Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος! Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

  05/08/2022 14:24
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος! Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος! Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

  05/08/2022 14:24

Εσπευσμένα στο χειρουργείο οδηγείται λίγες εβδομάδες πριν από τον παραμυθένιο γάμο που ετοιμάζει στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag πριν από λίγη ώρα εισήχθη στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να χειρουργηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που ετοιμάζεται αυτές τις μέρες πυρετωδώς για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση ένιωσε σήμερα έντονους πόνους στην κοιλιά. Έτσι, μεταφέρθηκε στην Πολυκιλινική Υγεία της Λεμεσού, όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως οι πόνοι που έχει στην κοιλιακή χώρα προέρχονται από μια κήλη, η οποία και πρέπει να χειρουργηθεί.

Θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα, αλλά και το ενδεχόμενο να τον πιάσει κάποια αντίστοιχη κρίση με τη σημερινή στον γάμο του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποφάσισε να υποβληθεί άμεσα στο χειρουργείο.

Συνεπώς, γύρω στις 12 το μεσημέρι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναμένεται να μπει στο χειρουργείο, το οποίο συνήθως κρατά 1 με 1,5 ώρα.

Έπειτα από την επέμβαση και εφόσον πάνε όλα καλά ο ίδιος θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως, Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι αισιόδοξος και μετά την αποθεραπεία του θα είναι έτοιμος για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση που θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού, αλλά και για το J2US στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι αυτές τις ώρες στο πλευρό του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι φυσικά η αρραβωνιαστικία του, Ιλάειρα Ζήση. Ακόμη, κοντά στο ζευγάρι είναι και οι γονείς του Μαυρίκιου που τον στηρίζουν σε όλα.

Πηγή: okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας