Ο Νίκος Βέρτης ενοχλήθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται

Ενοχλήθηκε ο Νίκος Βέρτης από την παρουσία των αστυνομικών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου. Την ώρα που το κέφι είχε «ανάψει» και εκατοντάδες άτομα τον αποθέωναν και διασκέδαζαν με τις μουσικές του επιτυχίες, ένα… απρόοπτο έκανε τον τραγουδιστή να χάσει για μερικά λεπτά την ψυχραιμία του.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψαν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, ο Νίκος Βέρτης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μόλις αντιλήφθηκε ότι στο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου. 

 «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ανέφερε ο τραγουδιστής από την πίστα, με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

Όπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος κλωτσάει δυνατά τα πανέρια με τα λουλούδια που βρίσκονταν στην πίστα, ενώ ακούγεται να φωνάζει «έλεος». Σε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος προφανώς προς τον συνεργάτη του, δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό τρία, εννοώντας πιθανότατα ότι ήταν η τρίτη φορά το ίδιο βράδυ που γίνονταν έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο.

«Δεν μπορώ το άδικο ρε γα…το»

Σε βίντεο που δημοσίευσε άλλος χρήστης στην πλατφόρμα, ο Νίκος Βέρτης, φαίνεται να λέει απευθυνόμενος στον κόσμο: «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα…το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης. «Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της