Καταπέλτης το μήνυμα της Τάμτας για Light και Snik - Η θέση της Παπαρίζου

Οι celebrities «σταυρώνουν» τους τράπερς για τις σκηνές βίας στα #MadVMA 2022 - «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μετά τους δόθηκε ξανά βήμα»    

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις στα social media μετά τον άγριο καβγά ανάμεσα σε Snik και Light οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Οι δύο τράπερς σκόρπισαν τον πανικό στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do την στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο. Σοκαρισμένη η τραγουδίστρια έτρεψε να ξεφύγει με τους άνδρες της ασφάλειας να χωρίζουν Snik με Light.

 

 

Είχε προηγηθεί η πρώτη σύγκρουση των δύο τράπερς, όσο η Τάμτα βρισκόταν επί σκηνής, με το show να διακόπτεται για λίγα λεπτά  με τον Light να απομακρύνεται από το σημείο.

 

 

Και τρίτη συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους.

 

 

Λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό οι τηλεοπτικοί σταθμοί MAD και MEGA οι οποίοι θα προβάλλουν τα MAD VMA προχώρησαν σε ανακοινώσεις για τις σκηνές βίας στα μουσικά βραβεία

 

 

  

  

Η ανακοίνωση της PANIK ENTERTAINMENT GROUP:

 

 

 

 

 

 

 

Ξεσπούν οι Έλληνες καλλιτέχνες:

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε το πρώτο της σχόλιο μετά το θλιβερό περιστατικό, γράφοντας στο Facebook: «Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας.

Με αγάπη και εκτίμηση, Έλενα».

 

 

Η Τάμτα μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram εξέφρασε την απογοήτευσή της για την τροπή που πήρε η βραδιά αυτή και δεσμεύτηκε στο μέλλον να μην ξανασυνεργαστεί με κανέναν που μέσω της μουσικής του προβάλλει τη βία.

«Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στα MAD VMA. Σαν άνθρωπος έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα.

Δυο χρόνια μετά την πανδημία είχα τεράστια λαχτάρα να βρεθώ σε έναν μουσικό θεσμό με τόσο κόσμο live. Eίχαμε πολλή όρεξη μαζί με την ομάδα μου και μπήκαμε σε μια δημιουργική διαδικασία για πάνω από έναν μήνα ώστε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε όμορφο και θα έκανε τον κόσμο να περάσει καλά.

Εχθές το βράδυ, η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν αφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου. Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στο χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κανείς.

Δυσκολεύομαι να καταλάβω επίσης γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα. Δε βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι. Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πως ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή. Ας αναλογιστούμε όλοι για τις ευθύνες που έχουμε.

Τέλος, σε συνέχεια όλων των παραπάνω δεσμεύομαι πως στο μέλλον δε θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές»

 

  

 

Καίτη Γαρμπή: 

 

 

 

Έλλη Κοκκίνου:

 

 

 

Σάκης Ρουβάς: 

 

 

Αθηνά Οικονομάκου:

 

 

Νίκος Βουρλιώτης: 

 

  

 

Μαριέλλα Σαββίδου:

 

 

Μαίρη Συνατσάκη 

 

  

 

 

 

 

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

 

  

 

Και η Μαρία Φαραντούρη τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, πρέπει να λέγονται σωστά πράγματα, που δεν επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Είδατε που φτάσανε οι τραπερς; Καβγαδίσανε» , επεσήμανε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»