Έξαλλη η Άντρη Κυριαζή - Τους κατέστρεψαν τα σκηνικά της παράστασης

«Μας έκοψε τα πόδια αυτή η εικόνα που αντικρίσαμε... πέρασε ολόκληρη καταιγιδα και ανεμοστρόβιλος το σκηνικό. Αυτοί που καταστρέφουν ξένη περιουσία είτε σκόπιμα είτε για την πλάκα τους λέγονται άνανδροι ανίκανοι άχρηστοι και χρήζουν ψυχολογικής βοήθειας…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια ανάρτηση που δεν έχει προηγούμενο, έκανε ηθοποιός Άντρη Κυριαζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και αφορά το βανδαλισμό που υπέστησαν τα σκηνικά της παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός, σύμφωνα με την ανάρτηση της, βρέθηκε στις πέντε το απόγευμα στο χώρο της παράστασης «Τρωάδες» και αντίκρισε τα σκηνικά κατεστραμμένο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της, χρειάστηκαν 2 ώρες με τους ηθοποιούς και αρχηγό τον Σκεύο Πολυκάρπου για να διορθώσουν τα αδιόρθωτα.

 Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας έκοψε τα πόδια αυτή η εικόνα που αντικρίσαμε στις 17:00 το απόγευμα χθες πριν τη δεύτερη παράσταση των Τρωάδων μας….πέρασε ολόκληρη καταιγιδα και ανεμοστρόβιλο το σκηνικό την Παρασκευή που ήταν η γενική μας και δεν έπαθε το παραμικρό…..και χθες απόγευμα αυτό; Πως; Γιατί; Αυτοί που καταστρέφουν ξένη περιουσία είτε σκόπιμα είτε για την πλάκα τους λέγονται άνανδροι ανίκανοι άχρηστοι και χρήζουν ψυχολογικής βοήθειας…. με πολύ κόσμιο τρόπο το θέτω.

Και μετά απο 2 ώρες «χειρουργείο» με τον Σκεύο στο ρόλο του «χειρούργου» ηθοποιοί και φωτιστές το αναστήλωσαν εν μέρη και άλλες δεν ξερω κι εγω πόσες ώρες/μέρες και έξοδα θα χρειαστεί η ομαδα τους για να το φτιάξει Όσο όμορφα κι αν πετάξαμε χθες βράδι μένει ένα αγκάθι στην τεράστια χαρά. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε το μέσα μας αλλά το έξω μας νοσεί…Κριμα, πολύ κρίμα…ναι μας κόψατε τα φτερά για λίγο ….αλλά δεν σας κάναμε τη χάρη να μην ανθίσουμε…..πετάξαμε και πάλι κι ακόμα καλύτερα κι απ’την πρεμιέρα. ΦΑΡΕ ένας για όλους και όλοι για έναν. Σας ευχαριστώ»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega