Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Πετρογιάννη ξεκαθαρίσει on air για τη 2η καταγγέλλουσα της Δίκης Φιλιππίδη

  24/06/2022 11:24
Η Πετρογιάννη ξεκαθαρίσει on air για τη 2η καταγγέλλουσα της Δίκης Φιλιππίδη

Η Πετρογιάννη ξεκαθαρίσει on air για τη 2η καταγγέλλουσα της Δίκης Φιλιππίδη

  24/06/2022 11:24

Η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε διευκρινήσεις στον αέρα του «Πρωινού», το πρωί της Παρασκευής 24/6. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η δεύτερη καταγγέλλουσα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ωστόσο, στο δικαστήριο γι’ ακόμα μία φορά έγινε αναφορά στο όνομα της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη, λόγω της γνωριμίας της με τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί αναφέρθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη στη δίκη Φιλιππίδη; - Η σχέση της

«Δεν ξέρω τι ακριβώς τους κάνει εντύπωση. Ότι ήξερα κάτι και πήγα στοχευμένα στη συγκεκριμένη γυναίκα και την πήρα τηλέφωνο. Όχι! Η αναζήτηση έγινε πολύ απλά, στο google, όπως και άλλοι συνάδελφοι. Να αναθεωρήσουμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στο μυαλό της να γίνει γνωστή. Εγώ την προσέγγισα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Αν λοιπόν ότι ήταν της συγκεκριμένης συνομοταξίας που υπαινίσσονται κάποιοι μέσω μίας κατάστασης, να σας πω ότι εμένα με γείωσε πανηγυρικά. Μου είπε ότι με τον Κιμούλη ότι ήταν εξαιρετική η συνεργασία της.

Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ ότι μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποιήσης, αλλά δεν μου είχε κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε θα ξεχάσω τους λυγμούς αυτής της γυναίκας 10 η ώρα τη νύχτα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο, την ώρα που μου έλεγε ότι έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Αυτό δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μου έδωσε ποτέ συνέντευξη και πείτε εδώ αν έχω μεταφέρει πληροφορία για κάτι που αφορά στη συγκεκριμένη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας