Η Shakira θέλει να φύγει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι - Τι είπαν οι δικηγόροι της

Η τραγουδίστρια πιστεύει ότι ο τρόπος ζωής του πρώην συντρόφου της έχει δυσκολέψει τα παιδιά τους, τα οποία δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Shakira κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της Gerard Pique, για τον τρόπο με τον οποίο η σχέση τους απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι δικηγόροι της τραγουδίστριας, που ξεσήκωνε τα πλήθη με το «Waka Waka», ανέφεραν στο ισπανικό περιοδικό Informalia, ότι η πίεση που ασκείται στην Κολομβιανή σταρ και τα παιδιά της, οφείλεται στον παίκτη της Μπαρτσελόνα, αφού εκείνος προκάλεσε τον χωρισμό τους. 

 

 

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων υποστηρίζει, ότι ο Καταλανός αμυντικός, απασχολεί ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των εξόδων, των πάρτι και των ταξιδιών του, που αναπόφευκτα «επηρεάζουν τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη».

Ως εκ τούτου, η Shakira επιθυμεί εδώ και καιρό να πάρει τα παιδιά της μόνιμα στο Μαϊάμι, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από το ν βαρύ «έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης.

 

 

«Είναι η τέλεια πόλη για να περνούν απαρατήρητοι και μακριά από τον Τύπο», ανέφερε μια πηγή. «Τα παιδιά της θα μπορούσαν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή εκεί. Εξάλλου, έχουν εξαιρετικούς φίλους εκεί και θέλει αυτός ο χωρισμός να μην βλάψει τα παιδιά», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Marca, ο αμυντικός ίσως σκεφτεί να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να είναι κοντά στα παιδιά του.

 

 

 Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Pique αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύντροφό του, να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους και να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα, δίνοντάς της την άδεια. Παράλληλα ανησυχεί ότι αν τα παιδιά του εγκαταλείψουν τη Βαρκελώνη, αυτό θα βλάψει τη σχέση τους με τον παππού και τη γιαγιά τους από την πλευρά του, καθώς μένουν δίπλα στο σπίτι τους στην Ισπανία.

 

Η Shakira πάντως φέρεται να προσγειώθηκε ήδη στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της, για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους, παρά την άρνηση του πρώην συντρόφου της. Ωστόσο η τραγουδίστρια θα έχει μια «έκτακτη συνάντηση» με τον Pique τις επόμενες ημέρες, για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Chisme No Like. Το δημοσίευμα της Marca γράφει επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Μαϊάμι όπου η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν θα πάει στο Σαν Ντιέγκο για τη συνάντηση με την πρώην γυναίκα του.

 

 

Αναφορικά με τους λόγους που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι προχώρησε στο διαζύγιο, ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, τόνισε: «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Pique με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του. Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του, για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Shakira».

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης, ότι ο Pique και η Shakira είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, τονίζοντας ότι οι πληροφορίες έρχονται από το περιβάλλον του Πικέ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»