Το love story Συνατσάκη & Ίαν Στρατή: Aπό το 1ο ραντεβού στην 1η εγκυμοσύνη!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως είναι έγκυος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ήταν 26 Ιουνίου του 2022, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη City Garden Festival για την επίσημη πρεμιέρα του «Mamma mia!», που πρωταγωνιστεί ο Ίαν Στρατής. Η επιχειρηματίας είχε επιλέξει να φορέσει ένα στενό κόκκινο φόρεμα, όμως η εγκυμοσύνη της δεν ήταν ακόμα ορατή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένα μήνα μετά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μοιράστηκαν τη χαρά τους με όλους!

 

 

 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε «χαθεί» από τα social media γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη φωτογραφία που ανέβασε και τη βλέπουμε στην αγκαλιά του ευτυχισμένου Ίαν Στρατή.

 

 

 

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, τα σχόλια ήταν εκατοντάδες, καθώς αμέσως οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της influencer έσπευσαν να της ευχηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν δημόσια ήταν και πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Αθηνά Οικονομάκου κ.α.

 

 

  

  

  

Κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, η οποία ανυπομονεί να γίνει θεία!

«Και καλή μας απόλαυση» έγραψε η Αλίκη Συνατσάκη, η οποία στηρίζει την αδερφή της σε κάθε της απόφαση, ενώ σε σχόλιο απάντησε «Θα είμαι η καλύτερη θεία Αλίκη του κόσμου. Υπόσχομαι».

 

 

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η γνωριμία και η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Μπορεί η γνωριμία τους να μετρά αρκετά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου όπου και αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Η 36χρονη influencer λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και φαίνεται πως ταίριαξαν απόλυτα.

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της ξεκίνησαν, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της που τον έχει από το 2014. 

 

 

Ακολούθησε η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, όταν στα μέσα του καλοκαιριού παρακολούθησαν μαζί θεατρική παράσταση με τον φωτογραφικό φακό να τους ακολουθεί.

 

 

Στη συνέχεια η 37χρονη youtuber και ο νεαρός καλλιτέχνης πραγματοποίησαν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Ιταλία, ενώ ακολούθησαν δημόσιες εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media που μέρα με τη μέρα αυξάνονταν.

 

 

Οι δυο τους μάλιστα, αφού είχαν έρθει πολύ κοντά αποφάσισαν να πρωταγωνιστήσουν μαζί και στο μιούζικαλ #Hair.

 

 

Η επισημοποίηση της σχέσης τους είχε έρθει λίγο πριν την θεατρική τους πρεμιέρα, σε ανύποπτο χρόνο, όταν το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram τρυφερό στιγμιότυπο δίπλα στον Ίαν Στρατή.

 

 

 

«Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι εντάξει – Αλλά το γούστο μου στη μουσική είναι το πρόσωπό σου .. Η καλύτερη χρονιά», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης.

 

 

Πλέον η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία για τον ερχομό του παιδιού τους και μέχρι τότε απολαμβάνουν τον έρωτά τους λίγο πριν γίνουν οικογένεια!

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»