Ο Ηλίας Ψινάκης στολίζει για άλλη μια φορά την Μαρίζα Ρίζου

Συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, τον Ρουβά, το #XFactorGR: «Η Μαρίζα Ρίζου δεν είναι του γούστου μου και μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή.  Δεν με γούσταρε η κοπέλα» 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Δεν ζούσα ποτέ στις Φιλιππίνες μόνιμα, πηγαινοερχόμουν για διακοπές. Ήταν εκεί ο αδελφός του μπαμπά μου. Η οικογένειά μου στις Φιλιππίνες ήταν πολύ ευκατάστατη. Είχαν το εργοστάσιο ηλεκτρισμού, τηλεοπτικά κανάλια, τράπεζες και στη συνέχεια έχτισαν ουρανοξύστες. Ο πατέρας μου είχε πάντα χρήματα. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκα. Στα ελληνικά νησιά γνώρισα πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς όταν έρχονταν στην Ελλάδα τους φιλοξενούσαμε», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε στη συνέχεια: «Ένα βράδυ στην Κέρκυρα έτυχε να γνωρίσω τον Σάκη Ρουβά. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω το κέφι μου γιατί όλοι με πίεζαν να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Η συνεργασία με τον Ρουβά κράτησε 17 χρόνια και περάσαμε υπέροχα. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας, αλλά αν μου ζητούσε να τον μανατζάρω τώρα, δεν θα το έκανα».

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε επίσης: «Παλιά για να γράψει κάποιος ένα δημοσίευμα ή για να μην το γράψει, έπρεπε να τον παρακαλέσεις. Τώρα το κάνεις με ένα τηλέφωνο. Έχω πετύχει μια φορά τη Μαντόνα στο σαλέ του Βαλεντίνο στο Γκσταντ.

Όταν εμφανιζόμασταν με τον Σάκη, έκλειναν οι πόλεις. Όταν τον μύθο δεν τον κρατάς σαν μύθο, όλο αυτό ξεφουσκώνει. Η Μαρινέλλα δεν έχει εξαργυρώσει το μύθο της. Δεν κάνει διαφημίσεις και δεν φωτογραφίζεται συνέχεια. Ήμουν εναντίον του να είμαι σε κριτική επιτροπή, αλλά έτυχε. Πάω γιατί μου κάνει κέφι, δεν πληρώνομαι».

Για τη Μαρίζα Ρίζου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Βασικά δεν ήρθαμε σε κόντρα. Η Μαρίζα Ρίζου είναι λίγο “ξινέγκλω” για τα δικά μου γούστα. Δεν είναι του γούστου μου, ούτε εγώ του δικού της γούστου και μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή. Με το που πήγα μου είπε “δεν θέλω να σας μιλήσω”, στην πρόβα μου το είπε αυτό, όχι στον αέρα. Αυτό είχε ξεκινήσει από πριν. Δεν με γούσταρε η κοπέλα. Και γιατί να με γουστάρει;».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
Ολόκληρο το βούλευμα που παραπέμπει τους δύο άνδρες σε δίκη για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη