Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε όσους επικρίνουν

  07/08/2022 15:47
Η αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε όσους επικρίνουν

Η αποστομωτική απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε όσους επικρίνουν

  07/08/2022 15:47

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με μία νέα ανάρτησή του στο Instagram προβλημάτισε τους ακόλουθούς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το μοντέλο διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή του, μιας και σε λίγους μήνες η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη πρόκειται να γεννήσει το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους.

Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του από την παραλία και τη συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα γράφοντας: «Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου».

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι απείχε από τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργό. Το γεγονός που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι δυο τους έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύντομα αυτή η έντονη μικρή περίοδος ανάμεσά τους ξεπεράστηκε, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πλην των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του που διανύει τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της και να τη φροντίζει, να καθαρίζει και να μαζεύει το σπίτι.

4291189715559307 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας