Η ανάρτηση... φωτιά της Μαλέσκου με μπηχτές, καρφιά και... (πολλούς) αποδέκτες!

«Οι παραπάνω φωτός συνοδεύονται από ΤΠ … δεν εννοώ «Τοποθέτηση προϊόντος» αλλά «Τοποθέτηση Προσωπικότητας». Κάποιοι,-ες ίσως να μην το πιάσουν με την πρώτη και να αναρωτηθούν τι εννοώ. . . Ας συμβουλευτούν τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν (;)»

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την κατά μέτωπο σύγκρουση με τον Δημήτρη Παπανώτα προχθές (28/6), η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε απόψε (29/6) μία ανάρτηση... φωτιά, γεμάτη νόημα και φυσικά πολλούς αποδέκτες. 

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μερικές όμορφες φωτογραφίες της σε πόζες γεμάτες χαρά και ενέργεια, όμως το μήνυμα που τις συνόδευε ήταν γεμάτο... γρίφους αλλά και ως παραλήπτες εκείνους που προφανώς την έχουν ενοχλήσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαλέσκου τα... έχωσε στον Παπανώτα για το σχόλιο που έκανε για την Μαρία Σολωμού και εκείνος απάντησε: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη! Προκαλεί γέλια»

 

Να θυμίσουμε ότι προχθες η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love It» σχολίασε αρνητικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Σολωμού, θέλοντας να τονίσει με αυτόν τον τρόπο την διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, Mente Fuerte.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω ως άνθρωπο, αλλά όσο τον έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικά, μου κάνει εντύπωση πως οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες και απαράδεκτες και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Κάπου να υπάρχει ένα όριο. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν αρκετά άτομα της τηλεόρασης λόγω της εμπειρίας τους και γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν και αυτό ισχύει για όλους. Εγώ γενικότερα δεν απαντούσα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει πράγματα που σε προσβάλλουν, λες κάπου όπα. Ας έχουμε ένα μέτρο εμείς στην τηλεόραση» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για να πάρει αμέσως την απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί….

Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν… Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα… Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους…ξεφορτώθηκε? Όχι! Εύχομαι τα ίδια και σε εκείνη….»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To podcast της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» - Το σχόλιο του Μάριου Αθανάσιου

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σημασία δεν έχουν οι λήψεις. Σημασία έχουν οι «συλλήψεις» σε κλικ όμορφων στιγμών. Επίσης σημασία δεν έχει αν θα «λείψεις» αλλά αν θα «παραλείψεις» βασικά πράγματα. Και μιας και αγαπώ να παίζω με τις λέξεις, ποτέ όμως με ανθρώπους και συναισθήματα, επιτρέψτε μου να κλείσω τούτη τη λεζάντα με μια υπενθύμιση: Οι παραπάνω φωτός συνοδεύονται από ΤΠ … δεν εννοώ «Τοποθέτηση προϊόντος» αλλά «Τοποθέτηση Προσωπικότητας».

Κάποιοι,-ες ίσως να μην το πιάσουν με την πρώτη και να αναρωτηθούν τι εννοώ. Ας συμβουλευτούν τους ειδικούς, αυτοί ξέρουν (;)» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega