Εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Γερασιμίδου που κάηκε ολοσχερώς

Ο πρώτος όροφος του σπιτιού της ηθοποιού έχει καεί ολοσχερώς ενώ σοβαρές είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο ισόγειο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της Αντώνης Ξένος καθώς η πύρινη λαίλαπα πέρασε και από το σπίτι τους. 

Και δεν άφησε σχεδόν τίποτα στο πέρασμά της καθώς κάηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη: «Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής»

 

«Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η ίδια.

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Ειναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Είναι «ας καούν» αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή «Alpha Tώρα»

 

 

Όπως είδαμε στην εκπομπή «Alpha Tώρα», ο πρώτος όροφος του σπιτιού της ηθοποιού έχει καεί ολοσχερώς ενώ σοβαρές είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί και στο ισόγειο

 

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

 

 

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην Μαρία Αναστασοπούλου και την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» με αφορμή τις μεγάλες ζημιές που υπέστη το σπίτι της από τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα στην Πεντέλη, την Παλλήνη και τις γύρω περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο. Δυστυχώς αυτά που έμεινα, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής».

«Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε».

«Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 

 

Η ηθοποιός μιλώντας σήμερα και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο σπίτι της.

«Η περιοχή μας κάηκε, το σπίτι μας κάηκε. Το μισό τουλάχιστον. Δεν είναι κατοικήσιμο. Δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχει τίποτα. Διανυκτερεύουμε όπου βρούμε. Φύγαμε τελευταία στιγμή γιατί θα καιγόμασταν… Όταν φτάσαμε ήταν πια αργά. Αργά το απόγευμα, όταν πια είχε σβήσει η φωτιά και είχε κάψει τα πάντα, περάσανε οι πάντες… Εμφανίστηκαν όλοι και η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία και κάποιοι Κοινωνικοί Λειτουργοί. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μόνοι μας.

Να είναι καλά οι άνθρωποι αλλά δε θα φτάσουμε τώρα σε αυτή την ηλικία με τόσες δυσκολίες που περάσαμε να δεχόμαστε τέτοια βοήθεια. Ευχαριστούμε πολύ βέβαια. Ήρθα και μια κυρία από τον Δήμο κατόπιν εορτής και αυτή βέβαια να μας πει αν θέλουμε να πάμε σε ξενοδοχείο. Μετά από μια τέτοια ζωή, δωσμένη στον κόσμο οι προσφορές ήταν τεράστιες. 

Αυτό το σπίτι είναι αυτό που φτιάξαμε με τόσο κόπο όπως όλοι οι άνθρωποι. Τώρα είναι μισό αλλά έχουν καεί τα πάντα, διακόπτες, όλα. Έχει μπετά αλλά είναι όλα… Έχει καταστραφεί η σκάλα τελείως. Δε μπορείς να πατάς σε τέτοια υλικά. Σας εύχομαι ολόψυχα να μην ακουμπήσετε ποτέ σε τέτοια τραγωδία» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»