Summer in love: Ερωτευμένα ζευγάρια σε στιγμές απόλυτης χαλαρώσης

Summer in love: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης, Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη, Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς, Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη, Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη, Σοφία Χατζηπαντελή - Ζακ Αποστόλου, Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης περνούν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στην Κεφαλονιά μαζί με την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ξανά στην καθημερινή πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», και ο σύζυγός της λατρεύουν τις όμορφες παραλίες για αυτό επέλεξαν το συγκεκριμένο νησί του Ιονίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Summer vibes: Με το μπικίνι τους υποδέχτηκαν τον Αύγουστο οι celebrities - Μακρυγιάννη, Μαλέσκου, Οικονομάκου, Δαλάκα, Παλαιολόγου, Μπεκατώρου, Νομικού, Τσολάκη, Μιλλούση, Μπάρκα Μπότση κ.α.

 

Τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια είναι εντελώς διαφορετικά για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς έχουν γίνει γονείς.

Η μικρή Αλεξάνδρα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά τους και την αστείρευτη πηγή της ευτυχίας τους. Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει με την ψυχή της αυτές τις ξέγνοιαστες ημέρες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους. Πρωταγωνιστές τόσο η αξιολάτρευτη κόρη της Αλεξάνδρα όσο και ο γοητευτικός σύζυγός της.

Όπως θα δεις παρακάτω το ζευγάρι επισκέφθηκε πολλές παραλίες και μάλιστα, σε μια από αυτές δοκίμασαν κάτι ξεχωριστό. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης άλειψαν τα σώματά τους με άργιλο και πόζαραν μαζί στον φακό, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

 

    

 

 

   

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε τις διακοπές του με την Κάτια Ζυγούλη, ανεβάζοντας στα social media την πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία από την παραλία.

Με αφορμή τον μήνα Αύγουστο και τις διακοπές που τώρα ξεκινούν για τους περισσότερους, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους

«Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς με τους followers του να σχολιάζουν τη νέα του φωτογραφία στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη.

 

 

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, οι οποίοι είναι και οι απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι αν και τώρα βρίσκεται στη Σητεία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν έκαναν ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και βρέθηκε στο Ηρώδειο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά.

 

  

  

 

Τα πρώτα τους μπάνια με τον γιο τους κάνουν φέτος ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πώς περνάνε φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες.

Βρέθηκαν οικογενειακώς στη Βούλα και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα με τον Κώστα Σόμμερ να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Time with your Family at the beach… priceless…»!

Φωτογραφίες όμως ανέβασε και η Βαλεντίνη Παπαδάκη και λιώσαμε όταν είδαμε τον μικρούλη να κοιμάται στην παραλία.

 

  

  

  

 ​

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κεφαλονιά, από όπου και η γλυκιά εγκυμονούσα δημοσίευσε φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε το ζευγάρι μαζί με τον γιο του να παίζουν στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τις στιγμές που περνούν ο ένας δίπλα στον άλλο. Όσο για τη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες της; Αποκαλυπτική σε ό,τι έχει να κάνει με τα συναισθήματα που νιώθει σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική….ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω🌻»

 

  

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα guest κριτής για το GNTM 5.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο έχει δεχτεί αρκετά σχόλια την εμφάνισή του και τα έντονα -πυκνά φρύδια, σύντομα θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα για το GNTM, ενώ μαθαίνουμε περισσότερα για εκείνη μέσα από το προσωπικό της account στο instagram.

Το γνωστό μοντέλο από το 2019 διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου. Οι δυο τους φαίνονται αρκετά ερωτευμένοι, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί για τα social media.

Αυτή τη φορά η Σοφία Χατζηπαντελή αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της μπροστά στην κάμερα. 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παρέα με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στην παραλία της Παράγκας σε τρυφερές στιγμές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο τους δεν μετρούν πολύ καιρό κοινής πορείας, αφού ο έρωτάς τους δημιουργήθηκε μέσα από το φετινό Survivor, αλλά η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν πολύ!

Τετ-α-τετ, αγκαλιές και φιλιά ήταν το σκηνικό από την εξόρμησή τους στην κοσμική πλαζ με την Βρισηίδα να κλέβει την παράσταση με το καλλίγραμμο κορμί της, κάνοντας τους λουομένους να παραμιλούν!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party