Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα: «Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το πιο σημαντικό́! Ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Δανάη Μπάρκα είναι η χαρά της ζωής και πολύ συχνά μας αποδεικνύει πόσο δεμένη είναι με τα μέλη της οικογένειάς της. 

Ειδικά βέβαια με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, τη γιαγιά της και φυσικά τον δεύτερο πατέρα της, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που του έχει τεράστια αδυναμία. 

 

Λίγοι όμως γνωρίζουν τον βιολογικό της πατέρα, τον Νώντα Μπάρκα ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ ή την υποκριτική.

Όπως είχε αποκαλύψει η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε γνωρίσει και παντρευτεί τον πατέρα της κόρης της όταν ήταν μόλις 22 ετών.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για τη σχέση της με τον Νώντα Μπάρκα ο οποίος στέκεται στην κόρη του σε κάθε στιγμή της, ευτυχισμένη ή δύσκολη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος.

Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς. Εγώ́ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποιήσαν πολύ́ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί́ και ευτυχώς γιατί́ τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί́ και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί́ και εμένα και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́» είχε πει για τον πατέρα της η Δανάη Μπάρκα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»