Αμετανόητοι Light & Snik συνεχίζουν το ματς στο διαδίκτυο με εκατέρωθεν μηνύματα

Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται» - Light: Η νέα απάντηση στον Snik – «Έτρωγε μόνο μπουνιές όλο το βράδυ»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Snik μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Light κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων #MadVMA 2022. 

Οι δυο τράπερς που είναι γνωστό πως έχουν κόντρα μεταξύ τους, θέλησαν χθες βράδυ να μετατρέψουν το στάδιο όπου διεξάγονταν τα βραβεία σε αρένα και χωρίς να σεβαστούν κανέναν από όσους εργάστηκαν γι’ αυτή τη βραδιά, το κοινό που βρέθηκε εκεί αλλά και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες άρχισαν να παίζουν ξύλο προκαλώντας τον πανικο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Και μπορεί λίγο αργότερα και οι δυο να βρέθηκαν στη σκηνή των βραβείων ζητώντας συγγνώμη για αυτό που είχε προηγηθεί, σήμερα ο Snik μέσω μιας σειράς από story που έκανε στο instagram του εμφανίζεται αμετανόητος και δηλώνει πως… “όποιος σηκώνει χέρι, θα κόβεται”.

«Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.

Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» λέει στα βίντεό του ο Snik και στη συνέχεια δείχνει ένα βίντεο από τη στιγμή που του επιτέθηκε ο Light.

«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση» καταλήγει ο Snik.

 

 

Τη δική του απάντηση στον Snik θέλησε να δώσει ο Light μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο πρώτος για το χθεσινοβραδινό καβγά τους κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων MAD.

O Light στο βίντεό του αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος την ένταση ανάμεσά τους και στη συνέχεια εκείνος τον πλησίασε και τα αίματα άναψαν για τα καλά.

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.

 

 

Στη συνέχεια, ο νεαρός τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρεται σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο και επισημαίνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.

 

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Snik & Light

Οι απειλές, οι κατηγορίες και τα περιστατικά βίας που προηγήθηκαν, πολλοί λένε ότι είχαν προδιαγράψει αυτό που συνέβη στα μουσικά βραβεία, αφού η κόντρα των δύο είναι γνωστή.

Από συνεργάτες και φίλοι έφτασαν στο σημείο να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον, με την κόντρα τους να οξύνεται.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας