Ο Snik ανάρτησε βίντεο με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τη σύντροφό του

 

Με αφορμή τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στα βραβεία MAD με τους τράπερς που πιάστηκαν στα χέρια έχει ξεκινήσει συζήτηση για αυτό το είδος υποκουλτούρας που επηρεάζει χιλιάδες νέους, που ακούνε τα τραγούδια τους, στα οποία δεν υπάρχει πρόταση χωρίς υβρεολόγιο ή χωρίς απαξιωτικές αναφορές στις γυναίκες.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη δημόσια εμφάνιση του μετέτρεψε μαζί με τον έτερο τράπερ και άσπονδο εχθρό του, Light, τη λαμπερή γιορτή των μουσικών βραβείων MAD σε ρινγκ. Και στις ιδιωτικές στιγμές του αποκαλεί φυσιολογικότατα για τον ίδιο την σύντροφο του… πατσαβούρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η κοινωνία του μισογυνισμού

Τα βιωματικά τραγούδια των τραπερς που υμνούν οι νέοι μιλουν κυρίως για ναρκωτικά, όπλα αλλά και για τις γυναίκες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκεύη ηδονής.

Σε κάθε στίχο τους δεν ξεχνούν να τις υποτιμούν, να τις μοιράζουν, να τις υποβιβάζουν… Να παρουσιάζουν απο τα stage, όπως λένε στην δική τους γλώσσα τις μουσικές σκηνές, σε εκατομμύρια ανήλικους θαυμαστές τους, πως οι γυναίκες ειναι κτήματά τους.

Και η κατρακύλα δεν εχει τέλος. O σεξισμός τους φτάνει στα αυτιά των αγοριών ως μια φυσιολογική εικονα και οσο κάποιοι πιστεύουν πως απλώς γινονται εν τη ρύμη του λόγου, το υποσυνείδητο μήνυμα περνάει.

Με βαρύγδουπους στίχους πολλές φορές ακόμη κι ο υπόκοσμος φαντάζει ως ιδανική εξέλιξη της κοινωνίας.

Η νέα μόδα της αγαπημένης μουσικής ειδικά των εφήβων δεν βλέπει τις γυναίκες ως μητέρες που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον, ως εργαζόμενες που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της κοινωνίας και να προσφέρουν στην οικογένεια τους.

Την ώρα που οι διαδοχικές γυναικοκτονίες, οι βιασμοί, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις και οι κακοποιητικές συμπεριφορές έχουν γίνει πια σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, η ανάγκη για μια νέα κουλτούρα σεβασμού προς τον άνθρωπο ιδιαίτερα από όσους κατέχουν δημόσιο βήμα, φαντάζει περισσότερο από ποτέ απαραίτητη.

Το νέο βίντεο του Snik ανέβασε και κατέβασε σε ελάχιστο χρόνο ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Προφανώς όμως πρόλαβαν και είδαν το μήνυμα του χιλιάδες νέα παιδιά που τον θεωρούν πρότυπο.

Σε αυτό το βίντεο λοιπόν ο Snik στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και τραβάει με το κινητό τον εαυτό του. Κάποια στιγμή, γυρνά προς το μέρος της συντρόφου του και ακούγεται να της λέει «Φύγε ρε πατσαβούρα». Η κοπέλα αποχωρεί αμήχανη και ο τραπερ δείχνει να γελά και να το ευχαριστιέται…

 

 

Ο Snik το απόγευμα της Κυριακής 26/6 θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και φαίνεται πως ο ίδιος ενοχλήθηκε αρκετά με την έκταση που πήρε το θέμα.

«Λοιπόν ακούστε παλιοτσιμπ@@κια με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της