Η διάσημη μητέρα της Ashley Judd την αποκλήρωσε μαζί με την αδερφή της Winona

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Νaomi Judd αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, συγκλονίζοντας την παγκόσμια μουσική σκηνή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια αυτοκτόνησε τον περασμένο Απρίλιο καθώς εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Νaomi Judd  έφυγε από τη ζωή στις 30 του μήνα σε ηλικία 76 ετών.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η σταρ της κάντρι μουσικής δεν συμπεριέλαβε τις κόρες της, Ashley Judd  και Winona στη διαθήκη της, αφήνοντας την περιουσία της στον σύζυγό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ashley Judd συνάντησε τον βιαστή της: «Είδα βαθιά μεταμέλεια, η ψυχή μου είναι γεμάτη»

 

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του RadarOnline, που αφορούν τα περιουσιακά της στοιχεία τα οποία αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια δολάρια, η Judd άφησε μοναδικό διαχειριστή τον άντρα της, Λάρι Στρίκλαντ.

 

 

«Ορίζω τον σύζυγό μου, Λάρι Στρίκλαντ, ως διαχειριστή της περιουσίας μου. Σε περίπτωση που ο σύζυγός μου παύσει ή αποτύχει να υπηρετήσει, τότε ορίζω τον κουνιάδο μου, Ρέτζιναλντ Στρίκλαντ και τον Ντάνιελ Κρις Γουιάτρ ως συνδιαχειριστές. Δηλώνω ότι δεν θα απαιτηθεί εγγύηση από τον διαχειριστή», αναφέρεται στο έγγραφο.

Η Judd και ο Λάρι Στρίκλαντ ήταν παντρεμένοι από τον Μάιο του 1989. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κόρη της, Winona, δήλωσε «αναστατωμένη με την μπερδεμένη απόφαση της μητέρας της» και πιστεύει ότι η ίδια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο πίσω από την επιτυχία της μητέρας της».

Υπενθυμίζεται, ότι η Winona και η μητέρα της αποτέλεσαν το μουσικό ντουέτο των «The Judds».

 

 

Την είδηση του θανάτου της Νaomi Judd  έδωσαν στη δημοσιότητα οι κόρες της της, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι οφείλεται σε «ψυχική ασθένεια».

«Σήμερα εμείς βιώσαμε μια τραγωδία. Χάσαμε την όμορφη μητέρα μας από ψυχική ασθένεια. Είμαστε συντετριμμένες», έγραψαν οι κόρες της στο Instagram. «Διανύουμε τη βαθιά θλίψη και ξέρουμε ότι όπως την αγαπούσαμε εμείς, την αγαπούσε και το κοινό της. Βρισκόμαστε σε άγνωστο έδαφος».

 

 

 

 

Η μάχη με την κατάθλιψη

Η Judd είχε μιλήσει λεπτομερώς για τον αγώνα που έδινε για να αποκαταστήσει την ψυχική της υγεία σε μια συνέντευξη, έξι χρόνια πριν από τον θάνατό της. Σε συνέντευξή της το 2016 στην εκπομπή Robin Roberts του ABC, η Judd είχε αποκαλύψει ότι πάλευε με την κατάθλιψη η οποία ήταν «εντελώς εξουθενωτική και απειλητική για τη ζωή της».

Η ίδια είχε μάλιστα γράψει το βιβλίο με τίτλο «River of Time: My Descent into Depression and How I Emerged with Hope», όπου περιέγραφε τα όσα βίωνε αλλά και τη μάχη που έδινε καθημερινά για να επιβιώσει.

Όταν ρωτήθηκε γιατί προθυμοποιήθηκε να μιλήσει δημόσια για τη μάχη της, η Judd είπε: «Επειδή αυτό που πέρασα είναι ακραίο. Επειδή ήταν τόσο βαθιά και τόσο εντελώς εξουθενωτικά και απειλητικά για τη ζωή και επειδή τα επεξεργάστηκα και δούλεψα τόσο σκληρά αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

 

 

Η Νaomi Judd είχε επισημάνει ακόμα ότι: «Αν ζήσω από αυτό, θέλω να μπορέσει κάποιος να δει ότι μπορεί να επιβιώσει», ενώ υπογράμμισε, ότι η κατάθλιψη της οφείλονταν στην κακοποίηση που είχε υποστεί στην παιδική της ηλικία από ένα μέλος της οικογένειάς της. «Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να γράψω το βιβλίο ... επειδή ποτέ δεν αναγνώρισα όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν οι άνθρωποι», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι κατά κάποιον τρόπο έπρεπε να γίνω γονέας του εαυτού μου. Όλοι έχουμε αυτό το παιδί μέσα μας και έπρεπε, για πρώτη φορά στη ζωή μου, να συνειδητοποιήσω ότι μου φέρθηκαν άσχημα, εντάξει, τώρα είμαι μεγάλο κορίτσι. Φόρεσε το παντελόνι του μεγάλου κοριτσιού σου και αντιμετώπισέ το. Ξεκίνησα τη θεραπεία και την ονομάζω ριζική αποδοχή», είχε πει τονίζοντας παράλληλα ότι κάθε μέρα έκανε γυμναστική γιατί την βοηθούσε πολύ», είχε παραδεχτεί.

 

 

Δύο χρόνια καθηλωμένη στον καναπέ

Το 2017, η Νaomi Judd είχε εξομολογηθεί, πως είχε πέσει σε τόσο βαριά κατάθλιψη που για δύο χρόνια δεν είχε σηκωθεί από τον καναπέ της. «Ήμουν τόσο καταθλιπτική που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ο σύζυγός μου, οι φίλες μου και η Ashley έρχονταν και εγώ απλά πήγαινα επάνω και κλείδωνα την πόρτα της κρεβατοκάμαράς μου».

Δεν είχε κρύψει ότι η αυτοκτονία περνούσε από το μυαλό της. «Τόσο άσχημα μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Βυθίζεσαι σε αυτή τη βαθιά, σκοτεινή τρύπα της κατάθλιψης και δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχει άλλο λεπτό». Σύμφωνα με τα όσα είχε πει, κάποια στιγμή, η οικογένειά της κάλεσε το 100 στη μέση της νύχτας για να της φέρει τη βοήθεια που χρειαζόταν. Μέσα από διάφορες θεραπείες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροσπασμοθεραπείας η Judd είπε ότι κατάφερε να σταθεροποιηθεί. «Ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν με την κατάθλιψη είναι ότι σε όλη μου τη ζωή είχα πολλές τραγωδίες ... και απλά συνέχιζα να το καταπιέζω».

 

 

Ο θάνατος της Νaomi Judd ήρθε μια μέρα πριν το δίδυμο μητέρας και κόρης εισαχθεί στο Country Music Hall of Fame σε μια τελετή την 1η Μαΐου. «Δεν ετοίμασα τίποτα απόψε γιατί ήξερα ότι η μαμά θα μιλούσε πιθανώς περισσότερο», είπε η Winona στην τελετής στο Νάσβιλ.

«Θα το κάνω γρήγορα, γιατί η καρδιά μου έχει ραγίσει και νιώθω τόσο ευλογημένη. Είναι πολύ παράξενο να είσαι τόσο συντετριμμένος και τόσο ευλογημένος». «Λυπάμαι που δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι σήμερα», είπε η Ashley Judd.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια