Στιγμές φρίκης για την εγκυμονούσα Ιωάννα Σιαμπάνη! Έπεσε θύμα παρενόχλησης

Η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του My Style Rocks καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από επαίτη σε φανάρια - Συνελήφθη ο άντρας - 'Εξαλλη η Καινούργιου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη χθες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία μάλιστα κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, φανερά ταραγμάνη αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

«Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρεις, όποιος τον δει να κάνει κάτι….  Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» φαίνεται να λέει στο βίντεό της η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα.​

​​

​​

Το βράδυ ευχαρίστησε τους φίλους της που έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν το βίντεο της και να την υποστηρίξουν ψυχολογικά: «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Έχω ήδη απευθυνθεί στην ασφάλεια γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι στημένος κάθε μέρα έξω από το σχολείο και όπως αντιλαμβάνομαι και από τα μηνύματα σας δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!»

 

Η εκπομπή, «Super Κατερίνα» σχολίασε το συγκλονιστικό αυτό θέμα και η Δημήτρης Αλεξάνδρου που διατηρεί φιλική σχέση μαζί της, αποκάλυψε πως η Ιωάννα Σιαμπάνη ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έπειτα ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη.

«Μίλησα χθες με την Ιωάννα και μου είπε “μίλησα και με άλλους ανθρώπους που έχουν δεχθεί επίθεση”. Πήγε στο διοικητή της περιοχής και τον άνθρωπο αυτόν τον συνέλαβαν».

Μια ανάρτηση που έγινε στο twitter εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε, διάβασε το συγκεκριμένο σχόλιο στον αέρα της εκπομπής και ξέσπασε κατά του ανθρώπου που το έγραψε.

«Δεν πάει καλά ο κόσμος στο twitter καμιά φορά. Γράφει ένας στο twitter “καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή που μας πετάει τα στήθη της στη μάπα 10 το πρωί, μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπιαστικό; Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε;

Μπείτε να τον μπλοκάρετε και να του κάνετε report. Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι και οποιοσδήποτε άλλος συγκρίνει τον επιδειξία που πήγε σε μια κοπέλα κι έβγαλε το μόριό του και σε ενοχλεί ένα πιο ανοικτό ρούχο που φόρεσα σήμερα. Ντροπή, ντροπή και ντροπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε επίσης: «Και στην τελική, έχω δικαίωμα να φοράω, όπως και κάθε γυναίκα, ότι θέλω. Εντάξει, δεν βγήκα γυμνή, εννοείται, εκπομπή κάνω. Αλλά να θυμήσω ότι κάνουμε μια ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή. Ντροπή και πάλι ντροπή».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια