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα, δεν δήλωσα ποτέ άνεργος»

  10/08/2022 08:40
«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα, δεν δήλωσα ποτέ άνεργος»

«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα, δεν δήλωσα ποτέ άνεργος»

  10/08/2022 08:40

Για τις κοινές διακοπές με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε ο Στάθης Σχίζας το απόγευμα της Τρίτης. Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, o νικητής του Survivor θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Στάθης Σχίζας απασφάλισε κατά όσων κακοπροαίρετων θίγουν τον ίδιο και την σύντροφο του στα social media, τις «χλιδάτες» διακοπές του και την σχέση με την κόρη του.

4293526241816866 image

Ακολουθεί η οργισμένη ανάρτηση που έκανε ο Στάθης Σχίζας:

Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά! Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια και εγώ και η σύντροφος μου. Αρχικά λέτε μερικοί για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα. Δευτερευόντως αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις. Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά.

Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού, εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα. Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία, όπως λέτε το τονίζω μερικοί αυτή την περίοδο, είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο παρατηρητικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος. Είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με την βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά. Και το τελευταίο, η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας και έχει τα δικά της χρήματα. Είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε.

Πηγή: zapit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας