Η πρώτη αντίδραση on camera Snik & Light μετά τo άγριο επεισόδιο μεταξύ τους

#MadVMA 22: Οι πρώτες δηλώσεις Snik και Light μετά τα επεισόδια τη βραδιά απονομής!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα #MadVMA 2022 φέτος αμαυρώθηκαν από τις έντονες συμπλοκές μεταξύ των τράπερς κατά τις οποίες εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους και ντροπής. 

Οι δύο τράπερς, Snik και Light μετά τα όσα συνέβησαν, από σκηνής εκείνο το βράδυ ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, όμως γιουχαΐστηκαν από το κοινό.

Η όλη συμπεριφορά τους έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα, καθώς τόσο ο Snik όσο και ο Light έχουν προκαλέσει θυμό και εκνευρισμό μετά τα όσα συνέβησαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Λίγη ώρα πριν το απερίγραπτο σκηνικό ανάμεσα σε Light και Snik στα #MadVMA 2022, o πρώτος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά.

Ο γνωστός τράπερ, μεταξύ άλλων, θέλησε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του για τον Τραννό, ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου «με πουκαμισάκια, μαντήλια, οι οποίοι έκαναν όλα αυτά τα αίσχη τόσα χρόνια», όπως είπε.

«Η σχέση μου με τα βραβεία είναι δούναι και λαβείν. Μου δίνουν κάτι αυτοί, τους δίνω κάτι εγώ.

Τα περισσότερα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμα, η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βιάζονται να κανιβαλίσουν ό,τι και να τους πω. Το 99% των ατόμων που οπλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τη ραπ και την τραπ μουσική, μην κοροϊδευόμαστε. Το ότι πήραν τη δήλωσή μου που είπα ότι αυτό είναι το ραπ και θέλανε να πουν ότι το ραπ είναι η οπλοφορία, δεν έχει καμία σχέση. Οι εγκληματίες, οι  ληστές, το 99,9% δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό», ανέφερε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, με τα πουκαμισάκια, τα μαντήλια, οι τενόροι, οι δάσκαλοι υποκριτικής και φωνητικής, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Ξέρετε τι κάνανε στα παιδάκια, ξέρετε τι κάνατε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της».

Ακόμα, ο Light πρόσθεσε: «Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”. Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Το 99% έρχεται από το σπίτι, δεν μπορώ να το πω πιο λιανά.

Άμα δεν θέλει ένας γονιός να πάρει την ευθύνη θα βρει 100 εξωτερικούς παράγοντες για να ρίξει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Ποτέ μέσω της μουσικής μου, δεν έχω σπρώξει κάποιον να κάνει τα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω εγώ. Εγώ διηγούμαι τη δική μου πραγματικότητα και τη δική μου ιστορία ζωής. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν θα μπει στο κλουβί με τον Snik, ο Light απάντησε: «Ρώτα αυτόν».

O Θανάσης Πασσάς εντόπισε και τον Snik μέσα στο στάδιο του Tae Kwon Do, το βράδυ της Τετάρτης 25/6.

Ο γνωστός τράπερ, ατάραχος, θέλησε να απαντήσει μόλις 8 λέξεις για το περιστατικό.

«Τι έγινε; Δεν ξέρω, δεν ήμουν εγώ. Όχι» είπε χαρακτηριστικά ο Snik στον Θανάση Πασσά και προχώρησε για να μπει στο καμαρίνι του.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της