Μια ξεχωριστή μέρα για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα  για την Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, καθώς η ηθοποιός εκτός από τα γενέθλιά της γιόρτασε και την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον αγαπημένο της.

Μπορεί η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής να είναι ιδιαίτερα προβεβλημένα πρόσωπα, ωστόσο και οι δυο τους επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού επισημοποίησαν τη σχέση τους πέρυσι την ίδια μέρα στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο μήνας του μέλιτος στην Ιταλία όπου το ζευγάρι έζησε μοναδικές στιγμές, εξερευνώντας διάφορες πόλης της Ιταλίας.

«Είμαι αυστηρή με τον Γιώργο στη δουλειά. Θα του πω τη γνώμη μου με αγάπη πάντα. Δεν θα του πω ότι ήταν ωραίο ενώ δεν ήταν. Ο Γιώργος ενοχλείται με την αναβλητικότητά μου. Εκείνος δεν έχει καλή σχέση με τον χρόνο. Περνάμε πολύ ωραία μαζί! Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι νομίζω θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν περνάμε καλά, δεν γελάμε. Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου» είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Φέτος το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση Αντιγόνη και από την αρχή του καλοκαιριού βρίσκονται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ του Σαββάτου 6/8 ο Γιώργος Παπαγεωργίου μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση Αντιγόνη ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη για τη Δανάη Μιχαλάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου εμφανίστηκε μπροστά στην αγαπημένη του, κρατώντας μια τούρτα και αφού όλοι μαζί τραγούδησαν το happy birthday, εκείνος στο τέλος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ίδιο βράδυ η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού, βρέθηκε στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου για να καμαρώσει τον γιο της και τη νύφη της από τις πρώτες θέσεις τους θεάτρου, ενώ στο τέλος βρέθηκε στα παρασκήνια για να του συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Με αφορμή την επέτειο γάμου η ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής 7/8 θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του όπου κρατούνται χέρι-χέρι και τη συνόδευσε γράφοντας: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί, Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα».

Πηγή: tlife

Δειτε Επισης

Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών
Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχουν γίνει συζητήσεις»
Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές – Το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»
Το συγκινητικό «αντίο» Έλενας Ακρίτα & Ρούλας Κορομηλά για τον θάνατο το Σταμάτη Γιατράκου σε ηλικία 65 ετών
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ντύνεται γαμπρός! Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;
Αννίτα Πάνια: «Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές στα 6 σχολεία που πήγα για να τελειώσω το σχολείο»
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»