Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κίτσου-«Νόμιζα ότι θα μου έσπαγε τον λαιμό μου»

Η Μαρία Κίτσου η μεγάλη πρωταγωνίστρια και το κεντρικό πρόσωπο της σειράς Άγριες Μέλισσες, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο λίγο μετά το συγκλονιστικό φινάλε της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε το κοινό. Και σε αυτή περίσσεψαν οι αποκαλύψεις. Από την κρίση πανικού μέχρι και το άγνωστο περιστατικό στα γυρίσματα που νόμιζε ότι θα έσπαγε ο λαιμός της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Ο κόσμος με έκανε να νιώθω ροκ σταρ»

Οι δύο πρωταγωνιστές και το κεντρικό ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν καλεσμένοι του σκηνοθέτη τους Λευτέρη Χαρίτου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον podcast, έναν γλυκό απολογισμό των 3 υπέροχων χρόνων της συνεργασίας τους. Αρχικά η Μαρία Κίτσου μίλησε για εκείνη την πρώτη επαφή που είχε με την παραγωγή όταν την κάλεσαν στην οντισιόν: «Είχα αποφασίσει να μην δουλέψω εκείνη την χρονιά. Ήθελα να προετοιμαστώ και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να σκηνοθετήσω στο θέατρο. Είχα βρει μάλιστα και το έργο. Και μετά ήρθε αυτό και ήταν τόσο απόλυτο και με το που διάβασα το ρόλο έπαθα σοκ. Αλλά μέχρι να αποφασίσει το κανάλι να γίνει η σειρά, πέρασε καιρός, ήρθα 4 φορές στις οντισιόν και έλεγα από μέσα μου «λες αυτό να είναι σημάδι για να μην το κάνω;»

Το βράδυ που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο όπως αποκάλυψε στην συνέχεια ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι ηθοποιοί αποφάσισαν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε μία μικρή πρώτη γιορτή. Και τότε ήταν που έμαθε και για το...Twitter: «Και αφού το είδα το επεισόδιο ετοιμάζομαι να πάω με την μηχανή στο σπίτι που είχαν μαζευτεί και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και με παίρνουν τηλέφωνο εκείνη την στιγμή από τον ΑΝΤ1 και μου λένε «έχει γίνει πανικός στο Twitter». Και τους λέω, τι είναι το Twitter; Πάω λοιπόν στο σπίτι και βλέπω τους υπόλοιπους ηθοποιούς κατενθουσιασμένους να πηδάνε πάνω στους καναπέδες».

Η σκληρή σκηνή του βιασμού και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη

Η δεύτερη σεζόν με τα σκληρά παθήματα της Ελένης Σταμίρη και την φυλάκιση της, ξύπνησε και στην ίδια την Μαρία Κίτσου κάποιες αναμνήσεις, όχι όμως ευχάριστες. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά με τα πιο δύσκολα γυρίσματα καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τον σκληρό Βόσκαρη, δηλαδή τον Βασίλη Μπισμπίκη. Και αυτό της δημιούργησε την πρώτη κρίση πανικού: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ πως οι γυναίκες που έχουν βιαστεί, το ξεπερνάνε. Είναι ηρωίδες. Όταν γυρνούσαμε την σκηνή του βιασμού, με έπιασε κρίση πανικού. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εξαιρετικός παρτενέρ, μου φέρθηκε με σεβασμό. Αλλά ήταν όμως στιγμές που νόμιζα ότι θα μου σπάσει τον λαιμό. Τον κράταγα από το χέρι και δεν έλεγχε την δύναμή του. Αλλά δεν του έλεγα «μην το κάνεις», γιατί ήθελα να βγει αληθινό». 

Η Μαρία που είναι γνωστή και για το χιούμορ της αλλά και για το ότι στα γυρίσματα κατάφερνε να είναι η μόνη που συγκρατούσε τα γέλια της για να μην χαλάσει η σκηνή (σ.σ αν και παραδέχεται πως καλύτερος σε αυτό, ήταν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), διακωμωδεί και τις ερωτικές επιτυχίες της Ελένης Σταμίρη, της δυναμικής χωριάτας όπως την αποκαλεί: «Μα ναι, τι φάση η Λενιώ; Πέρασαν όλοι οι κούκλοι από εκείνη. Η οποία δεν ήταν και το πιο ερωτικό πλάσμα στον κόσμο. Αλλά πραγματικά, είχα τους πιο όμορφους και τους πιο ταλαντούχους παρτενέρ».

Και φυσικά εξομολογήθηκε ποια στιγμή κατάλαβε όχι απλά την τεράστια αποδοχή που είχε η σειρά στον κόσμο, αλλά και τον θαυμασμό που είχαν σε εκείνη: «Τον πρώτο χρόνο ήμουν αφοσιωμένη στα γυρίσματα και στον ρόλο μου και δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Μέχρι που κάποια στιγμή βρέθηκα ως καλεσμένη στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Πραγματικά δεν το περίμενα. Με έκαναν να αισθάνομαι ροκ σταρ».

Η Μαρία Κίτσου αυτό το καλοκαίρι συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό της Λάμπρο, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, στην Ηλέκτρα. Οι παραστάσεις τους ωστόσο διεκόπησαν προσωρινά λόγω ενός μικρού και όχι ανησυχητικού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν ωστόσο κανονικά με τις νέες ημερομηνίες της καλοκαιρινής τους περιοδείας, να ανακοινώνονται σύντομα.

Πηγή: gossip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega