Η φαρμακερή ατάκα της Μαρία Κίτσου στην Ελεονώρα Μελέτη για τα σχόλια της

 Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου μετά το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνου. 

Η ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τη ρώτησαν για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», με αφορμή τη συνέντευξη της στο «Πάμε Δανάη» που έκανε λόγο για δημοσιογράφους «όρνια».

Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.

 

 

Το χρονικό:

H εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της Μαρίας Κίτσου στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, για τη δημοσιότητα μετά την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και για τον «δαίμονα» που την ταλαιπωρεί από πολύ μικρή ηλικία.

«Σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα μετά τη σειρά, Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του.

Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια – αρπακτκά να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, η Μαρία Κίτσου ανέφερε: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν συγκλονιστικός. Στην πρώτη πρεμιέρα μου στο θέατρο έχασα τον πατέρα μου. Είναι νεκρή αντίληψη ότι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι ή παλιάτσοι του κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ο κόσμος έχει πληρώσει εισιτήριο, πρέπει να δει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου, όταν εσύ παίζεις και δεν είσαι καλά. Εγώ παρόλα αυτά έπαιξα γιατί ένιωθα ότι το είχα ανάγκη και αυτό με βοήθησε να το αντιμετωπίσω». 

Κλείνοντας, η Μαρία Κίτσου πρόσθεσε: «Από μικρό παιδί ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πρώτη σε όλα, δεν είχα ανταγωνισμό μέσα μου, αλλά είχα συναγωνισμό. Δεν ήταν εύκολο το μεγάλωμά μου, υπήρχαν ιδιαιτερότητες, το έψαχνα πάρα πολύ. Αυτός ο δαίμονας με ακολουθεί συνέχεια, βασανίζομαι. Ο πιο μεγάλος μου κριτής είμαι εγώ η ίδια. Φοβάμαι να χαρώ, γιατί με κάποιο τρόπο νιώθω ότι θα τιμωρηθώ για την χαρά μου»

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της την σχολίασαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» 

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μη ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια ελεγχόμενη προβολή. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε» ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη