Πλάνα από το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη - Υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά

Σώθηκε στο σπίτι της οικογένειας της Κατερίνας Στεφανίδη, από την πύρινη λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της Πεντέλης. - 'Οσα είπε μητέρα της on camera.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η μητέρα της Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δύο μηνύματα το πρωί της Τετάρτης (20/7), ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια για το σπίτι τους, που καίγεται από την πύρινη λαίλαπα που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΙ «On Line» είπε πως το σπίτι της γλίτωσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το σπίτι της οικογένειάς της Kατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της μητέρας της - 'Εξαλλος ο πατέρας της με τον Πατούλη

 

«Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά.

 Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Από το σοκ... δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση. Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο», είπε η μητέρα της.

 

 

Το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Στεφανίδη που συνηθίζει να εκφράζει τις θέσεις και τις απόψεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφέροντας πως το σπίτι τους σώθηκε χάρη στον πατέρα της καθώς οι πυροσβέστες δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

 «Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται», ήταν η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

 

 

Και αυτή προκάλεσε σχόλια, με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ να απαντά σε σχόλια που την ενόχλησαν, αποκαλώντας μάλιστα έναν από τους χρήστες «πολιτικοποιημένο γουρούνι». Ήταν χρήστης που τη ρώτησε αν το σπίτι τους κάηκε και έβαλε ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

 

  

«Ναι. ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε. Δεν Ντρέπεσαι λίγο. αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια” Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα.. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…», έγραψε κάποιος άλλος. Και σε αυτό απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

 

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης